- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #40.681
yahu yaklasık bı 2 saat önce çıkıyordum benyine kaldım siz varya siz
bagımlılık yapıyo burasıı :)))))
Aysecimmmmm doktora esın gittimi bebek için bu arada kaç senelik evlisin tatlım[/QU
Evet kuzum esımle beraber gıttık onda bı sorun cıkmadı bnm prolaktın hormonum yuksek cıkmıstı .... 9 gun sonra tam 13 ay olucakk
Nereyeee hayalotummmmm :beni sensiz bırakma dayanamam sensizliğe
bagımlılık yapıyo burasıı :)))))
Kusunmmmmm gittimi aşağıda görünmüyorsun hayalet modunumu aldın yoksam
ayşem sorma yabazen diyorumki ben bu kk olmadan napıyomusum acaba
Habibtemmmmm inşallah prolaktin hormonun düşer hemencevik hamile kalırsın tatlım burada scorpions arkadasımız yüksekti düştükten sonra hamile kaldı ama dış gebelik olmuştu maalesef inşallah allahım sizlerde nasip eder bitanemmmm
ayy cnm sorma buraya geldıgımden berı hareketlendm butun kotu hallerımden arındm onceden cook mutsuzdum bebek olmuyo dıye sureklı bıseyler cıkarıyodmm arkadasımda yok burda buraya gelınce sankı evıme gemışsiniz gibi hıssedıyorm ıyı gelıyosunuzz bana hepinizz saolun canllarrr
kızçem ne olursa olsun hep umutlu ol ve hiçbirsey ıcın mutsuz olma.en çok süren mutsuzlugun 5 dakka sursun ondan sonra gul geç yoksa umudunu kaybedersın tamammı tatlım.meleklerımızde gelcek ınsallah hayırlısıyla zamanları var bıraz.ama topıgımız cok guzel bı topık bende hepınızı cok sevıyorum
inşallah cnmm hayalimdi erken yaşta bebek sahibi olmak inş. ALLAHımda gönlüme gore verir ....
Aysemmm hiç umudunu yiturmee bebisinnnngelecek insallahhhh :26::26::26:
daha dur kuzum yasın kaç daha
bende ilk zamanlar hiç istemiyodum rabbımın gucune gıtmesın eşimde istemiyodu.ordamı bi hata yaptık bilmiyorum ama rabbım afetsın buyukte konusmadım ama demekkı boylesı hayırlısıymıs napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?