Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

artık pek aranızda olamıyorm kusuruma bakmayın olurmu..fırsat olursa cepten okuyorum ama yazamıyorum..herkes iyidir inşallah..öğlen gördüm sanırım hayalim hamileymişşş.inşalla dogru anlamışımdırrrr:26:şimdiden tebrik ediyorum tatlımmmmmmmmm

Sizi SEVİYORUMMM uğurlu topik üyeleri

kızçelerrrrimmmm

bizde seni seviyoruzzz hayalim beniimmmmmmmm, ayy gün boyu neşe kaynağım oldun yaaa

bu ayy da olmazsaaa gidip kavgayla dövüşle ben de istiycem klomeennii.... 3 kez istedim, 1 yıl dolmadan gerek yok dedi.. işte bu ay 12. denememiz olcak.. inşşş gerek kalmadan tuttururuzzzz

acele etme ve üzülme canım ya . olur herkes 6-7 ay rahat uğraşıyo

canı haklısıınnnnn... ama ben başlığı açıp bu mesajı yazdıktan sonra 5 deneme daha yaptık biz.. bu 12. ayımız yani hayırlı zamanda hayırlısı ile Rabbim bize de isteyen herkese de nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşş

scorpimmmm canim benimmm rahatina bak kusur olurmu sen isteigin zaman gelll ama ozletme kendini...hayalim hamilee darisi basinaa bitanemmm...hepimiz iyiyizz seni gordukceedaha iyi oluyoruzzz bitanemmm

medceziriimmmmm ben 4.ayimdaa doktora gittim hamile kalmak istedigimi soyledimm bana hemen klomen yazdiii...neden vermiyorki doktorunnn zaman kaybediyorsunuz baska doktora git derim bennn...

evet bitaneemm, hayalimiz hamileee darısı bizlere inşşş nabersin kuzuummmmm ne var ne yok

medceziriimmmm hg habibtemmmm nasilsinnn
iyiyim balım çok şüküüüürrrr, sen nasıslıınnn teyzoşum nasılll

iyiyizz teyzosuuuu ne yapailm ymek yedik ama bulasiklar duruyorr camsir duruyorrr burayi da birakamiyorummmmm cok ozluyorum sizi

scorpimmmm canim benimmm rahatina bak kusur olurmu sen isteigin zaman gelll ama ozletme kendini...hayalim hamilee darisi basinaa bitanemmm...hepimiz iyiyizz seni gordukceedaha iyi oluyoruzzz bitanemmm

tatlım yaa bu ara içim huzursuz Allah hayretsin..hiç bişey yapmak istemiyorum..bu ay reglim de çook ağır geçıyo..sanırım geçen ay kimyasal gebelikte rahim tam temizlenmemiş..bu ay acayip kanamam var..halsizlik te yapıyo..yoksa aklım hep sizde ama yazacak keyfim yokkk:26::26::26:
ayy hayalime çook sevindimmmmmmmmm
darısı tüm kızçelere inşallahhhhhhh

canim benmimmm kiyamam sana yaaa...allah bir daha yasatmasin sana insallah bu sefer bebegin seninle olacakk cok sukur tedavisiz hamile kalabiliyorsunn...darisi tummmm isteyenlere allah kimsenin kucagini bos birakmasin...

evet bitaneemm, hayalimiz hamileee darısı bizlere inşşş nabersin kuzuummmmm ne var ne yok

iyiyim balım çok şüküüüürrrr, sen nasıslıınnn teyzoşum nasılll

amin medd tatlım...valla ne olsun işten geldim yemek yedik çay içiyoz şimdi..bıraksan uyuycam yaniiii
ama makinede çamaşır var ve ben daha bıcı yapıcammm
sen nasılsın kuzum yorgunmuşsun sende bu 1. sınıf bebeler yoruyo sanırmmmm

iyiyizz teyzosuuuu ne yapailm ymek yedik ama bulasiklar duruyorr camsir duruyorrr burayi da birakamiyorummmmm cok ozluyorum sizi

ben de bebeğim vallaaa, yorgun da olsam sizden haber almadan içim rahat etmiyo.. yemekten bulaşıktan hemen sonra pc.yi açıyorum vallaa çok seviyorum ben sizi yaaa

hayır olsun inş kuzuumm.. aman dikkat et kendine şekerli bişeyler ye, sıcak tut kendini... keydin kaçmasın nolurrr.. bak rahmin yeni gelecek misafirine hazırlık yapıyo şuann... anneciği de iyi şeyler düşünsün mutlu olsun da kuzucuk stresinden korkup gelmemezlik etmesin
tatlımmm çoook güzel günler bizi bekliyooo, valla hissediyorum yaaa

canim benmimmm kiyamam sana yaaa...allah bir daha yasatmasin sana insallah bu sefer bebegin seninle olacakk cok sukur tedavisiz hamile kalabiliyorsunn...darisi tummmm isteyenlere allah kimsenin kucagini bos birakmasin...

amin tatlım..evet şükürkihamile kalabiliyormuşum..inşallah devamı gelir tatlım ya ne bileyim.güler geçip gidiyo..eşim de strese giriyo haklı olarak günler geçtikçe..ama hepsi sınav ben farkındayım..sabırlıyım huyum böyle olana kadar sabırla beklerim bennn:44::44::44:

valla kuzum B vitami,ni almaya başladım biraz güç veriyo.keçiboynuzu pekmezi yiyorum kan yaparmış...
inşallah bu ay bizim ayımız olsunn..kediler gibi martta atalım bebiş temelleriniiiiiiiiiii

15 dakikaya kadar cikiyimm bari bulasik yikiyimmm medcezirim bendeee cok seviyorumm sizleriiii burasi bir baskaaa ugurlu topik

valla kuzum B vitami,ni almaya başladım biraz güç veriyo.keçiboynuzu pekmezi yiyorum kan yaparmış...
inşallah bu ay bizim ayımız olsunn..kediler gibi martta atalım bebiş temelleriniiiiiiiiiii

habibtemmmm guldurdun beni martta hamile kalma olayinaaa....rabbim kucaginizi bos birakmasinn...cansin sen cannnnn

umudummm gelmisssss canim benimmmmm ama yazmammisss neden yazmadi acaba isimi vardi...keske iyiyimmm yazsaydi aklim onda kalmazdiii...hayalotumdaaa gitti dogumgununeee gelmedi daha simdi yiyordur pastalarii

scoprimmmm keske bu ay sogan kuru yapsaydinnnn rahim temizlenirdi iyiceee hemen hamile kalmani kolaylastiridi...sogan cucukleriniz gelsin medceziriimmm hayalotum bu ay yapiyorlar kacamak yokk herkes icecekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…