Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzum bende oyle dusunerek almadım ama sımdı cok pişman oldum yasatmayın sakın dursun hatıra yaslanınca bakarsınız.vallahi ben kendıme cok sınır oluyorum nıye almadım dıyecanım her sıkıldıgında gıyerdım herhalde
nıye koyamıyon ya bende gormek ısteyrummmm

Bennn geldimmm
nabersiniz canalrımm.... ayy çok yoğun bi gündü yaaa çok fena dizlerim ağrıyoo
uykusuzluk +sabah erken saatte toplantı + ders + nöbet ... haa bide akşama kadar popom yer görmedii
wuuuuuwww çok fenaa
yetmezmiş gibi bi de gezmeye gittim bu haldeee
anaamm eve gelince anladım dünyanın kaç bucak olduğunu...

aysecimmm dusunseneee ilerde kizin giyinecekkk o gelinligi kimseciklere vermee kiralamaaa...bendee giyerdimmmm beklerdim esim bana para taksin altin taksin diyeee hahhahah

anammmm meddcezırım gelmişşşşkuzum ya ben sana nedıycem.konustuk ya sogan ıcın adet bıtımınden sonrakı 7.gun başlanıyomus
ben sana adetın 7.gunumu dedım kaçıncı gunde başladın sen canbonum ya.yanlıs soylemısım ben sana galaıba

kuzumm hg. bende nerede kaldı dıyodumm gecmiş olsunn

ayyy kiyamam medcezirimmmmm canimsin sen yaaaa...ozledik seniii vallahi kulaklarini cinlattikk seni sordu aysecikkk bende yogun oldugunu hissetimmm soyledimmmm

canbon ne ka cok yorulmusun sen öyle yaaaaaa
wuuuuuwww çok fenaa bu lafına bayıldımmmm

habıbtem sen nıye kıralık aldın özel değilse durum:26:
ben acıkcası annemler falan yoktu zaten nikahtı hiçbişeye heceslenemedım acıksacıoldu bıttıye getırdım bırazdasen nıye kiraladın

habibtemmm o aceleyleee hic aklima gelmedi hemde pahali geldi bizeee...oyle oldu..senin neden annenler gelmedi nikahaaa

aysecimmm dusunseneee ilerde kizin giyinecekkk o gelinligi kimseciklere vermee kiralamaaa...bendee giyerdimmmm beklerdim esim bana para taksin altin taksin diyeee hahhahah

aa olabılırr bak cook gzel bı fıkırr denıyım ben bunu alayım paraları cnm ya kım bılır kızım ne zaman olacak ne zaman evlenıcek hem cogu modaya uyuyo o sene ne modaysa onu gıyıyolarr ne bilim ya bak cayıverıcem sımdı

sözde eşim söz vermişti ozamanlar alcam sana 5 .yılımızda kafe tutarız diye ama ofsayt şimdi diyorum ben oyle bısey demedım dıyorgözüm acık gıdecek

yaa ne bileyım yapamadm bılıyosan anlatır mısın bana cnmm yukleyeyım resmi ... temam satmıyorum gelinliği sizi dinlicemm vazcaydımmm

habibtemmm o aceleyleee hic aklima gelmedi hemde pahali geldi bizeee...oyle oldu..senin neden annenler gelmedi nikahaaa

istemiyolardı çünkü bide kaçtım akılsız başımla
tek başımaydım habıbtem bide cahıllık işte.ama babam gelmiş olsaydı kalkardım herhalde o masadan.gel kızım dese evet dıyemezdım o masada
ama nıkahtan 1 gun sonra annemle barıstık 1 ay sonra babamla .şimdi ben annemlere gıdınce dırek uyuyorum benımkı oturum gece 3lere kadar annemlerler benı cekıstırıyolar

ekim ayında bu topiğe yazmaya başladığımda hamile kalmak için ekim bana uğur getirecek demiştim gerçektende bu topik bana uğur getirmişti ve o ay hamile kaldım ama sevincim cok sürmedi 12. haftada bebeğimi enfeksiyon sonucu kaybettim şimdi gene hamile kalmak istiyorum umarım burası gene uğurlu gelir ve bu ay hamile kalırım dualarınıza ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…