Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tam temizleme iksiri balım.. sen tam gaz yap soğan kurunu
tabi ki veririm balım.

Son düzenleme:

aminn bitanemmm, bakarsın bizim de soğan cücüklerimiz oluuur bu ay di mi gurbetkızçeemmmm

bereket yağıyo berekeeeetttt

güzel şeylerin habercisi olcak inşşşşşş

aman bitanem yavaş yavaş gidin dikkatli olun emiii

Iyi yapmisin canim bencede gidin ertelemeyin , herseyde bir hayir vardir

medd_cezir canimmm bak adetin bitti mi uzerinden 5-6 gun gecsin sonra basla 15 gun boyunca icecen ...

kuzuuuum adet bittikten 5-6 gün sonra mıı, ben de bi yerde adetin 7. günü başlancak diye okuduydum.... hatta yumurtların oluşmasına katkısıda varmış ya.. adet bittikten 5-6 gün sonra yaparsam nerdeyse 16. günümde başlamış oluyorum.. faydası olur mu kii :44:

hahhaha anladim canim benim ...

şarkılaaarrr.. seni söyleerrr.. diller de nağme adıınnn
diller de nağme aaaaadııııınnnnnnpehhh ne döktürürmüşüm beee

kız Allah napmasın seni emi, soğan cücüğü he
evt balım rahmet, güzel günler hepimizin olsun insaAllah..olur balım

aha esimden nağmeler geliyor.. horuuull hooruulll

Fırtınamı dindirmek için yazılar okurum çoğu zaman yaşanmış gerçek duyguları anlatan yazıları..Bir tek ben değilim diyebilmek için.Ve hep burda bulurum kendimi..Benim gibi "bu ayda olmadı" hatta ben öylesine aştım ki bu olayı tam 7 yıl geçmiş üstünden bu ay da olmadı diyeli..Öylesine umut dolu ve sıcak ki yazdıklarınız ve burda paylaştıklarınız hiç eşlik edemedim size çünkü hiç umutlu ve sıcak olamadım..Olamadığım gibi de paylaşamadım çok ama çok kalın bi duvar ördüm bebeklerimin üstüne bazen öyle ağır geliyor ki bu duvar bi ucundan da ben tutayım diyenleri vurmak istiyorum..Neyse bu gece yine kötüyüm çoğu zaman olduğu gibi ama bu defa yazmak istedim sadece çünkü artık içim patlamak üzere...

gurbetkızım, üsteki bana yazdığın çok genis olmus bilerek mi yaptın :44::44::44:

yok canim adettinden 5-6 gun sonra banada yasaka hayalim oyle demisti ..

doktur canim benim .. oh oh

sükuler olsun 4000 olsuk hayirli ugurlu olsun canlarim ben cikiyorum leptobum kapanmadan .. hayirli geceler.... kendinize iyi bakin ..

veeeeeeeee

SONUNDA 4000 E ULAŞTIIIKKKK.....

Umudum ve gurbet kızçem hadi uyuyun kuzucuklarrr

daha nice güzel paylaşımlarımız olsun inşş.... HAMİŞ HABERLERİ İLE DOLU DAHA NİCEEEEE SAYFALARA İNŞŞ

Hayalotumda çabaladı ama dişinde kalamadı ne yazık kii, UNUTTUK SANMA BEBEĞİM İnş dişin hafiflemiştir de mışıldıyosundur kuzuuumm

HEPİNİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM CANLARIM İYİKİ VARSINIZ!!!!

yeeehuuuuuuuuuuu 4000 olduk kızlaaarrrrrrrrrrrr
Allahım hep böyle 4000 li sayfalara, günümüz şen-şakrak, neşel, eğlenceli veeeeeeeee bol bebisli topiğimiz olsunn her daim

Son düzenleme:
haydin öpüyorum kızçelerim, tatlı kuslarım.. sizler iyi ki varsınızz
artık umud giderr .. bakim kovulcam mı
esime dedim 4000 yapacaz dur bi dedim.. bakdım caz yapıyo.. horuull da horulll
haydi kaçtımm tatlı rüyalar

4000 i kaçırdım iyimi:)))

Kız oğlumu dövmeye kalkmış dünür:)) aradı durmuyolar napiim diye oğlanı aldık geldik bizde :))),Sizde o arada 4000i yapmışsınız maşallah

Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gurbetkızçem.. sayfayı demin bembeyaz görünce. noldu buna yine dedim.. meğersem senin parmağın varmıs bu iste

cnm senn bu yazına yda daha sonra yine gel konusalım, bak burda senin iki katın olan ben varım, 7 + 15 , öpüyorm sevgilerimle

4000 i kaçırdım iyimi:)))

Kız oğlumu dövmeye kalkmış dünür:)) aradı durmuyolar napiim diye oğlanı aldık geldik bizde :))),Sizde o arada 4000i yapmışsınız maşallah

yok suan bu msjın 4000. sayfada..
yapana kadar böle olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…