- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #34.121
kizlar ben cikiyorumm benim kocis izinli ya dir dir etmeden kaciyim yavastan opuyorum hepinizi insallah en kisa zamanda isteklerimize ulasiriz dualariniz eksik etmeyin iyi geceler
ben çıkıyorum kızçeler artık eşim gelmeden ona bi süpriz yapıcamda
ilk tanıştığımız zamanlardaki gibi saçlarımı falan yapımçok komıkmışim ozamanlar ya bide tombiş
erken ama biz ufaktan çalışmalara başladık bu gece itibariyle
cok sevıyorum sızlerı tatlı ruyalar hepınıze
kaçakcanbonum bugünde bekledim ama yine gelmedin inşallah yarın gelırsın canbonum .çok özledim seni.ya ben her girdiğimde burda olman lazım senin öyle alışmışım.gelme saatlerimiz bile hep aynıydı.ben geliyorum sen yoksun hala ya
çıkıyorum bol bebişli rüyalar herkese ayşecim yarın görüşmek üzere canım topiğimiz eğlencelidir canım
baş başşşş
inşallah ayşecim nezamandır bekliyosun meleğinisonucu bizlerlede paylaş gel hep bundan sonra.normalde daha kalabalığız aslında ama kızçeler tatılde şimdi
iyi gecelerrrr bol çalışmalarrrama verimli olsun bak
Tatlimmmmm ins iyi haberlerle gelirsin bende kullandım Çatlatma iğnesi hamile kaldım darısı basınıza insalllaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh
7 aydır meleğimi bekliyorum şu dünyada ondan güzeli yok ... sonucu tabıkıde paylaşırım sizlerleeegelrım nete grdıgım surece ahh kızçelerinn yerindee olaydımm ne iyi gelirdii tatilll
7 aydır meleğimi bekliyorum şu dünyada ondan güzeli yok ... sonucu tabıkıde paylaşırım sizlerleeegelrım nete grdıgım surece ahh kızçelerinn yerindee olaydımm ne iyi gelirdii tatilll
ay öle deyince hayalim tarlaya ektim soğan türküüsü aklıma geldi birdenne alakaysa
ben çıkıyorum kızçeler artık eşim gelmeden ona bi süpriz yapıcamda
ilk tanıştığımız zamanlardaki gibi saçlarımı falan yapımçok komıkmışim ozamanlar ya bide tombiş
erken ama biz ufaktan çalışmalara başladık bu gece itibariyle
cok sevıyorum sızlerı tatlı ruyalar hepınıze
kaçakcanbonum bugünde bekledim ama yine gelmedin inşallah yarın gelırsın canbonum .çok özledim seni.ya ben her girdiğimde burda olman lazım senin öyle alışmışım.gelme saatlerimiz bile hep aynıydı.ben geliyorum sen yoksun hala ya
çıkıyorum bol bebişli rüyalar herkese ayşecim yarın görüşmek üzere canım topiğimiz eğlencelidir canım
baş başşşş
çalışyorsun sanırım sen tatlımbebiş gelsinde uzun bir tatile cık ama dinleneceğini düşünme
rabbim daha fazla bekletmeden meleğini bu ay gonderır inşallah ayşecim
yok cnm gecen sene calışıyodm bu sene çalışmıyormm eşim bu sene çok çalışıyo pazar günü dahill tatil bize imkansız bu durumdaaa
aminnn canım isteyen herkese versin RABBİM yavrusunu cok aratmadann
hoşgeldin canımmBir aylık evliyim. Hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu bu konuyu okurken öğrendim. 2 yıl sonra olması için şimdiden çalışmalara başlamak gerekiyor sanırım =))))
kızlar ben geldim:) eşime yemke hazrladım yedik falan derken zman geçti kocişimin doğum günü oana güzel bi süpriz yapcaktım oyzden bugün test yapcaktım ama negatf çıktı tets:) adamcağıza başka sürpz yaptım hala başka sürprz yokmu dyo ne istiyon ki dedim bebek haberi dediüzüldüm valla ne dycemi bilemedim..
tatil yokk madem bebiş bakarsın inş 9 ay sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?