Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bak nasida sasiriyo o gözlerini yerim seninnnasida böyle bakiyoisimleride hazir masalhhhezo gelin filmindenmi etkilendin papommmmmmira ne demekkk

rabbim tamamina erdirsin papommgüzel beslen agir kaldirma ani hareket yapma 3 ay olana kadar..annenlere söyledinmi

tamam canımm eşim varya hiç tutamaz cenesini arıyo benı sen soylemzsen ben soyleyım diyee soyledık artıkk ben cmtsi öğrendim ya idrar da bu gtti işe pztsi sbhı herkese duyurmuş..arkadaşalrını pzar yemeğe gtürdü bend e vardım tabiii

rabbim tamamina erdirsin papommgüzel beslen agir kaldirma ani hareket yapma 3 ay olana kadar..annenlere söyledinmi

bak nasida sasiriyo o gözlerini yerim seninnnasida böyle bakiyoisimleride hazir masalhhhezo gelin filmindenmi etkilendin papommmmmmira ne demekkk

nurettin rençber diye dı turkucu var onun ezo diye turkusu var çokk güzelll onu ondan esinlendimm..mira da kuyruklu yıldız, latınce de harıka anlamında,kur'an da mira ve hira dağı varya..

olsun oda heyacanli napsinn

nurettin rençber diye dı turkucu var onun ezo diye turkusu var çokk güzelll onu ondan esinlendimm..mira da kuyruklu yıldız, latınce de harıka anlamında,kur'an da mira ve hira dağı varya..

miranin anlamida güzelmissssssayyy su günler bi gecsede cinsiyetini bi ögrensekkkkkk

evet inşş..biliyo msuun selneclk de hamıle galıba..idrarda poztif di

hayalotum söylemisti ondan ögrendim papommmmyaw onun östrojeni bu ay cok yüksekti zaten hamile kalmasi normall

kocasi kurtuldu yosam adami yerdi bu ay calismiyoz diye hep sinirleniyodu adaminahayirli olsun

hayalotum söylemisti ondan ögrendim papommmmyaw onun östrojeni bu ay cok yüksekti zaten hamile kalmasi normall

kocasi kurtuldu yosam adami yerdi bu ay calismiyoz diye hep sinirleniyodu adaminahayirli olsun

evet biliyominş herkes hamıle olur bu ay topık coşsun artık dimi yaaaa:13::13::13:

saol keserim benimyerim seni sabir canim keserim rabbim insalah bu ay yüzünü güldürürcikarkende bunu demek istedim icimden geldi birden

kuzum benim inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün öpüldün

Son düzenleme:
Benn geldimmm kizlar ama cikmissiniz yasakhayalim gelmis coook sevindimmm

gecmisi pek okuyamadim varmi biseyler kizlar

keserim napiyosun gogus uclarim cooooook fena aciyooo deli gibi yarin adet gunum kasik agrilarim coookkk ince ve yok gibi

Selammmmmm habibtelerimmm net yok cepten bağlanacam artık herkes iyimi yasakhayalimmmm gelmişse özlettin kendini habibtemmmm lorimmm inşallah adet olmazsın bebis gelir bu ay 46::46

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…