Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

keselerim ayrı ayrı üç tane doktorum kumandayı karnımda çevırmekten yoruldu biri aradaymış bizi ordan röntgenliyor sanırım

hoşgeldin hayatım şöyle diyeyim sana bir bebek ne kadar agrı yapıyorsa üçüde üç aşamalı agrı yapıyor ,kopuyor desem yeridir

zor ama katlanılmayacak kadar degil dogukuda var bunun ama sezaryan benım belli makum dahada çok tırsıyorum ,hanımlar yaşlar kaç ayıptır sorması

hosgeldin papommm biz suanda keyif modundayizz sen nasilsiinn ?

bende iyimm canımm anem vardı yarım saat önce gitti bende bi bakam ne var ne yok dedimm..iyimm bende bugün mıdem az bulandı demiştim yavaş yavaş gelyo galibaben soda içiyorum ama zararlı değil dimi..sanki duymuştum hamıleler soda içsin diye şimdi oana bakacam netten..pztsi soracam dr bi de benim kaşıntım var yaa

benimde gelicek hissediyorum canim bi oku bencede bende bilmiyorum sen kalp atisini fln duymusmuydun

benimde gelicek hissediyorum canim bi oku bencede bende bilmiyorum sen kalp atisini fln duymusmuydun

faydalı diyolar bazılarının dr günde 1 tane içmesini soylemiş mineral bakımından zenginmişşbi de bebişlerin gazına yardımcı oluyormuş onun içinde ki asit değil sıkıştırılmış oksijen miiişşyarından sonra inş duyacaz canımmçoookkk heycanlıyım yaaa ve sabırsızlıkla bekliyorummm pztsi yi

ayyy hadi hayirlisi canim ya ne guzelll insalah duyarsiniz ben p.tesi alicam randevu bakalim o zaman ic canimm faydaliysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…