- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #34.441
ic canim iyi gelir tabiki sifa olsun ins
balım yapacaksan bile rken gebelik testlerinden al mutlakaonlarda çıkar varsa:26::26:
bende merak ettimmmmbanada söyleyinnn
stres yokkkkkyarın yap testi bizede haber ver hemen
ay bilemiyorum ki yaa rahmi inceltiyor diolar ya :26: şimdi kürtaj olu zaten işlem gördü zararı olmasındoktora sorsam ne der bilir mi ki sogan suyunu
ben geldimmm
yaw şimdiye kadar nete bağlanamıyodum eşimi delirttim ara ara diye modem için yarım saat telde konustu adam
yeni açtılar daha ohhh beeee
ne kalabalıkmış
ama tatile çıkanlar eksik özledim ya hepsi dönsün bir an önce daha kalabalık olmaya alışmışım
sizler nabıyonuz canbonlarım.geçmişe döncem şimdi az susun hele
loorım canbonum ağlama ya meleğinin belirtisidir belkim
şu kalem gibi olanlarından yapayım dimi kaset testten değil dimi üzerine işediğimizden diyorsun dimi??
ben hamilelige baglamiyorum ama ellerim avuc iclerim fln kipkirmizi olmus valla ates gibi
ben geldimmm
yaw şimdiye kadar nete bağlanamıyodum eşimi delirttim ara ara diye modem için yarım saat telde konustu adam
ne kalabalıkmış
ama tatile çıkanlar eksik özledim ya hepsi dönsün bir an önce daha kalabalık olmaya alışmışım
benimde elim ayağım yanıoduböle arada tes falan basıodu ayy inş. hamilesnizdir yawww
yok canim bisey olmaz her denilene kulak asma yasakhayalimizde iciyo rahim temizlensin diye dr sorma tabiki
şu kalem gibi olanlarından yapayım dimi kaset testten değil dimi üzerine işediğimizden diyorsun dimi??
hoşgeldin balımmmmben geldimmm
ne kalabalıkmış
o hangisiymis ya ben niye anlamadim
benimde elim ayağım yanıoduböle arada ter falan basıodu ayy inş. hamilesnizdir yawww
Ayyy ama bende tam tersi donuyorum ben yaaaawww
bu erken gebelik testimi canim erkense bunu yap istersen yarin sabah
İnternetten buldum ekledim bitanem sana anlatmak için yarın alacak işte eşim ertesi sabaha yaparım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?