Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

loorim bende bi tuhaflık var hasta olcak hissi yok ama bebek hisside yok benimde salı günü of yaa inşallah bu ay güzel haberi verriz ilk sen sonra ben

[SUP]Vallahi buyuyoruzzz teyzesi inşallah habibtelerim olmazsın nasıl belirtilerin peki ?:26:[/SUP]

Adet tarihi yaklaşan habibtelerim inşallah adet yerine bebeğiniz anneleriyle olur

loorim bende bi tuhaflık var hasta olcak hissi yok ama bebek hisside yok benimde salı günü of yaa inşallah bu ay güzel haberi verriz ilk sen sonra ben

[SUP]Vallahi buyuyoruzzz teyzesi inşallah habibtelerim olmazsın nasıl belirtilerin peki ?:26:[/SUP]

Adet tarihi yaklaşan habibtelerim inşallah adet yerine bebeğiniz anneleriyle olur

bende bilmiyorum keserim adet olurum herhalde buyuk ihtimalle oyle dusunuyorum :26:

masallahhh teyzosa buyusun buyusunn

iyi akşamlar arkadaşlarımm nasılsınızzz eskiye baktım biraz kaçak yasakhayal gelmişçooook sevindimm

kizlar yemegimi yedim ama hic kaldirmadim öylece masada duruyo

nördün loorimmmmmmmmmm

bebişim göbüşüme düştüğü anda hemmen buraya yazcam:))eşime söylemeden ilk buaraya yazcam öyle ahtım var

Son düzenleme:
hoşbuldumm canım nerelerdeymiş kaçak neysee sen nasılsınn

Kızlar Merhaba
Ben Adet Oldum bitti. Biteli 2 Gün Filan Oldu.
Artık Bebeğim Olsun İstiyorumm

ahanda geldi yasakhayalimm bende iyi diyelim iyi olalimmm gogus uclarim feleakat cook aciyolar canimi sikiyolar

hosgeldin beray hadi insallah yumurtlama gununu fln takip et umarim en kisa zamanda istedigine kavusursun

hoşbuldumm canım nerelerdeymiş kaçak neysee sen nasılsınn

zeynebim nurum nassin hosgeldin yawwherifin nirde evde yok heralde burda olduguna göree

yaw bende gezdim misafir agirladim dr aradim kendime kafami dinledim hasretinize dayanamayip geldim tekrardannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…