Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ya offfffff eşim yatalım diyor bi türlü konusamadım daha kızçelrim ben cıkmak zorundayım
ilhanazım gurbetkızçem hancekım hayalim papasonerim unuttummu ya birisini:44:unuttuysam kusuruma bakmayın hepinizi öpüyorum
hayalim madem sen bekliycen sabaha kadar loorımden aldıgım yetkıyı kullanaraktan sana devredıyorum
iyi geceler canbonlrım

yarın güzel haberleriizi bekliyorum kızlar Rabbim hayırlısı neyse onu verisn inşallah isteyen herkese verisn evladını
bende kaçayım bu ilaçlar uyku yapıor yatayım dinleneyim çabucak iyi olayın Allah'ın izniyle sonrada ana olayım inşallahhh

çokkkk öpüyorummm sizi iyi geceler , tatlı rüyalar inş.

Yaaaa ama yapılırmı bu erkencikten aşk olsun hayalotum yaaaa ne güzel kahvelerimizi içiyoduk daha

İyi geceler canımmm Allah rahatlık versin tatlı rüyalar gör..Erkencikten kaçıyorsunuz teker teker amaolmazki yaaaa

hoşgeldin canbonumnasılsın
bu arada annesındedır canım artık hafta sonu yazar

hoşgeldin balımmm kaymağımmmhaber yok şimdilik sanırımmm

Hoşgeldin bitanemmm nasılsınnn

Hoşbuldum canlarr neler yaparsınız bakam bende İyiyim bugun dışardaydım dahamile oldugumu öğreneli hiç iş yapmıyorum haahancek im hadi dört gözle bekliyom canım yarını

iyi gecelerrrr balımmmama bak uyu heeee
Bu sabah bi bakiim dedim kimsecikler yoktu o saatlerde hepinizde pireler uçuşuyordu tabiiii:)))
aynennn 11 de kalktımmm
Yaaaa ama yapılırmı bu erkencikten aşk olsun hayalotum yaaaa ne güzel kahvelerimizi içiyoduk daha
daha fal bakacaktık yahuuu

Hosbulduk canim benim .. Belirtiler varmi yok mu bilmem 4 gundur hastayim cok kotu , her yerim agriyor .. atesliydim basim agriyordu, yani ustune birde ilaclar kulandim bakalim hayirlisi canim .
geçmiş olsun bitanemmmbat a 6 gün var dimi

iyi geceler kuzummmm

Hoşbuldum canlarr neler yaparsınız bakam bende İyiyim bugun dışardaydım dahamile oldugumu öğreneli hiç iş yapmıyorum haahancek im hadi dört gözle bekliyom canım yarını

Yapmayacaksın tabii bu aylar senin en keyif yapacağın zamanlar kuzzumm,,ama ben yarın yapamayacağım tahlili geç kalkacağız eşim nöbetci eczane arayacak bulacak gelecek ooooo ben çoktan yaparımki ilk idrarımı o yüzden pazartesiye kalır nasıl sabredebilirsem artık..
Bide yarın annemlerde olacağız akşama ancak gelebilirim yani pazartesiyi bekleyeceğiz canlarım hep beraberr

Hosbulduk canim benim .. Belirtiler varmi yok mu bilmem 4 gundur hastayim cok kotu , her yerim agriyor .. atesliydim basim agriyordu, yani ustune birde ilaclar kulandim bakalim hayirlisi canim .

Geçmiş olsun gurbetimmm çok üşütmüşsün bitanem sen yaaa kıyamam dinlen hep bu arada

Haftaya cuma yazarım demişti giderken((

Ooo cumaya çok var ama bence hamile yani.yoksa ben o testi her ay yapıyordum adetim den 1 gün önce hep tektiolmasa çıkmaz çift.ben Dr gidiyorum herkes geçtiğimiz ay adet i soruyor 31 Aralık diyorum Dr şaşırıyo ne bu acele daha bat gelmemiş diye ben bat dan 2 gün önce öğrendim yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…