Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Sizleri çok özleyeceğim inşallah sürekli girme imkanım olur sizlere çok alıştım bazen aklıma geldikçe ağlıyorum : habibtelerim benim ilk ogrencim sizleriniz iyi kaptınız arapçayı aywa aywa

habibtemm bizde sana cook alistik yaaaa sormaa cok seviyoruz seni

ben almancayi sokemeden arapcayi soktummm sukrannnnn

Sizleri çok özleyeceğim inşallah sürekli girme imkanım olur sizlere çok alıştım bazen aklıma geldikçe ağlıyorum : habibtelerim benim ilk ogrencim sizleriniz iyi kaptınız arapçayı aywa aywa

hele biz napacaz bi haftadir yoktunda hep dertlendim bizi unutuyo dedimm..habbitem böyle yapmamaliydi dedimm....
doru yaw ne günlerdi biz ilk ögrencindik loorim hep 10 aliyodu bense 0 aliyodum tembeldim ben yaw..

hele biz napacaz bi haftadir yoktunda hep dertlendim bizi unutuyo dedimm..habbitem böyle yapmamaliydi dedimm....
doru yaw ne günlerdi biz ilk ögrencindik loorim hep 10 aliyodu bense 0 aliyodum tembeldim ben yaw..

kopya istedigin gunleri unutmadim habibtemmm

Habibtelerim vallahi netim yok o yüzden gelemedim ve Connect pahalı artık bebis için hazırlık yapacağız masraf çok Türkiye gidecem gerek yok dedim esime ama siniren ağladım

Habibtelerim vallahi netim yok o yüzden gelemedim ve Connect pahalı artık bebis için hazırlık yapacağız masraf çok Türkiye gidecem gerek yok dedim esime ama siniren ağladım

anladim habbitemm..ama tr gidince biseyler yap habibtem netin olmali unutma bizi bakkkkk..esas oglani esas 16 lik gelini anlatacannn

doru cok istedim öretmene bile sikayet etmistin bi kere bilem kopya vermemistinn

yasakhayalimmmmmm sen iste butun kopyalari sana veriyim bennn

habibtem sen niye oyle hemen agliyosun kendini niye uzuyosun bebisinde uzulucek sonra ama ben niye agladigini anlamadimm :26:

Sizi çok özleyeceğim habibtem herseye ağlıyorum bugünlerde teyzem depresyona girebilirsin dedi hormonlardan kaynaklı

yasakhayalimmmmmm sen iste butun kopyalari sana veriyim bennn

habibtem sen niye oyle hemen agliyosun kendini niye uzuyosun bebisinde uzulucek sonra ama ben niye agladigini anlamadimm :26:

loorim habbitem alinti yapmadan yaziyo sen anliyacann kizzzzben niye bi hafta girmedin özlettin bizi unuttun sanmistim dedim ya habbitemde connect almadim pahaliydi bende sizi özledim dedi duygulandi yawww

loorim habbitem alinti yapmadan yaziyo sen anliyacann kizzzzben niye bi hafta girmedin özlettin bizi unuttun sanmistim dedim ya habbitemde connect almadim pahaliydi bende sizi özledim dedi duygulandi yawww

guzel aciklamaydi cancagizimmm

habibtem alpinimmm yipratma kendini cik disariya yuru biraz ne depresyonu fln uzak dursun bizden

habbitelerim simdik disari cikacam bi bankaya gitmem lazim ödeme yapacamda

hoscakalin kücük habibtelerime iyi bakinnnnnn

Arabistan habibtem burası istediğin gibi çıkamazsın esim sagolsuncikariyor parka gidip yürüyorum

BEnimde misafirim gelecek bir tatlı yapıyim evi toparlamam lazimm bitirip gelirim habibtelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…