- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #40.701
cnm gercekte 93 lüyüm ama kimliktee 92 liyim 7 nisanda tam 20 olucam inş. bana dogum günü hediyem bebegim olurrr
Merak ettim neymiş gelecek olan fındığımızın ismi27:
Kızlar, yıllardır 27 günde bir adet gören ben, bu ay ilk kez regl takvimim şaştı.. 30.gün hastalandım.. hamileyim sanmıştım(
doktor bana gel hap tedavisi vericem dedi.. oysa bi sorunumuz yok eşimde de,bende de..ama 8.ay tutmadı.. doktorun vereceği hap ne işe yarıyor?
ne zaman başlanıcak? ve bu hapı kullananların genelde ikiz bebekleri oluyormuş diye duydum..
ßilgisi olan beni aydınlatabilir mi?
erkek olursa Muhammed Emir kız olursa Elçin Rana düşünüyoruz hayırlısıyla inşşş
Kızlar, yıllardır 27 günde bir adet gören ben, bu ay ilk kez regl takvimim şaştı.. 30.gün hastalandım.. hamileyim sanmıştım(
doktor bana gel hap tedavisi vericem dedi.. oysa bi sorunumuz yok eşimde de,bende de..ama 8.ay tutmadı.. doktorun vereceği hap ne işe yarıyor?
ne zaman başlanıcak? ve bu hapı kullananların genelde ikiz bebekleri oluyormuş diye duydum..
ßilgisi olan beni aydınlatabilir mi?
cnm muhtemelen yumurta takıbı yapar klomen+catlatma ıgnesı verir ıkız bebek meselesı bence genetık olan bişey ailede varsa olur neden olmasın ama ailede olmayıp ikiz doguranda gordum orasını ALLAH bilir tatlım inş. herşey yolunda gider bebegin seni fazla bekletmez bizimde bi sorunumuz yok hsg bile cekıldımm ben daha dun ... bende gecen ay klomen+catlatma ıgnesı kullandmm ınş. hakkında hayırlısı olurr
henüz vermedi gidicem daha.. hastalanınca gel dedi.. klomen kullanmış genelde herkes..sanırım ya onu yada muadili bir hap verir..
çok güzel ismlermiş kuzum..rabbımiz izniyle koycaksın inşalah bıtanemkızım olursa bırgun bende rana koymak ısterım yada nisa
inş. bitanemm inş.. beraber koyarız ısımlerı bebişlerimizee
bende hsg çekildim geçen ay sorun çıkmadı çok şükür ama canım çok yanmıştıbu klomen ve iğne birlikte mi kullanılıyor?
inşallah kuzumerkek olursa hira istiiyorum eşimle çıkarken daha hira koyarım demişti kaldı öyle bende çok alıştım o isme kız olursada ya rana yada nisa ..ellerı ayakları duzgun olsunda hayırlı zamanda gelsın meleklerımız
gzelmişş cnmm sorun cıkmadıysa ... adetın ıkıncı gunu gıdersın hormon tahlılı yapar ona gore ılac verır bana parlodel verdı prolaktın hormonum yuksek cıkmıstı onun ıcın ... sonra adetın 5. gunu klomen kulanmamı soyledı kullandım bıtınce gel dedı gıttım vajınal ultrasonla muayene edıyo senı yumurta oluşmuş mu dıye bakıyo beni 3 gunde bır cagırdı adetın 15. gunu 22mm buyuklugunde yumurtam olusmustu hemen o gun catlatma ıgnesı vuruldum 36 saat sonra ılışkı dedı ama bızım tutmadıı yanı ıgneyı yumurtan 20 mm ustu olunca vurduruyo doktor
medcezirim nerdee yaww ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?