- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #34.421
İnşallah canımmm hayırlı ve güzel haberlerini bekleyeceğiz topik olarak hep beraber halay çekeriz inşallah bitanemmmm
hosgeldin canimm insallah rabbim hayirlisini versin hepimize
sumeyyem kendini yipratmaktan baska bisey yapmazsin bu sekilde merak etme insallah bebegin seninledir... dr fln gidiyosundur eminim ama ne biliyim baska dr fln gitsen :26:
bilmembenim biraz karışık bir ay 1 hafta geç diğer ay 1 hafta erken oluyor sanırım 16-20 arası birşey
gidiyorm dktora hemde birkac doktora. hepsi stres yapma diyo:)
Hayırlısı olsun gülüüm benimde 8 i aslında yapsam çıkarmıki şimdiden bilemedim
öle deme bitanem bak benimde p.tesi bebişim kalbi dumuş aldılarhala üzülüyorum ama napalım allah'ın takdiri sen herzaman iyi düşün inşallah Allah hepimize verecek evlatlarımızı yeterki poztif olalım hani diolarya iyi düşün iyi olsun iyi düşünelim herzaman
bilmiyorum valla hancegim kotu bisey mii devAM i yoksa
hosgeldin canimm insallah rabbim hayirlisini versin hepimize
bencede tatlim sen baya stres yapiyosun :26:
NO STRES,YES BABY
cikanlarin cikiyo ama bence biraaz bekle hancegimm 6 gun var daha
inşallah canım
bu arada bende hamile kalmdn önce sogan suyu içmiştim rahim temizlensin die acep kürtaj sonrası içsem ii gelir mi yaww:26: hani temizliyor ya rahmi bende mi işcem kontrolden sonrabilemedim
ellerim bu saatte atesleniyo yaa 2 gundur ayaklarim buzzz ellerim fena sicak :44:
insallah hamileyimdir artk strese soonn veririm
Aaaayyyyy bilemedim loorimmm yaaaa ayy ben iyice sıyırdım galibaaa
cokkkkkk gecmis olsn cnm rabbim ilk sabrini veriyo ama hamile kalamadikca zor oluyo benden tavsiye hemen yap ara verme
balım yapacaksan bile rken gebelik testlerinden al mutlakaHayırlısı olsun gülüüm benimde 8 i aslında yapsam çıkarmıki şimdiden bilemedim
bende merak ettimmmmBilmiyodum hancegimmm
Aaaayyyyy bilemedim loorimmm yaaaa ayy ben iyice sıyırdım galibaaa
Benimde neredeyse 1 haftadır ayaklarım ellerim buz gibi ki ben kışları hiç üşümezdim evde kısa kolluyla gezen ben 1 haftadır lahana gibiyim oooof her şeyide hamileliğe bağlamamak lazım dimi yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?