- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.981
Ay içerken burnumu tutuyorum da sonrası fena oluyooo
Balım peki adetimin kaçıncı günü başlamalıyım, bugün 2. günümdeyim dee
inşş umudum inşşşşş
Allah yardımcın olsun kuzum ama çok sevindim valla
çok sıkılıyorum diyodun ya iyi olmuş bitanemmm
sağol bebeğimmm inşallaaah temizler içimdekileriii smear testi sonucumda bolca iltitap çıkmıştı daa atarım inşş
iyice dinlen kuzumm, aman bizi merakta koyma olur muuuuu ara ara da olsa haber vermeye çalış bitanemm
saol balım, çıkayım artık da siiz bırakamıyorum iste
esim içerden sesleniyo, daha gelmezsen yatağa almıycam diyo
kısmet balım.. dualarımız hep bir.. Rabbim hepimize versin o minicik mutlulukları
bnde seni çoookk okkk seviorum cankusumm
evt bnde öle dedim esime..
hatta hava durumlarına baklım, yağıs geliyo diyolardı, gelirken ben yağıyo diyodu..
ee nolcak yağsa dedim..
öbür aya eerteleriz diyo.. dr isinihey yarabbim..
dedim mart ayı çok mu günlük güneslik olucak..
olmaz dedim.. smdi gidelim dedim..
evt bnde öle dedim esime..
hatta hava durumlarına baklım, yağıs geliyo diyolardı, gelirken ben yağıyo diyodu..
ee nolcak yağsa dedim..
öbür aya eerteleriz diyo.. dr isinihey yarabbim..
dedim mart ayı çok mu günlük güneslik olucak..
olmaz dedim.. smdi gidelim dedim..
medd_cezir canimmm bak adetin bitti mi uzerinden 5-6 gun gecsin sonra basla 15 gun boyunca icecen ...
hahhaha anladim canim benim ...
aminn bitanemmm, bakarsın bizim de soğan cücüklerimiz oluuur bu ay di mi gurbetkızçeemmmm
bereket yağıyo berekeeeetttt
güzel şeylerin habercisi olcak inşşşşşş
aman bitanem yavaş yavaş gidin dikkatli olun emiii
kuzuuuum adet bittikten 5-6 gün sonra mıı, ben de bi yerde adetin 7. günü başlancak diye okuduydum.... hatta yumurtların oluşmasına katkısıda varmış ya.. adet bittikten 5-6 gün sonra yaparsam nerdeyse 16. günümde başlamış oluyorum.. faydası olur mu kii :44:
şarkılaaarrr..seni söyleerrr.. diller de nağme adıınnn
diller de nağme aaaaadııııınnnnnnpehhh ne döktürürmüşüm beee
kız Allah napmasın seni emi, soğan cücüğü he
evt balım rahmet, güzel günler hepimizin olsun insaAllah..olur balım
aha esimden nağmeler geliyor.. horuuull hooruulll
leptobumun sarjida az kaldi yaaa hadiii 4000 olsaydiii
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Fırtınamı dindirmek için yazılar okurum çoğu zaman yaşanmış gerçek duyguları anlatan yazıları..Bir tek ben değilim diyebilmek için.Ve hep burda bulurum kendimi..Benim gibi "bu ayda olmadı" hatta ben öylesine aştım ki bu olayı tam 7 yıl geçmiş üstünden bu ay da olmadı diyeli..Öylesine umut dolu ve sıcak ki yazdıklarınız ve burda paylaştıklarınız hiç eşlik edemedim size çünkü hiç umutlu ve sıcak olamadım..Olamadığım gibi de paylaşamadım çok ama çok kalın bi duvar ördüm bebeklerimin üstüne bazen öyle ağır geliyor ki bu duvar bi ucundan da ben tutayım diyenleri vurmak istiyorum..Neyse bu gece yine kötüyüm çoğu zaman olduğu gibi ama bu defa yazmak istedim sadece çünkü artık içim patlamak üzere...
4000 i kaçırdım iyimi:)))
Kız oğlumu dövmeye kalkmış dünür:)) aradı durmuyolar napiim diye oğlanı aldık geldik bizde :))),Sizde o arada 4000i yapmışsınız maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?