Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

oooyyyy silver alinmismiii yerim onun patilerini yaaaa

Sorma yaaa her misafirden sonra yaşıyoruz bunu,yatakodasından çıkmıyo bütün gün gidiyorum yanına lutfen öptürüyo bakmıyo bile hergün kucağımdan inmeyen sıpa bugün yüzüme bakmıyo oyuncaklarını sallıyorum oyunlar yapıyorum yok yüz vermiyo.Ye vallahi izin veriyorum..
Varmı bitanemm sende bi gelişme??

Dimi bende aynı şeyi düşünmüştüm Allahtan bişey yapmayı bilmiyordu,vallahi ben neredeyse hepsini bilirim ama bunu bilmiyorum bi yerde yemiştim ve çok hoşuma gitmişti

kızlar valla değilim yapabildiklerim 1 elin 5 parmağını geçmezz bunuda anacım öğretti geçen benim yanımda duruken kocvişim çok beğendide ondan yapim dedimmm çok kolay zatiii

kiz yerimm seni zaten burda degilmiydin sen

ben hamıleymısım doktor dedı nasıl fark etmedın adet goruyordum dedım dusuk yapmısım sureklı ada cayı ıcıyordum o yapmıs sanırsam bırde maydonuz suyu denemıstım

ayy resmen sana alinmis ya bu gelir gelirrr biraz bakma ona nasilda gelir sirinlikler yapar

yok canim bende bisey bugun sanki hafif hafif kasiklarim agriyo gibi bakalim hayirlisi Allahtan

ben hamıleymısım doktor dedı nasıl fark etmedın adet goruyordum dedım dusuk yapmısım sureklı ada cayı ıcıyordum o yapmıs sanırsam bırde maydonuz suyu denemıstım

ay canim benim yaa cook gecmis olsunnn dogru onlar yapabilir rabbim en kisa zamanda tekrar nasip etsin sana

neyin icini doldurucan kiz goncanin mi

sen guzel yemekler yapiyosun canim doktur yemekleri sevdigi yemekleri aksam icin sofrayi donat yak mumlari guuzel giyin suslen puslen bide pasta al al sana d.gunu

İşin kötü tarafı yarın evde değilim annemdeyim akşama o beni alacak annemden eve geleceğiz kuzenimde bizde olacak süslenme püslenme takıp takıştırma ertesi güne kalır sanırsam:)))

Başka alternatif ne olabilir sizcee???

mıde agrısıyla basladı kanamam olmustu 3 gun once dunde klozete ıkı parca dusmus gordum cevız kadar doktor parca kalabılır dıyor ıcınde kurtaj olabılırmıs

Canımm ya bana bi arkadaşım hamilelik düşünüyorsan sakın maydanoz yeme demişti direkt düşürüyormuş bebeği,ben neredeyse 3 aydır maydanoz yemiyorum o söylediğinden beri.Bilginiz olsun kızlarr ıhlamur ve maydanoz düşüğe neden olurmuş..

Tekrar gelmiş geçmiş olsun canım Allahım bi daha yaşatmasın böyle bi acı dikkat et kendine

hosgeldin canim sunun tarifi nasilmis peki kolay bisey mi

hemen yazıorum cnmm
şimdii şerbet önce ekmekleri ıslatcass

1 paket etimek ekmeği tuzsuz
2 bardak sıcak su
2 bardak şeker

şekerle suyu karıştırıp eritces sonra ekmekleri tepsiye dizip üzerine dökcez (bu ölçü 8 dilim ekmek için)

sonra ayrı bi yerde muhalelbi yapcas

3 bardak süt
yarım bardak şeker
1 pkt vanilya
5 kaşık buğday nişastası

önce sütü şekeri tencereye boşatıyorum ocağı acmadan sonra nişastayı bi kapta azcıık suyla açıyorum ki top top olmasınn
sonra ocağı kısık ateşte açıp süte yavaş yavaş nişastayı koyuyorum sonra vanilyamı koyuyorum sürekli karıştırp pişiriyorum
pişince soğutmadan ıslattığım ekmeklerin üzerine dökğm yaydırıorum sonra soğutup yices

epi topu 30 dakkika falan sürüyor kıslarr çok kolayyy

afyet bal şeker olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…