- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.381
mıde agrısıyla basladı kanamam olmustu 3 gun once dunde klozete ıkı parca dusmus gordum cevız kadar doktor parca kalabılır dıyor ıcınde kurtaj olabılırmıs
saolun kızlar altımda cok yanma oluyor tuvalete gıdemıyorumCanımm ya bana bi arkadaşım hamilelik düşünüyorsan sakın maydanoz yeme demişti direkt düşürüyormuş bebeği,ben neredeyse 3 aydır maydanoz yemiyorum o söylediğinden beri.Bilginiz olsun kızlarr ıhlamur ve maydanoz düşüğe neden olurmuş..
Tekrar gelmiş geçmiş olsun canım Allahım bi daha yaşatmasın böyle bi acı dikkat et kendine
kiz yerimm seni zaten burda degilmiydin sen
canım ben acıdan kendımden gecmıstım sabah agrı coktu doktor bırsuru sdey soledı ama bılmıyorumkuzum benim daah olsa olsa 5 haftaliktir parca kalip kürtaj olacagini sanmiyorum ultrasonda baktirmadinmi peki parca kalip kalmadigi belli olurduben 8 haftalik düsürdüm hepsi kendiliginden gitti büyük oldugu halde:26:
ben hamıleymısım doktor dedı nasıl fark etmedın adet goruyordum dedım dusuk yapmısım sureklı ada cayı ıcıyordum o yapmıs sanırsam bırde maydonuz suyu denemıstım
canım ben acıdan kendımden gecmıstım sabah agrı coktu doktor bırsuru sdey soledı ama bılmıyorum
rabbim sabirlar versin beklenenim anliyorum sen canim benimmmnolur sabret hayirlisi böyleymis rabbim daha kötüsünden korusun...:26:
kendıme kızıyorum nasıl anlamadım ben bunu
Canımm ya bana bi arkadaşım hamilelik düşünüyorsan sakın maydanoz yeme demişti direkt düşürüyormuş bebeği,ben neredeyse 3 aydır maydanoz yemiyorum o söylediğinden beri.Bilginiz olsun kızlarr ıhlamur ve maydanoz düşüğe neden olurmuş..
Tekrar gelmiş geçmiş olsun canım Allahım bi daha yaşatmasın böyle bi acı dikkat et kendine
kızlar cıkıyorum ben allaha emanet olun cok agrım var gorusurz ınsallh
hemen yazıorum cnmm
şimdii şerbet önce ekmekleri ıslatcass
1 paket etimek ekmeği tuzsuz
2 bardak sıcak su
2 bardak şeker
şekerle suyu karıştırıp eritces sonra ekmekleri tepsiye dizip üzerine dökcez (bu ölçü 8 dilim ekmek için)
sonra ayrı bi yerde muhalelbi yapcas
3 bardak süt
yarım bardak şeker
1 pkt vanilya
5 kaşık buğday nişastası
önce sütü şekeri tencereye boşatıyorum ocağı acmadan sonra nişastayı bi kapta azcıık suyla açıyorum ki top top olmasınn
sonra ocağı kısık ateşte açıp süte yavaş yavaş nişastayı koyuyorum sonra vanilyamı koyuyorum sürekli karıştırp pişiriyorum
pişince soğutmadan ıslattığım ekmeklerin üzerine dökğm yaydırıorum sonra soğutup yices
epi topu 30 dakkika falan sürüyor kıslarr çok kolayyy
afyet bal şeker olsunnn
kuzum benim daha olsa olsa 5 haftaliktir parca kalip kürtaj olacagini sanmiyorum ultrasonda baktirmadinmi peki parca kalip kalmadigi belli olurduben 8 haftalik düsürdüm hepsi kendiliginden gitti büyük oldugu halde:26:
kendıme kızıyorum nasıl anlamadım ben bunu
kızlar cıkıyorum ben allaha emanet olun cok agrım var gorusurz ınsallh
rabbim bir daha yaşatmasın inşallah kimseciklere yaşatmasınnn allahım evltlatrımızı korusunnn çok üzüldüm şimdi arkadaşımıza yawwww
rabbim bir daha yaşatmasın inşallah kimseciklere yaşatmasınnn allahım evltlatrımızı korusunnn çok üzüldüm şimdi arkadaşımıza yawwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?