- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #40.781
hayalotummmm ailenle barissmiisn ne guzelll genclikte olan cahillik ama birbirinizi de seviyrsunuzz..mutlu gunler sizi bekliyor bitanemmmm...
oyyyy yerim ben onlariii basladinmi hazirligaa canimmm...allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin masallah buyumuslerrrr
kuzum baban vefatmı ettı.:26:mutluyuz kuzum çok şükür barıstıkta cok sukur sorun yok suan allaha sukur
su anda bu topiktekilerin coğu hamile sanırım yoksa bana mı öyle geliyor:9
ewt cnm 2008 yılındaALLAH bozmasın inş. cnm
canım mesaj yazdıgın bolumde yukarda buyuk A falan var.orda mektup gıbı işaret var kuzum .onun yanındakı degıl yanındakını tıkla sag taraftan dosya ekle dıyo sonra dosyanın yukle eklentıyı yukle dıycek tamam de.gonder mesajı gelır ayşem.
kızlaaarrr benim dizi bitti :) ama bu seferde benim tocam hadii uyumaya diye başımın etini yiyor..yarın konuşuruz artık..iyigeceler mujcksss hepücüğünüzeeeee
rabbım mekanını cennet etsın kuzumbaşın sağolsun kusura bakma aklına düşürdüm bitanem:26::26:[/QUOT
amin cnmm yok sakın oyle seyler getırme aklına hep aklımda zatenn
kuzum album yapmak ıstıyorumm benımkı huysuz sıl der sılemezsemm kapattırır vallaa
Hoşbulduk kuzulargüzel haberlerle geldim teyzoş geliyorrrr
rabbım mekanını cennet etsın kuzumbaşın sağolsun kusura bakma aklına düşürdüm bitanem:26::26:[/QUOT
amin cnmm yok sakın oyle seyler getırme aklına hep aklımda zatenn
kıyamam ben sanarabbım gonlundekını versın kuzum benım
aman kuzum boşver ozaman biraz hafıflesın kıskanclıkları oyle yap sen en ıyısı
kızçelerim ben cıkıyorum benımkı yatalım dıyor
öpüyorum yarın gorusuruk tatlı ruyalar hepınıze
allaha emanet olun
kıyamam ben sanarabbım gonlundekını versın kuzum benım
amin bitanemm amin hepimizin inş..
Hoşbulduk kuzulargüzel haberlerle geldim teyzoş geliyorrrr
evet canım 1 hafta hastanede yatırdı ama ellerinden geleni yaptılar dayanamadı kuzucuk olsun yeniden hamile kalmak için aynı heyecanı sizlerle tekrar yaşayacam inşallah umarım bu ay hepimize uğur getirir
hayırlısı böylesidir.üzülme.
inşallah en kısa zamanda bebek haberinle coşarız.
kızlaaarrr benim dizi bitti :) ama bu seferde benim tocam hadii uyumaya diye başımın etini yiyor..yarın konuşuruz artık..iyigeceler mujcksss hepücüğünüzeeeee
kızçelerim ben cıkıyorum benımkı yatalım dıyor
öpüyorum yarın gorusuruk tatlı ruyalar hepınıze
allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?