Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ALLAH şifa versinn kuzumm ... ALLAHIM kimseye dermansız dert vermesinn çok zor gerçektennn ... seen patlamaaa kıyamamam bitanemeeeee
amin bitanemmm yayirim ben seni

anam iyiki benim kedim kısır yok sam beni bakırköyden alırdınız herhaldeee
bizde daha toprak atıyoz kuzum bi çukuru açabilseydik hayırlısıylaaa

başka doktora git canım ya bende kadın dogum hastanesine gittim ilk başta.. 3 kere klomen verdiler gönderdiler.. yumurtalarım çatlıyodu ama nezaman çatlıyo bilmiyodum sende bişey yok kendi kendine dene, gelme bi daha dediler... aşılama için gittigim doktora aynen anlattım bana sana çatlatma ignesi vermedilermi diye 4 kere sordu adam hayır dedim şaşırdı... doktor yine klomen verdi ama adetin 3 .günü başla dedi.. bende dedim 5.günü başlatıyolardı dedim.. evet bi öyle söylenti saçmalık var demi dedi.. sen beni dinle dedi.... başka doktora git derim akıl akıldan üstündür..

tabı canbonum herkes kendi işini yapıcak

ecehanım bende klomende yok :44::44:
gidiyim gidiyimde kuzum nezaman gidim sence:26:şimdilerdemi gidim yoksa adet oluncamı :26:kafam karıştı ya niyeyse bu dokotra beni nişeyler hep itiyo anlamıyorum ama ayaklarım her ay ona goturuyo benı istemeyerek

amin bitanemmm yayirim ben seni

anam iyiki benim kedim kısır yok sam beni bakırköyden alırdınız herhaldeee
bizde daha toprak atıyoz kuzum bi çukuru açabilseydik hayırlısıylaaa

kız vallahi bizim mahallenin kedilerini çogu hamile kalmış bileeeeeee.koca göbüşleriyle önümde salınıyolar töbe töbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
olucak tatlım bi bakmışız binayı dikmişizzzzzzzzzzz

en ideali adetin 3. günü git canım.... hormonlarına ve ultrason bakmaları gerek ona göre ilaç verirler...

kız vallahi bizim mahallenin kedilerini çogu hamile kalmış bileeeeeee.koca göbüşleriyle önümde salınıyolar töbe töbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
olucak tatlım bi bakmışız binayı dikmişizzzzzzzzzzz

anam kedilere inat 5 katlı bina dikecem rabbımın izniyleee
yahu neka cok ccok ıstıyom ben scorpıonsum annemle konusurken bıle 5 cocuk dıdımannemde dıyorkı napcan okadar cok cocugudiyorum anne 1 i olduda 4ü kaldı nasıl guluyoruz

aynen kuzumm inş.. toplu hamile kalıpp bide toplu erkek dogururuzz bide toplu sunnett yaparızz olur biterr maşallahh maşallah umudumuzu kaybetmekkk yookk

aynı biz gibi eşimde diyo 4 tane olsun bende 1 tanesi yapamda gerisi kalsada olur diyorum

hey maşallahhhh..kız bu sefer de fazla çocuktan kafayı yersin demedi demeeeeeeeeeeeeeeeeeee
anacım ben 1 tane istiyom en fazla iki..hatta ikiz olsa süper olcak yaniiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…