- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #34.621
yaa o kadar hevesli ve heycanlıyım kiigeç olunca biraz kız olursa adını ezo koyacamm erkek olursa da düşünüyorumm mira ya da miran ı çok seviyorumm yaa napıyım insan ister istemez hepsini düşünüyo yaa
rabbim tamamina erdirsin papommgüzel beslen agir kaldirma ani hareket yapma 3 ay olana kadar. .annenlere söyledinmi
rabbim tamamina erdirsin papommgüzel beslen agir kaldirma ani hareket yapma 3 ay olana kadar. .annenlere söyledinmi
bak nasida sasiriyo o gözlerini yerim seninnnasida böyle bakiyo isimleride hazir masalhhh ezo gelin filmindenmi etkilendin papommmmm mira ne demekkk
tamam canımm eşim varya hiç tutamaz cenesini arıyo benı sen soylemzsen ben soyleyım diyee soyledık artıkkben cmtsi öğrendim ya idrar da bu gtti işe pztsi sbhı herkese duyurmuş..arkadaşalrını pzar yemeğe gtürdü bend e vardım tabiii
nurettin rençber diye dı turkucu var onun ezo diye turkusu var çokk güzelll onu ondan esinlendimm..mira da kuyruklu yıldız, latınce de harıka anlamında,kur'an da mira ve hira dağı varya..
miranin anlamida güzelmissssssayyy su günler bi gecsede cinsiyetini bi ögrensekkkkkk
evet inşş..biliyo msuun selneclk de hamıle galıba..idrarda poztif di
hayalotum söylemisti ondan ögrendim papommmmyaw onun östrojeni bu ay cok yüksekti zaten hamile kalmasi normall
kocasi kurtuldu yosam adami yerdi bu aycalismiyoz diye hep sinirleniyodu adamina hayirli olsun
evet biliyom inş herkes hamıle olur bu ay topık coşsun artık dimi yaaaa:13::13::13:
papom nere süpürgene atladin
yasağım yemek yapıyordum kuşum :) net açıktı
yanlışlık olmuş heralcanım ben çıkıyorum şimdii yine görüşürüzz
keserim benim bi isle ugrastigini tahmin etmistimmmsimdik bende yemek yapacam hoscakal bende cikim artik
tamam canım kolay gelsin
saol keserim benimyerim seni sabir canim keserim rabbim insalah bu ay yüzünü güldürür cikarkende bunu demek istedim icimden geldi birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?