- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #34.101
iyi geceler canim hosgeldin
hoşbuldumm cnm
Ayyyy heyecannnn yaptım bendeeee inşallah bebisimmmm yerleşiyordur annesinin gobisineeee
inşallah canımben düşünmüyorum artık sizlerin heyecanını yaşıyorum sadece aklımdan attım gibi bişey hayırlısı neyse o olsun hakkımızda
hoşbuldumm cnm iyim sizler nasılsınızz ?
Ben İyiyim habibtem çok sukurrrr senin iyi haberini alınca daha iyi olacağı
Ayseeeeecikkkk hosgeldinnnnn aramıza gel bize katil bize hep birlikte el eleeee
hoşbldukk cnmm katıldım aranıza vala ben cok heyecanlıyım dualarınızı beklıyorm bu ay ılk defa klomen catma ıgnesı kullandm ve subatın 10 unu beklıyormmm
hoşbldukk cnmm katıldım aranıza vala ben cok heyecanlıyım dualarınızı beklıyorm bu ay ılk defa klomen catma ıgnesı kullandm ve subatın 10 unu beklıyormmm
inşallah ayşecim rabbım hakkında hayırlısını nasıp etsın emklerını boşa cıkarmasın inşallah
kizlar ben cikiyorumm benim kocis izinli ya dir dir etmeden kaciyim yavastan opuyorum hepinizi insallah en kisa zamanda isteklerimize ulasiriz dualariniz eksik etmeyin iyi geceler
çok şükür canım iyiyiz bizde gördüğün gibi
inşallah cnm inşallah ALLAH hepimizin yardmcısı olsun bakalım ALLAHın izniyle inş. gzel haberler alırımm
hayırlısıyla gelir inş bebeğinnn
kizlar ben cikiyorumm benim kocis izinli ya dir dir etmeden kaciyim yavastan opuyorum hepinizi insallah en kisa zamanda isteklerimize ulasiriz dualariniz eksik etmeyin iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?