- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.401
kekikte dusuruyomus onuda okumustum bi yerde... Allah bi daha yasatmasin kimselere
elden gelen bisey yok malesef kaderimizde ne varsa yasiyoruz elimizde olmadan..rabbim kimseye yasatmasin
sabrediyoruz rabbim veriyoda yoksa cogumuz su an nerelerdeki olurduk alllah bilir...rabbim kimseye tasimayacagi yük vermezmis...bizler imtihandan geciyoz ..inslalah hayirlisiyla geceriz.....sabirla öbür dünyada mükafatini aliriz insalahhh
aaa taza kekikmi yoksa çayımıı:26::26::26: kurutulmuş yaparmı ben yemeklere vs atıyorum daaa
tatlim hepimiz cok uzulduk ama uzldum uzuldum yazmasak arkadasimiz yarasi daha cok yeni sende ayni seyleri yasadin bilirsin.. Rabbim yasatmasin
tatlim hepimiz cok uzulduk ama uzldum uzuldum yazmasak arkadasimiz yarasi daha cok yeni sende ayni seyleri yasadin bilirsin.. Rabbim yasatmasin
taze kekigi bilmiyorum ama ben onceden tost yaparken icine bolca dokuyodum sonra okudum bi dahada yapmadim
habbite loorim sende dikkat et emin olmadikca bisey kullanmainsallah senden güzel bi haber gelirde seviniriz
habbite loorim sende dikkat et emin olmadikca bisey kullanmainsallah senden güzel bi haber gelirde seviniriz
doğru doıosun canım benim daha yeni olduğundann dayanamıorumm böleeinş. birdaha yaşatmasın rabbim
doğru doıosun canım benim daha yeni olduğundann dayanamıorumm böleeinş. birdaha yaşatmasın rabbim
loorim kekigi bende bilmiyodum ete ne atiyodum bende
aynen yasakhayalim bisey kullanmiyorum zaten insallah guzel haberler veririm sizlere
canlarımmmm ben gideyimde tatlımı yapayımmmyavaş yavaşşş çokkk öpüyorum siziiii
insallah halay cekmek istiyorummm
aynen yasakhayalim bisey kullanmiyorum zaten insallah guzel haberler veririm sizlere
inss cnm guzel haberlerle gelirsin !!
insallah halay cekmek istiyorummm
Bende habibtemin koluna girerim kızlarda gelir hoppaaaa hep beraber çekeriz halayları canımmm sen yeterki bize güzel haberlerini ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?