Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

habibtemmm safak sayar gibi bat sayiyoruz bakalim civcivmi cikicak kusmu
civcivv çıkacakkkk

balım yaa dr banada her gidişimde 3 cm kist var diyor ama önemli değil hiçbirşey kullanmaya gerek yok hamileliğe engel değil diyor

Habibtelermmmmm biri de bana anlatsın kimin civcivi kimin gün sayımı ayyyy hadi kim kim söyleyin

hayalotum baska dr a da gitseydin ya bende anlamadim simdi

sıkıldım canbonum ya tavsıye cok eden oldu.bakarsan bende memnunum ılgısınden ama nasıl tedavı suresı işliyor bilmiyorum.sadece olmıycak bişeyın yok gorunurde sabredıp cabalaman gerek dıyor.gıdıyımmı kararsız kalıyorum bu 4.doktor cunku.her doktor aynı aşamaları tekrar yapıyor ve zaman kaybı oluyor.tek gıtmemem sebebım bu

İyi geceler kızlarr :)

iyi geceler canim hosgeldin

haklisin hayalotum tekrar tekrar bastan yasamaktansa surekli don basaysa devam et bakalim insallah en kisa zamanda kist mist kalmicak

çörekotu bal tarçın yeeee

iyi geceler canim hosgeldin

haklisin hayalotum tekrar tekrar bastan yasamaktansa surekli don basaysa devam et bakalim insallah en kisa zamanda kist mist kalmicak

inşallah canımben düşünmüyorum artık sizlerin heyecanını yaşıyorum sadece aklımdan attım gibi bişeyhayırlısı neyse o olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…