Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kizlar ben cikiyorumm benim kocis izinli ya dir dir etmeden kaciyim yavastan opuyorum hepinizi insallah en kisa zamanda isteklerimize ulasiriz dualariniz eksik etmeyin iyi geceler

iyi geceler cnmm görüşmekk üzere ALLAH dualarımızı kabul etsin inş..

ben çıkıyorum kızçeler artık eşim gelmeden ona bi süpriz yapıcamda
ilk tanıştığımız zamanlardaki gibi saçlarımı falan yapımçok komıkmışim ozamanlar ya bide tombiş
erken ama biz ufaktan çalışmalara başladık bu gece itibariyle
cok sevıyorum sızlerı tatlı ruyalar hepınıze

kaçakcanbonum bugünde bekledim ama yine gelmedin inşallah yarın gelırsın canbonum .çok özledim seni.ya ben her girdiğimde burda olman lazım senin öyle alışmışım.gelme saatlerimiz bile hep aynıydı.ben geliyorum sen yoksun hala ya

çıkıyorum bol bebişli rüyalar herkese ayşecim yarın görüşmek üzere canım topiğimiz eğlencelidir canım
baş başşşş

iyi gecelerrrr bol çalışmalarrrama verimli olsun bak

inşallah ayşecim nezamandır bekliyosun meleğinisonucu bizlerlede paylaş gel hep bundan sonra.normalde daha kalabalığız aslında ama kızçeler tatılde şimdi

7 aydır meleğimi bekliyorum şu dünyada ondan güzeli yok ... sonucu tabıkıde paylaşırım sizlerleee gelrım nete grdıgım surece ahh kızçelerinn yerindee olaydımm ne iyi gelirdii tatilll

Tatlimmmmm ins iyi haberlerle gelirsin bende kullandım Çatlatma iğnesi hamile kaldım darısı basınıza insalllaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh

aa çok sevindim cnm ALLAH bagışlasınn ilk denemede mi oldu peki kac tane yumurtan vardı sag sol ne taraftaydı pekı ? cok soru sordm kusura bakma

görüşmek üzereee belki yarn giremem erkek kardeşm askerden izne geliyooo anneme gıdıcemmm

Bir aylık evliyim. Hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu bu konuyu okurken öğrendim. 2 yıl sonra olması için şimdiden çalışmalara başlamak gerekiyor sanırım =))))

kızlar ben geldim:) eşime yemek hazrladım yedik falan derken zman geçti kocişimin doğum günü oana güzel bi süpriz yapcaktım oyzden bugün test yapcaktım ama negatf çıktı tets:) adamcağıza başka sürpz yaptım hala başka sürprz yokmu dyo ne istiyon ki dedim bebek haberi dedi üzüldüm valla ne dycemi bilemedim..

Son düzenleme:
Bir aylık evliyim. Hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu bu konuyu okurken öğrendim. 2 yıl sonra olması için şimdiden çalışmalara başlamak gerekiyor sanırım =))))
hoşgeldin canımmhersey nasip kiminin hemen ilk aydan geliyor bebişisen istiyormusun hemen

balımm günün geçmedi dimi daha:26::26:hemen cıkmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…