- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.601
amin bitanemmm yaALLAH şifa versinn kuzumm ... ALLAHIM kimseye dermansız dert vermesinn çok zor gerçektennn ... seen patlamaaa kıyamamam bitanemeeeee
anacımmm burnu akmaya başladı bileeee..ama valla sırnamıyom adama yaaa..öyle yüzeysel işteeeeee
kuzum doktor antibiyotik verdi ama hamişler de kullanabiliyomuş..bide ıhlamur içiyorum..kivi manyağı oldum c vitamin deposuymuss
inşallah kuzum kaı çalışmaları başladı bakalım temel de atılır bu ay inşallahhhh..azimliyim mart kedilerine inat bende hamile kalıcammm
inşallah kuzummmmmmmmmmmm
amin ayşecimm hepimize tez zamanda inşallahhh
bitkisel haplarıda duydum kuzumda başka bi zarar vermesinden korktum açıkcası oyuzden almadım:26:inşallah o faydasını görür bitanem yad.kontrol kadar kötü bişey yok ya hertarafım şişti sinirlerde cabası zaten olgun yumurta 18 -22 arası çatlarmış kuzum ama benim zaten direk fırlıyor gelişmede hiçbir sorunum yok çatlama sorunu var sadece oda basit bi iğne işte ama vermiyo bi türlü:26:vallahi patlar patlamaz bilmiyomda ben patlamassam sonunda iyidir
benimki de bi şaşırdı e dur silkeleyeyim dedi ama gülme krizine girdik dedim bırak spoşları zor tutuyom zaten
tabe herkes kendi işine baksın dimi hayalotum ilahiiiii
ayşecim senin koca hasta..bizde ben hasta..ama aklımız hala çalışmadaçok azimliyiz maşallahhhh
ben de kız diyorum habibtemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
amin bitanemmm yayirim ben seni
anam iyiki benim kedim kısır yok sam beni bakırköyden alırdınız herhaldeee
bizde daha toprak atıyoz kuzum bi çukuru açabilseydik hayırlısıylaaa
scorpım hoşgeldin kuzum
başka doktora git canım ya bende kadın dogum hastanesine gittim ilk başta.. 3 kere klomen verdiler gönderdiler.. yumurtalarım çatlıyodu ama nezaman çatlıyo bilmiyodum sende bişey yok kendi kendine dene, gelme bi daha dediler... aşılama için gittigim doktora aynen anlattım bana sana çatlatma ignesi vermedilermi diye 4 kere sordu adam hayır dedim şaşırdı... doktor yine klomen verdi ama adetin 3 .günü başla dedi.. bende dedim 5.günü başlatıyolardı dedim.. evet bi öyle söylenti saçmalık var demi dedi.. sen beni dinle dedi.... başka doktora git derim akıl akıldan üstündür..
amin bitanemmm yayirim ben seni
anam iyiki benim kedim kısır yok sam beni bakırköyden alırdınız herhaldeee
bizde daha toprak atıyoz kuzum bi çukuru açabilseydik hayırlısıylaaa
ecehanım bende klomende yok :44::44:
gidiyim gidiyimde kuzum nezaman gidim sence:26:şimdilerdemi gidim yoksa adet oluncamı :26:kafam karıştı ya niyeyse bu dokotra beni nişeyler hep itiyo anlamıyorum ama ayaklarım her ay ona goturuyo benı istemeyerek
kız vallahi bizim mahallenin kedilerini çogu hamile kalmış bileeeeeee.koca göbüşleriyle önümde salınıyolar töbe töbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
olucak tatlım bi bakmışız binayı dikmişizzzzzzzzzzz
benimki de bi şaşırdı e dur silkeleyeyim dedi ama gülme krizine girdik dedim bırak spoşları zor tutuyom zaten
tabe herkes kendi işine baksın dimi hayalotum ilahiiiii
ayşecim senin koca hasta..bizde ben hasta..ama aklımız hala çalışmadaçok azimliyiz maşallahhhh
ben de kız diyorum habibtemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
en ideali adetin 3. günü git canım.... hormonlarına ve ultrason bakmaları gerek ona göre ilaç verirler...
anam kedilere inat 5 katlı bina dikecem rabbımın izniyleee
yahu neka cok ccok ıstıyom ben scorpıonsum annemle konusurken bıle 5 cocuk dıdımannemde dıyorkı napcan okadar cok cocugu diyorum anne 1 i olduda 4ü kaldı nasıl guluyoruz
anam kedilere inat 5 katlı bina dikecem rabbımın izniyleee
yahu neka cok ccok ıstıyom ben scorpıonsum annemle konusurken bıle 5 cocuk dıdımannemde dıyorkı napcan okadar cok cocugu diyorum anne 1 i olduda 4ü kaldı nasıl guluyoruz
Herkese mrb yeni katıldım aranıza..
Herkese mrb yeni katıldım aranıza..
aynen kuzumm inş.. toplu hamile kalıpp bide toplu erkek dogururuzz bide toplu sunnett yaparızz olur biterrmaşallahh maşallah umudumuzu kaybetmekkk yookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?