- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #40.741
ayy bende aldıgıma pişman oldum zaten o kadar para verdım bı kac saat gıydım bazanın altında duruyoo ama cook sevıyorum gelınlıgımıı cook gzell ama satıcm yazın cok yer kaplıyo :))))
uyuz oldm ya resım koyamıyorum kızlar bakardınız banaa
benimde kiralikti
Bennn geldimmm
nabersiniz canalrımm.... ayy çok yoğun bi gündü yaaa çok fena dizlerim ağrıyoo
uykusuzluk +sabah erken saatte toplantı + ders + nöbet ... haa bide akşama kadar popom yer görmedii
wuuuuuwww çok fenaa
yetmezmiş gibi bi de gezmeye gittim bu haldeee
anaamm eve gelince anladım dünyanın kaç bucak olduğunu...
Bennn geldimmm
uykusuzluk +sabah erken saatte toplantı + ders + nöbet ... haa bide akşama kadar popom yer görmedii
wuuuuuwww çok fenaa
Bennn geldimmm
wuuuuuwww çok fenaa
habıbtem sen nıye kıralık aldın özel değilse durum:26:
ben acıkcası annemler falan yoktu zaten nikahtı hiçbişeye heceslenemedım acıksacıoldu bıttıye getırdım bırazda sen nıye kiraladın
aysecimmm dusunseneee ilerde kizin giyinecekkk o gelinligi kimseciklere vermee kiralamaaa...bendee giyerdimmmm beklerdim esim bana para taksin altin taksin diyeee hahhahah
aysecimmm dusunseneee ilerde kizin giyinecekkk o gelinligi kimseciklere vermee kiralamaaa...bendee giyerdimmmm beklerdim esim bana para taksin altin taksin diyeee hahhahah
kuzum bende oyle dusunerek almadım ama sımdı cok pişman oldum yasatmayın sakın dursun hatıra yaslanınca bakarsınız.vallahi ben kendıme cok sınır oluyorum nıye almadım dıye canım her sıkıldıgında gıyerdım herhalde
nıye koyamıyon ya bende gormek ısteyrummmm
habibtemmm o aceleyleee hic aklima gelmedi hemde pahali geldi bizeee...oyle oldu..senin neden annenler gelmedi nikahaaa
aa olabılırr bak cook gzel bı fıkırrdenıyım ben bunu alayım paraları cnm ya kım bılır kızım ne zaman olacak ne zaman evlenıcek hem cogu modaya uyuyo o sene ne modaysa onu gıyıyolarr ne bilim ya bak cayıverıcem sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?