- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #40.641
ayy cnm sorma ya hastanede hsg bolumunde asıstan mı ne tamda bılmıyorum o gerızekalı benı yarım saat oyaladı ve sonunda resmen ılanı ask ettı yok sana bayıldım asık oldum cok hoslandm numaranı ver senınle gorusmem lazım tekrar ne zaman gorucm senı falan aptal bıde yarım saat beklettı sancım var kanamam var ve her yer dolu ayakta adamı bekledm ve sonunda neler soyledı bana ay nasıl korktum hastanede numaramda var alır arar falan al basına belayı bnm esımın aılesı hastanenın en eskı hastaları senelerdır aılece gorusuyolar doktoruma anlattım olanları bas hekımın yanına gıttım anlattım dun gecede esıme anlattım adam gece boyu uyuyamadı sabahta adamı ısten kovmuslar ALLAHtan esım adam kovulduktan sonra gıtmiş hastaneye aramış adamı bulamamış yoksa agzını yuzunu dagıtıcaktım dedıı
papatyaaen sevdiğim çiçekk
inşallah kuzum benim.
sen naptın ayarlayabıldınmı doktoru bıtanem
yok canımm bi kaç seçenek varr ama bakalımm ben biraz korktugum için özele gitmek istiyorumm ama ilk baştandaa özele para vermek istemiyorumm o yüzden kararsızım canımm
oy kuzum ya kıyamam sana..eşine söylemekle iyimi ettın kotumu bılmem ama belamı arıyomus başına gerızekalı.evli barklı oldugunuda bılıyo
ya ben anlamıyorum bu erkeklerı.ama tanıdık dıyon baksana hastane kuzum ıyı etmısın ozaman soylemekle.zaten senınkı kıskanc:26:gcmıs olsun kuzum benım neyse cıkartmıslar barı hastanedendıkkat et kuzum rabbım korusun.allahtan ki eşin daha sonra gıtmıs kuzum rabbım korusun
ne tesadüf bende cok severım aseonum
anladım kuzum hayırlısı olsun ozaman.özelde iyi bi doktor bulursan sorun olmaz ama cogu para için aksatıyolar bence.yada bana gelenlerın hepsı oşekil denk geldi.bulursun inşallah en kısa zamanda
ona suktedıyorumm ALLAHtan adam gıtmıs yarım saat sonra esım gıtmıs hastaneye ya cnm bı kere daha aynı sey oldu soylemedım sonra kavga ettık baya... ya dusunsene markette alışveriş yapıyoruz kocam yanımda elımı tutuyo yuzuklerım var adam yanımıza geldı basladı bende ısterımm kıraz dudaklardan falan oyle bı sarkı var onu soylemeye bız anlamadık en basında o sırada esımın telefonu caldı konusuyodu adam muhabbet etmeye basladı cok hossunuz falan hemen gıttım esımın yanına soylemedm ama bı daha kı ay aynı sey oldu sonra zor ayırdılar marketın sahıbıde esmın arkadası gıtmeyelım dedım yok dedı ordanda o adamı kovdurdu bana bagırdı nıye soylemedın dedı bende korktumm boyle iştee ve dunku adamı ılk defa gordum ben hastanede bı doktorumu tanuyorm bıde bas hekımı rontgen bolumune ılk defa gıttım basıma neler geldı normalde esım yalnız bırakmaz benı hep beraber gıdıyoduk hastaneye yenı bı ıse basladı toplantısı vardı gelemedı ayy nasıl korktum nasıl korktum anlatamam cnm yaa hala etkısındeyım dun dr ye anlatıyorum ama benı bı gor elım ayagım zangır zangır tıtrıyo cok kotu oldum sancm var falann5:
canım senin yas kac
oy kuzum ya orasıda dogru
kadın olmak zor her şekildeallahtan bişey olmamış canım benim.bu erkekler kadar dengesiz bi canlı yoktur herhalde
ya aslında ben ilk gideceğim için hormon testi felan yapacaklarmış öyle bilinen bi sorunum yok ondan zakai t burak diye bi kadın dogum araştırma varr herkes ordan çok memnun gidenler hep hamile kalıyomuşş ben de ilk oraya gidebilirimm ya kısmet artık o zaman gelsindeee Allah hangisini kısmet ederse ona gideceğiz artıkk
24 kuzum ama ruhsal olarak benim heriften dolayı 40ya senin asetonum
sorma hayatımm ya evlı oldugumuz hıc onemlı degıl onlar ıcın bıde oyle adamlar kendı karılarına kıskanclık falan fılan yapıyolar ya ... ALLAH ıslah etsın ne dıyım ınsallah bu son olur bı daha olmaz boyle seyler resmen evımız huzursuz olduuu
sorma hayatımm ya evlı oldugumuz hıc onemlı degıl onlar ıcın bıde oyle adamlar kendı karılarına kıskanclık falan fılan yapıyolar ya ... ALLAH ıslah etsın ne dıyım ınsallah bu son olur bı daha olmaz boyle seyler resmen evımız huzursuz olduuu
benimde 24 hayalotum
vallahamı asetonumkızçem biz şimdik komşu çıkmayalım
canbon ben istanbuldayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?