- 21 Ocak 2013
- 543
- 19
- 318
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #40.821
Bu 6. denememiz ama bu ay da olmadı bugün adet oldumBebişimiz gelmek için doğru zamanı bekliyor sanırım.. Hepimiz için hayırlısı...
Sizi SEVİYORUMMM uğurlu topik üyeleri
kızçelerrrrimmmm
tatlimmm ben klomen kullandim...daha sonraa yumurtaliklarim istenilen boyutaa gelmisti doktorumm adetin 11,gunu igne vurdu...daha sonra 24 saat icinde iliski onerdi..ondan sonraa pek iliski yasamadik cunku esimle biraz dargindik...cok sukurr hamiel kaldimm doktorumm igneden 14 gun sonra kan testi yap cikar dedi...ben 10.gun gebelik testi aldim evde yaptim idrarda baktimm negatif cikti...daha sonraa kasik agrilarim bir anlik oldu...adet olacamm ya da kist olustu dedimmm..adet gunumu bekledim 2 3 gun sonra yaparim dedim...esim dedi hadi gel bakalim hamiel degilsen doktora gecelimmm ..kan testinde pozitifi gordummm cok mutlu oldummm insallah sende hamile kalirsinnnn hepinizi kalirsiniz canlarim...sen ne zaman vuuruldummm tatlimmm
acele etme ve üzülme canım ya . olur herkes 6-7 ay rahat uğraşıyo
artık pek aranızda olamıyorm kusuruma bakmayın olurmu..fırsat olursa cepten okuyorum ama yazamıyorum..herkes iyidir inşallah..öğlen gördüm sanırım hayalim hamileymişşş.inşalla dogru anlamışımdırrrr:26:şimdiden tebrik ediyorum tatlımmmmmmmmm
artık pek aranızda olamıyorm kusuruma bakmayın olurmu..fırsat olursa cepten okuyorum ama yazamıyorum..herkes iyidir inşallah..öğlen gördüm sanırım hayalim hamileymişşş.inşalla dogru anlamışımdırrrr:26:şimdiden tebrik ediyorum tatlımmmmmmmmm
iyiyim balım çok şüküüüürrrr, sen nasıslıınnn teyzoşum nasılllmedceziriimmmm hg habibtemmmm nasilsinnn
scorpimmmm canim benimmm rahatina bak kusur olurmu sen isteigin zaman gelll ama ozletme kendini...hayalim hamilee darisi basinaa bitanemmm...hepimiz iyiyizz seni gordukceedaha iyi oluyoruzzz bitanemmm
tatlım yaa bu ara içim huzursuz Allah hayretsin..hiç bişey yapmak istemiyorum..bu ay reglim de çook ağır geçıyo..sanırım geçen ay kimyasal gebelikte rahim tam temizlenmemiş..bu ay acayip kanamam var..halsizlik te yapıyo..yoksa aklım hep sizde ama yazacak keyfim yokkk:26::26::26:
ayy hayalime çook sevindimmmmmmmmm
darısı tüm kızçelere inşallahhhhhhh
evet bitaneemm, hayalimiz hamileeedarısı bizlere inşşş nabersin kuzuummmmm ne var ne yok
iyiyim balım çok şüküüüürrrr, sen nasıslıınnn teyzoşum nasılll
iyiyizz teyzosuuuu ne yapailm ymek yedik ama bulasiklar duruyorr camsir duruyorrr burayi da birakamiyorummmmm cok ozluyorum sizi
tatlım yaa bu ara içim huzursuz Allah hayretsin..hiç bişey yapmak istemiyorum..bu ay reglim de çook ağır geçıyo..sanırım geçen ay kimyasal gebelikte rahim tam temizlenmemiş..bu ay acayip kanamam var..halsizlik te yapıyo..yoksa aklım hep sizde ama yazacak keyfim yokkk:26::26::26:
ayy hayalime çook sevindimmmmmmmmm
darısı tüm kızçelere inşallahhhhhhh
canim benmimmm kiyamam sana yaaa...allah bir daha yasatmasin sana insallah bu sefer bebegin seninle olacakk cok sukur tedavisiz hamile kalabiliyorsunn...darisi tummmm isteyenlere allah kimsenin kucagini bos birakmasin...
ben de bebeğim vallaaa, yorgun da olsam sizden haber almadan içim rahat etmiyo.. yemekten bulaşıktan hemen sonra pc.yi açıyorum vallaaçok seviyorum ben sizi yaaa
hayır olsun inş kuzuumm.. aman dikkat et kendine şekerli bişeyler ye, sıcak tut kendini... keydin kaçmasın nolurrr.. bak rahmin yeni gelecek misafirine hazırlık yapıyo şuann... anneciği de iyi şeyler düşünsün mutlu olsun da kuzucuk stresinden korkup gelmemezlik etmesin
tatlımmm çoook güzel günler bizi bekliyooo, valla hissediyorum yaaa
valla kuzum B vitami,ni almaya başladım biraz güç veriyo.keçiboynuzu pekmezi yiyorum kan yaparmış...
inşallah bu ay bizim ayımız olsunn..kediler gibi martta atalım bebiş temelleriniiiiiiiiiii
habibtemmmm guldurdun beni martta hamile kalma olayinaaa....rabbim kucaginizi bos birakmasinn...cansin sen cannnnn
habibtem napalım bizi mart paklar kedi misaliiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?