Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Aysecimmmmm doktora esın gittimi bebek için bu arada kaç senelik evlisin tatlım

Habibtemmmmm inşallah prolaktin hormonun düşer hemencevik hamile kalırsın tatlım burada scorpions arkadasımız yüksekti düştükten sonra hamile kaldı ama dış gebelik olmuştu maalesef inşallah allahım sizlerde nasip eder bitanemmmm

ayşem sorma ya bazen diyorumki ben bu kk olmadan napıyomusum acaba

ayy cnm sorma buraya geldıgımden berı hareketlendm butun kotu hallerımden arındm onceden cook mutsuzdum bebek olmuyo dıye sureklı bıseyler cıkarıyodmm arkadasımda yok burda buraya gelınce sankı evıme gemışsiniz gibi hıssedıyorm ıyı gelıyosunuzz bana hepinizz saolun canllarrr

martın 13 unde adet olmam gerekıyo dr adetın ıkıncı gunu gel dedı test yapıcak bnm cok yuksek degılgı cnmm sınır 23 bnm 26 cıkmıstı bnm bunyem zayıf hassas etkılenıyorm hemen adet duzensızlıgı yasadım 5 ayda 2 kere oldum oda sokturucuyle bakalım ınsallah dusmustur ve bebegım gelır cok bekletmedenn

kızçem ne olursa olsun hep umutlu ol ve hiçbirsey ıcın mutsuz olma.en çok süren mutsuzlugun 5 dakka sursun ondan sonra gul geç yoksa umudunu kaybedersın tamammı tatlım.meleklerımızde gelcek ınsallah hayırlısıyla zamanları var bıraz.ama topıgımız cok guzel bı topık bende hepınızı cok sevıyorum

inşallah cnmm hayalimdi erken yaşta bebek sahibi olmak inş. ALLAHımda gönlüme gore verir ....

inşallah cnmm hayalimdi erken yaşta bebek sahibi olmak inş. ALLAHımda gönlüme gore verir ....

daha dur kuzum yasın kaç daha
bende ilk zamanlar hiç istemiyodum rabbımın gucune gıtmesın eşimde istemiyodu.ordamı bi hata yaptık bilmiyorum ama rabbım afetsın buyukte konusmadım ama demekkı boylesı hayırlısıymıs napalım

cnm gercekte 93 lüyüm ama kimliktee 92 liyim 7 nisanda tam 20 olucam inş. bana dogum günü hediyem bebegim olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…