- Konu Sahibi medd_cezir
- #33.801
süründürelim anacımm çocuk olunca akşama kadar biz bakıyoruz biz yoruluyorz
hamile kalınca azcık naz yapalımm
![]()
yani bilirim çocuk bakmak zor iş akşama kadar bizim kız hertarafı dağıtıyor bi kkya giremiyorum bile

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süründürelim anacımm çocuk olunca akşama kadar biz bakıyoruz biz yoruluyorz
hamile kalınca azcık naz yapalımm
![]()
sallamanında bukadarı olur diyosun yani![]()
YOK BEYAAA YAPILIR NEDEN YAPILMASINKİ DİYİŞ TARZIN ÇOK HOŞUMA GİTTİ SANKİ BEN BİRİNE DİYORMUSUM GİBİ Bİ AN KENDİMİ GÖRDÜM SANDIM:)))
tamam tatlım napalımm idare etcez artıküzgünüm selencelkim sana maalesef kafeinsiz kahve geliyor canın çekmesin lütfen,ama arkadaşıma küçük fincan içebilirsin demiş hergün
yani bilirim çocuk bakmak zor iş akşama kadar bizim kız hertarafı dağıtıyor bi kkya giremiyorum bile![]()
YOK BEYAAA YAPILIR NEDEN YAPILMASINKİ DİYİŞ TARZIN ÇOK HOŞUMA GİTTİ SANKİ BEN BİRİNE DİYORMUSUM GİBİ Bİ AN KENDİMİ GÖRDÜM SANDIM:)))
ayıpsın bende ne cevherler varda senin haberin yokmuş beyaşımardım
ee bide bebek olsun
![]()
tamam tatlım napalımm idare etcez artıkşimdiden ellerine saglık tatlımm
![]()
öyle vallayani bilirim çocuk bakmak zor iş akşama kadar bizim kız hertarafı dağıtıyor bi kkya giremiyorum bile![]()
al bendende o kadar benim oğlanın peşinden koşmaktan oyuncaklarını toplamaktan ooooof oof:)))![]()
ayıpsın bende ne cevherler varda senin haberin yokmuş beyaşımardım
ee bide bebek olsun
![]()
WUUUHUUUUUU CANN SEN SÜPERSİN BU CEVHERLERİ GÖRMEK İSTİYORUM:)))))
BEBİŞİNİDE YİRİM SENİNN AYRICA![]()
öyle vallaama rabbim sabrını veriyoo
![]()
WUUUHUUUUUU CANN SEN SÜPERSİN BU CEVHERLERİ GÖRMEK İSTİYORUM:)))))
BEBİŞİNİDE YİRİM SENİNN AYRICA![]()
atla kızçe yehuuuuuuuuuuuuuu
![]()
koltuk tırmalıyormu hancekim![]()
atla kızçe yehuuuuuuuuuuuuuu
![]()
ATLADIM KISÇEMM UÇÇUUR BENİİİİ YEHHUUUUUUUUUUUUUUUUU
KIZ KARNIM ACIYORE HALAAA:))))))
allah yardım etsin o çocuklara anacımm çok dövmek ARsız eder benimde teyzem çok dövdü şimdii hiçç annesini dinlemiyoo:26:anam herkese vermiş bi benim eltime sabır vermemiş.maşallah bi dövüyo o çocuklarıben iniyorum seslerine oturun bakem diye bi çatıyom kaşları put gibiler ama anasına gelınce illa terliği yicekler
![]()
aaah aaahhh hemide nasıl bide tırnak olaymış ne olacakmış bilemiyorum daha bugün kestim tırnaklarını anacım ne hızlı uzuyo bunlar..
Koltuklardan vazgeçti at-rtık yemek takımının sandalyeleri deri onlara başladık şimdi
senin kızçe tırmalıyormu?
Ama bak benden sana kolay bir tiyo mandalin portakal limon hangisini tercih edersen küçük bir parça koy tırmalamasını istemediğin bir yere yanından bile geçmiyor:))))))
ATLADIM KISÇEMM UÇÇUUR BENİİİİ YEHHUUUUUUUUUUUUUUUUU
KIZ KARNIM ACIYORE HALAAA:))))))
büyüyünce geçer canbon
sen sıkı tutun
selencelkım sen hamişsin artık süpürgeye binme daha![]()
neysa canlarım ben cıkıyım artıkın görüşmek üzere inşallah hepinizi öpüyorumm![]()
allah yardım etsin o çocuklara anacımm çok dövmek arsız eder benimde teyzem çok dövdü şimdii hiçç annesini dinlemiyoo:26: