Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar ben çıkıyorum sabah erken kalkmam lazım işlerim var dışarıda.yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi tatlı rüyalar bol sohbetler.medd cezircim görüşemedik ama yarın acısı çıkar inşallah

hoş geldin canım

Hoşbulduk bitanemmmm yaa bugün gelemedim bi türlü, sabah çok geç kalktık temizlik çamaşır yemek derken akşam olduu.. Akşam da arkadaşlar çaya davet ettiler, şimdi girebildim ama aklım sizde kaldı yaniiiiii naaaptınız bakalım kaynatmışsınız yineee

Ayyy eveeettt görüşemedik bi türlü yaaa neyse bebeeğimmmm yarın görüşürüz o zaman çook öpüyorum iyi geceleeerrrr

Iyi geceler canim kendine iyi bak

slm kızlar ben 3 yıllık evliyim ve bebişim olmuyo tedavi oluyorum aşılama yapılcak eşimin sperm lerin iltiham varmiş 1aylık tedavi verdiler geçince aşılama yapılcak Allah nasip ederse lütfen Allah rızası için banada dua edin özellikle hamiş olanlar ben herkese canı gönülden hep dua ediyorum mümin müminin duasına muhtaçdır rabbim sizden tüm müslümandan razı olsun

CANIM BENIM RABBIM INSAALLAH SANADA HAYIRLI YAVRULAR NASIP EDER.emeklerinizi bosa cikarmasin....

Oncelikle gecmis olsun canim insalah esin en kisa zamanda duzelir ve saglikli bir bebisin olur..Eederiz tabiki dua neden etmeyelim isteyen herkese hatta istemeyene bile ederiz biz

aramıza hoşgeldinn..hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz cnm hiç birbirimizi tanımadan buradan çok sevdik biz birbirimizi..hepimizin derdi aynı..umudu aynı..hayali aynı..Rabbim vakti zamanı gelince bizi de evlat sahibi yapacak inşallah..içini ferah tut..inşallah birkaç aya kadar güzel haberlerini alırız

iyiyim cnmmm..biraz takılıyorum uykum da geldi ammaaa..sen nasılsın nasıl geçtı haftasonu

Çok yoğundu canım, ben haftasonları daha çok yoruluyorum yaa... Elim durmuyo kii habire iş çıkarıyorum kendime, sağolsun eşim de çok yardımcı oluyor bana... Yani kendimi yorduğım yetmiyo sevgili eşimi de yoruyorum senin nasıl geçti bakalım haftasonun

Beytocan , canım hoşgeldin aramıza Öncelikle eşin için geçmiş olsun, inş bi an önce kavuşur sağlığına... Bebiş konusunda da yalnız değilsin canım, hepimiz aynı hayalin peşindeyiz.. Burdan birbirimize moral veriyoruz, dua ediyoruz kısacası destek oluyoruz.. Rabbim hepimizi bir an önce kavuştursun bebişlerimizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…