Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

İnşallah canımmm hayırlı ve güzel haberlerini bekleyeceğiz topik olarak hep beraber halay çekeriz inşallah bitanemmmm

inşallah canım arkadaşlarımız allah yüzümüze gülsün merhametini esirgemesin inşallh böle güle oynaya kavuşalım bebişleirmize

cokkkkkk gecmis olsn cnm rabbim ilk sabrini veriyo ama hamile kalamadikca zor oluyo benden tavsiye hemen yap ara verme

hosgeldin canimm insallah rabbim hayirlisini versin hepimize

inşallah canım

bu arada bende hamile kalmdn önce sogan suyu içmiştim rahim temizlensin die acep kürtaj sonrası içsem ii gelir mi yaww:26: hani temizliyor ya rahmi bende mi işcem kontrolden sonra bilemedim

inşallah canım

bu arada bende hamile kalmdn önce sogan suyu içmiştim rahim temizlensin die acep kürtaj sonrası içsem ii gelir mi yaww:26: hani temizliyor ya rahmi bende mi işcem kontrolden sonra bilemedim

ic canim iyi gelir tabiki sifa olsun ins

ellerim bu saatte atesleniyo yaa 2 gundur ayaklarim buzzz ellerim fena sicak :44:

Benimde neredeyse 1 haftadır ayaklarım ellerim buz gibi ki ben kışları hiç üşümezdim evde kısa kolluyla gezen ben 1 haftadır lahana gibiyim oooof her şeyide hamileliğe bağlamamak lazım dimi yaaaaaaaaaa

cokkkkkk gecmis olsn cnm rabbim ilk sabrini veriyo ama hamile kalamadikca zor oluyo benden tavsiye hemen yap ara verme

bende öle yapmayı düşünüorum cnm cuma kontroüm var eğer temizde rahim sorun yoksa hiç korunmayacağım çokkk özlüyorum o geçen 8 haftayı inşallah gene olur ama ark.ların dediği gibi stres yapma sen ben sırf işim stresli die işten çıktım bu hafta çalışmayacağım dahası evde bebiş için çalışacağım Rabbim yüzümüze gülsün inşallah

Benimde neredeyse 1 haftadır ayaklarım ellerim buz gibi ki ben kışları hiç üşümezdim evde kısa kolluyla gezen ben 1 haftadır lahana gibiyim oooof her şeyide hamileliğe bağlamamak lazım dimi yaaaaaaaaaa

ben hamilelige baglamiyorum ama ellerim avuc iclerim fln kipkirmizi olmus valla ates gibi

Hayalotummm nerdesin bitanemm yaaa temizlik yapmıyorsundur umarım bunca saat:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…