- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #37.801
Sizleri çok özleyeceğim inşallah sürekli girme imkanım olursizlere çok alıştım bazen aklıma geldikçe ağlıyorum : habibtelerim benim ilk ogrencim sizleriniz iyi kaptınız arapçayı aywa aywa
Sizleri çok özleyeceğim inşallah sürekli girme imkanım olursizlere çok alıştım bazen aklıma geldikçe ağlıyorum : habibtelerim benim ilk ogrencim sizleriniz iyi kaptınız arapçayı aywa aywa
bende kadere cok inanirim habibte loorim....biliyorumki nasibimde varsa kesin olacakk..
saol habbitemm valla öyle esimde öyle habibtem demekki rabbim kuluna göre dert veriyomuss..bizede bu konuda sabretme gücü vermisssss
hele biz napacaz bi haftadir yoktunda hep dertlendim bizi unutuyo dedimm..habbitem böyle yapmamaliydi dedimm....
doru yaw ne günlerdi biz ilk ögrencindik loorim hep 10 aliyodu bense 0 aliyodum tembeldim ben yaw..
habibtemm bizde sana cook alistik yaaaa sormaa cok seviyoruz seni
ben almancayi sokemeden arapcayi soktummm sukrannnnn
kopya istedigin gunleri unutmadim habibtemmm
bak yine 10 alcak sükran dedi..baska ne vardi hatirlamaliyim..:44::44:buldum ahidkade vardi
Habibtelerim vallahi netim yok o yüzden gelemedim ve Connect pahalı artık bebis için hazırlık yapacağız masraf çok Türkiye gidecem gerek yok dedim esime ama siniren ağladım
doru cok istedim öretmene bile sikayet etmistinbi kere bilem kopya vermemistinn
Habibtelerim vallahi netim yok o yüzden gelemedim ve Connect pahalı artık bebis için hazırlık yapacağız masraf çok Türkiye gidecem gerek yok dedim esime ama siniren ağladım
ahaaa ahidkadeee o neydi yaa :44: hmmm biliyodumm galibaaa
yasakhayalimmmmmm sen iste butun kopyalari sana veriyim bennn
habibtem sen niye oyle hemen agliyosun kendini niye uzuyosun bebisinde uzulucek sonra ama ben niye agladigini anlamadimm :26:
loorim habbitem alinti yapmadan yaziyo sen anliyacann kizzzzben niye bi hafta girmedin özlettin bizi unuttun sanmistim dedim ya habbitemde connect almadim pahaliydi bende sizi özledim dedi duygulandi yawww
habbitelerim simdik disari cikacambi bankaya gitmem lazim ödeme yapacamda
hoscakalin kücük habibtelerime iyi bakinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?