- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #3.901
ha şöylesana birşey diyimmi ben yumurtlama günlerimde bile yapıyorum hamile olsam kendimi düşünemiyorum valla hele benimkinin halini hiç zavallım
hoş geldin canım
kızlar ben çıkıyorum sabah erken kalkmam lazım işlerim var dışarıda.yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi tatlı rüyalar bol sohbetler.medd cezircim görüşemedik ama yarın acısı çıkar inşallah
medd_cezirim gelmişşşşşşşş
huhuuuuuuuuuuuuuuuuu
kızlar ben çıkıyorum sabah erken kalkmam lazım işlerim var dışarıda.yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi tatlı rüyalar bol sohbetler.medd cezircim görüşemedik ama yarın acısı çıkar inşallah
yaşasınnn 8scorpionsum da burdaymış, naber tatlımmmm
iyiy geceler cnmmmmkızlar ben çıkıyorum sabah erken kalkmam lazım işlerim var dışarıda.yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi tatlı rüyalar bol sohbetler.medd cezircim görüşemedik ama yarın acısı çıkar inşallah
slm kızlar ben 3 yıllık evliyim ve bebişim olmuyo tedavi oluyorum aşılama yapılcak eşimin sperm lerin iltiham varmiş 1aylık tedavi verdiler geçince aşılama yapılcak Allah nasip ederse lütfen Allah rızası için banada dua edin özellikle hamiş olanlar ben herkese canı gönülden hep dua ediyorum mümin müminin duasına muhtaçdır rabbim sizden tüm müslümandan razı olsun
slm kızlar ben 3 yıllık evliyim ve bebişim olmuyo tedavi oluyorum aşılama yapılcak eşimin sperm lerin iltiham varmiş 1aylık tedavi verdiler geçince aşılama yapılcak Allah nasip ederse lütfen Allah rızası için banada dua edin özellikle hamiş olanlar ben herkese canı gönülden hep dua ediyorum mümin müminin duasına muhtaçdır rabbim sizden tüm müslümandan razı olsun
aramıza hoşgeldinn..hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz cnm hiç birbirimizi tanımadan buradan çok sevdik biz birbirimizi..hepimizin derdi aynı..umudu aynı..hayali aynı..Rabbim vakti zamanı gelince bizi de evlat sahibi yapacak inşallah..içini ferah tut..inşallah birkaç aya kadar güzel haberlerini alırızslm kızlar ben 3 yıllık evliyim ve bebişim olmuyo tedavi oluyorum aşılama yapılcak eşimin sperm lerin iltiham varmiş 1aylık tedavi verdiler geçince aşılama yapılcak Allah nasip ederse lütfen Allah rızası için banada dua edin özellikle hamiş olanlar ben herkese canı gönülden hep dua ediyorum mümin müminin duasına muhtaçdır rabbim sizden tüm müslümandan razı olsun
iyiyim cnmmm..biraz takılıyorum uykum da geldi ammaaa..sen nasılsın nasıl geçtı haftasonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?