Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Aysecimm gecmis olsun çok şükür tüplerin acik en kısa Zamanda bebisimmmm gelir :26: esın ağzını burnunu kırsaydı Bursa'ya laf atıyorlar mı bakalim vanada oluyor öyle dışarı çıkmaya korkar oldumm

neysee canlarım ben kaçıyım artıkk iyi geceler size ve iyi sohbetlerr
hayalotummm vallaaa insanın içini rahatlatıyosunnn iyiki varsınn

öpüyorum sizleriii

cok saol hayatımm .... heryerde var cnm adam evlı oldugumu bılıyo bıde ben soyledm ben evlıyım dedım bıde gecmış karşıma pişkin pişkin evet biliyorm diyo adamlar kıskanıyo boyle bnm esım bnm cop atmama bıle ızın vermıyo sıtenın bahcesın de dıbımde ama yıne ızın vermıyo bı ust sokagımızdakı markete bıle ızın vermez adamlar bılıyo kı bıseyler ızın vermıyolar esım anlatıyo arkadasının esı hamıleymıs dr demıs kı cok fazla ılışkıde bullunmayın ozellıkle ılk 3 ay hıc olmasın demıs adam bı kac arkadas oturuyolarmıs demıs kı hacı bana 9 aylıgına manıta lazım al burdan yak kıme ne guvenıceksın ınsan sevınır baba oluyorm dıte adam manıta derdınde

neysee canlarım ben kaçıyım artıkk iyi geceler size ve iyi sohbetlerr
hayalotummm vallaaa insanın içini rahatlatıyosunnn iyiki varsınn

öpüyorum sizleriii

yine beklerizz
sende iyiyki varsın kuzum benim tatlı ruyalar bıtanem bol bebıslı olsun ruyaların inaşaşlah bu ayda gobısınde olsun
hayırlı geceler

yaw benımkıde oyleydı cok sukur atlattım o gunlerı darısı sızlere canbonlarımmm en kısa zamanda

alaala scorpıonsumun işi var tememgurbet kızçem yorgun ama meddcezırımle umudum gelmedi:44::44:
bide selencelkımın kontrolu vardı nasıl gectı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…