- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #34.601
valla birini ayın 1 de yaptım diğerinide bugün yaptım tek çizgiyi gördüm:)) ablamda erken yapmşssn dyor hele bi adetin geçsin diyo bakalım hayrlısı meraklandm oyzden yaptım:))
Papom sen testi nezman yapmştın adet gününde mi?
canımm benim adetim 27-29 arasında değişir.ben 27 sinde yaptım..31 aralıktı en son adet tarihim 26 şubatta yaptım testi gecen hafta cmtsii yaniiacele ettim yanı bende
yaw ne isi bosver yapmayaw bende bu bi haftada arkadaslrimi agirladim o zaman hamarattim iyimi sonra diger arkadaslarimla gezdi msinemaya gittim kafa dagittimm.. simdik ise tembelim bildigin gibi hamaratlik yokkk
papommm sen son günlerde hamaratmiydin bi söylesene onun icinmi hamile kaldinyoksa tembelkende kalinirmi
valla sen beni bilinnn ben hep tembeldimm yaniiben kaldıysamm herkesss kalırrrrrr :62
doru ben bilirimkiz yerim seni bosuna hamarat olmum ozaman tembellige devam ozamann
papommm simdik takviminde farkettim yaw kücük papide terazi olacak tesadüfe bakkkkkk
yasagımm cuma benım beta hcg değerim 2.545 lerde çıktı dr iyi dedi..keseyı de grdüm..iyi gider inşş yaa dr a dedim kii doğuma da siz girceksiniz dimi dedimm gülüyooo safff dalga gecer gibi acele etme diyoo uyuss yaa o dr değiştirsem mi dıye duşunuyom yaa.cavaran karıı aslında iyi de sanki beni bozdu gibi gıcık oldumm :44::44::44:
ayy evet hemde ben sana yazmıştım onun kı de tam 8 ekim benle aynı babası da 9 ekim di hatırlarsanayy sağ salım doğsun inşş ayy kuzucumm yaaa
vawwwwwwww masallah papommmmmkücük papi annesine iyice yapismis degerin cok güzellllllllll yok dr memnunsan degistirme hepsi öyle erkenden kesin konusmazlar papomm kalbini haftaya duyarsin insalalhhhhhhh ne zaman gidecen dr
papom insallah hic biseycik olmaz korkmabi hafta önce dogsa bilem yine terazi olacak insallahhh
ailecek terazi ailesi huylariniz bilen ayni olurrr
canım yarın değil haftaya paztsi tam 7 haftalıkken inş ..bende heycanlıyım benım tıroid im yuksek çıktı ama dr ona da haftaya bakalım dedi..çunku ben bebk olmuyo diye kontrol egittiğim de herşey norlmadii tiroidim de..ona da baktı dr...yalnız senın bulantıların oluyo muydu benım yarın 6 hafta olacak bulantım yok sadece ara ara ağrım oluyor
evetyasagım gerçekten çok güzel bi duyguymuşş yaa hep aklımda bazen unutuyorum ama rabbim isteyen herkese versin
evetyasagım gerçekten çok güzel bi duyguymuşş yaa hep aklımda bazen unutuyorum ama rabbim isteyen herkese versin
benim hic olmadi papom korkma ...dr ben niye bulanmiyorum demistim daah ne istiyosun demisti..bazi kadinlar daah cabuk adapte oluyomus hamilelige oyüzden bulantisi olmuyomus...aama ilerde baslayanda vardur bakalim belki senin ilerde baslayada bilir yada rahat bi hamileliginde olabilir bulanmadan tiroidden korkma hapla hallonulur..benimki hamilelikten önce 2 yil önce yüksekti bi hapla halloldu simdi hep normal standartlarda.... hamilelikte zaten biraz daha hep yüksek oluyo.....hap kullanirsin sende
Yaa şu 2 gün geçer mi?
benim hic olmadi papom korkma ...dr ben niye bulanmiyorum demistim daah ne istiyosun demisti..bazi kadinlar daah cabuk adapte oluyomus hamilelige oyüzden bulantisi olmuyomus...aama ilerde baslayanda vardur bakalim belki senin ilerde baslayada bilir yada rahat bi hamileliginde olabilir bulanmadan tiroidden korkma hapla hallonulur..benimki hamilelikten önce 2 yil önce yüksekti bi hapla halloldu simdi hep normal standartlarda.... hamilelikte zaten biraz daha hep yüksek oluyo.....hap kullanirsin sende
Doğru bende de hiç olmadı inşallah sende de olmaz rahat bi gebelik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?