- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #3.881
8scorpionsum bu sanabuda sana:131: buda sana buda sana kaçakhayal sende buna
o zaman çorumdanda gebzeye uğrarsınız bi ayak üstü :)kız biz çorum yoluna düştük sen nediyon
kız sabah kahvaltı hazırla dedi eşim.. marketede git ekmek alsana dedi..bende sigortalar attı tabii.baska emrin var mı dedim..oda nolur gitsen tamam ya hazırlama yemiyorum diye bide bana çıkıştı ..öle sinirlendim ki bende sen bilirsin dedim..gittim mutfağa kendime hazırladım..tabi sonra gelip sarılmalar pişkin pişkin..niye bana kahvaltı hazırlamadın.özür dile diyor..bugün doğum günüm bu arada..en son kutlayanda sağolsun eşim oldu günümüde mahvetti
Yasakhayalim kizma sakin sensiz yapamam ben
sen beni uyutmaya mı çalışıyonnnnnnnnnnn..yemezlerrrrrrrr
kız sabah kahvaltı hazırla dedi eşim.. marketede git ekmek alsana dedi..bende sigortalar attı tabii.baska emrin var mı dedim..oda nolur gitsen tamam ya hazırlama yemiyorum diye bide bana çıkıştı ..öle sinirlendim ki bende sen bilirsin dedim..gittim mutfağa kendime hazırladım..tabi sonra gelip sarılmalar pişkin pişkin..niye bana kahvaltı hazırlamadın.özür dile diyor..bugün doğum günüm bu arada..en son kutlayanda sağolsun eşim oldu günümüde mahvetti
Ay bugun hemde senin dogum gununmuydu tatlim ya Iyiki dogdun tatlim yeni yasin hayirli ugurlu ve sansli olsun..
aynennnn o da kaçakkkkközledim ben bu kızı
sen beni uyutmaya mı çalışıyonnnnnnnnnnn..yemezlerrrrrrrr
ay canım ya öncelikle doğum günün kutlu olsunama erkek milleti odundur.eşin çok ayıp etmiş ama sen takma kafana sen bu 9 ay boyunca parmağında oynatırsın onu
sağol tatlım 25 e girdim..yaşlandım artık
ay canım ya öncelikle doğum günün kutlu olsunama erkek milleti odundur.eşin çok ayıp etmiş ama sen takma kafana sen bu 9 ay boyunca parmağında oynatırsın onu
Hayalota %100 katiliyorum azcik naz yap ona 9 ay boyunca
kız o mu hamile benmi bazen ayırt edemiyorum doğrusu :)
doğum günün kutlu olsun cnmm.en güzel hediyeyi Rabbim vermiş sana ..ne güzel karnında minişin maşallah..
bu arada sen yaşlandım dersen ben kendimi köprüden atayımm 32 bitiyooooo:26::26:
kızım sende biraz naza çek kendini .nerden anlıcakki.herkes yapar bence.eşim bile bana der seni hamile olarak düşünemiyorum bana zindan edersin diyorah bi hamile kalsam bak nasıl olcek ama kız elindeki şansı iyi degerlendır 9 ay sonra bıtecek bak
tamam denicem yarından itibaren baslıyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?