Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

mıde agrısıyla basladı kanamam olmustu 3 gun once dunde klozete ıkı parca dusmus gordum cevız kadar doktor parca kalabılır dıyor ıcınde kurtaj olabılırmıs

kuzum benim daha olsa olsa 5 haftaliktir parca kalip kürtaj olacagini sanmiyorum ultrasonda baktirmadinmi peki parca kalip kalmadigi belli olurduben 8 haftalik düsürdüm hepsi kendiliginden gitti büyük oldugu halde:26:

Son düzenleme:
saolun kızlar altımda cok yanma oluyor tuvalete gıdemıyorum

kuzum benim daah olsa olsa 5 haftaliktir parca kalip kürtaj olacagini sanmiyorum ultrasonda baktirmadinmi peki parca kalip kalmadigi belli olurduben 8 haftalik düsürdüm hepsi kendiliginden gitti büyük oldugu halde:26:
canım ben acıdan kendımden gecmıstım sabah agrı coktu doktor bırsuru sdey soledı ama bılmıyorum

ben hamıleymısım doktor dedı nasıl fark etmedın adet goruyordum dedım dusuk yapmısım sureklı ada cayı ıcıyordum o yapmıs sanırsam bırde maydonuz suyu denemıstım

pfff çok geçmiş olsun yawww sana bişey olmaasın rabbim bir daha yaşatmasınnn

kendıme kızıyorum nasıl anlamadım ben bunu

olacak varmis bitanem olacakla ölenin önüne gecilmiyo malesefbazen kadinlar cok kez düsük yapiyo kadinlar farketmiyomus bile..suclama kendini yiyecek ekmegi olsaydi rabbim onu korurdu beklenenim..tam emin olmadikca hap yada düsük yapan seylerden uzak dur her süphede hemen test yap bide iyi yönden bakiyorum hamile kalabiliyosun demekki cok sükür....inslalah yine olacak bu sefer dikkat et :26:

ölemi ben hjiçç bilmiorummdumm yaaa bende bebeişime hamişken hep maydanoz yiordum bitki çayıo içmiorum ama maydonoz yiordum yawwww

Canım ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden becerikli hatun seni istedikten sonra herşeyi yaparsın sen maşallah

kuzum benim daha olsa olsa 5 haftaliktir parca kalip kürtaj olacagini sanmiyorum ultrasonda baktirmadinmi peki parca kalip kalmadigi belli olurduben 8 haftalik düsürdüm hepsi kendiliginden gitti büyük oldugu halde:26:

rabbim bir daha yaşatmasın inşallah kimseciklere yaşatmasınnn allahım evltlatrımızı korusunnn çok üzüldüm şimdi arkadaşımıza yawwww

elden gelen bisey yok malesef kaderimizde ne varsa yasiyoruz elimizde olmadan..rabbim kimseye yasatmasin

sabrediyoruz rabbim veriyoda yoksa cogumuz su an nerelerdeki olurduk alllah bilir...rabbim kimseye tasimayacagi yük vermezmis...bizler imtihandan geciyoz ..inslalah hayirlisiyla geceriz.....sabirla öbür dünyada mükafatini aliriz insalahhh

rabbim bir daha yaşatmasın inşallah kimseciklere yaşatmasınnn allahım evltlatrımızı korusunnn çok üzüldüm şimdi arkadaşımıza yawwww

tatlim hepimiz cok uzulduk ama uzldum uzuldum yazmasak arkadasimiz yarasi daha cok yeni sende ayni seyleri yasadin bilirsin.. Rabbim yasatmasin

cok zor gercekten bunu yasayan daha iyi bilir..amin ilhannazim aminnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…