Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

amin canım bişey sorabilirmiyim sen nasıl hamile kaldın dogal yollamı yoksa doktor kontrolünde mi:26:??

canimmm klomen kullandimmmm bir sure olmadi catlatma sorunmuz varmiss..ilk catlatma ignesiyle hamile kaldimmm darisi sizlere

Herkese mrb yeni katıldım aranıza..

hoşgeldinn canımmm :16.

öyle yapım ben en iyisi çok sağol kuzum

ayşem bu arada troid demiştin ya çok geçmiş olsun bitanem sülemeyi unuttum sanırsammm

hayalotummm çook saoll bitanemm çook şükür geçti ama dr um bakalım dedi şüpheleniyomuş belki tekrarlamıştır dedi inş.. tekrarlamamıştır tiroid yüzünden tam 21 kilo aldımm

aynı biz gibi eşimde diyo 4 tane olsun bende 1 tanesi yapamda gerisi kalsada olur diyorum

benim eşim çok sinirleniyo ecehanımbakabıldıgın kadar cocuk ıste dıyo ..5 cocuga ne gelecek verebılcen dıyo ilk 4 yıl kadar düşünmedik biz olursada tek cocuk dıyoduk :26:sozde cabamız guzel bı gelecek vermek.ama ben anladımkı hergelen rızkıyla gelır sen yeterkı cabala ınsan zora sıkısınca anlıyor maddıyatın boş olduğunu.

hayalotummm çook saoll bitanemm çook şükür geçti ama dr um bakalım dedi şüpheleniyomuş belki tekrarlamıştır dedi inş.. tekrarlamamıştır tiroid yüzünden tam 21 kilo aldımm [/QUOTE]

çok çok geçmiş olsun canım..

hey maşallahhhh..kız bu sefer de fazla çocuktan kafayı yersin demedi demeeeeeeeeeeeeeeeeeee
anacım ben 1 tane istiyom en fazla iki..hatta ikiz olsa süper olcak yaniiiiiiiiii
yok kuzum 5 tane isterim ama hayırlısı .1 tane olsunda yavrum eli ayağı düzgün belki yol açılırsa devamı gelirrrr

kilo verilir bitanem ama tekrarlamasın yeter kuzummm

hayalotummm çook saoll bitanemm çook şükür geçti ama dr um bakalım dedi şüpheleniyomuş belki tekrarlamıştır dedi inş.. tekrarlamamıştır tiroid yüzünden tam 21 kilo aldımm

çok çok geçmiş olsun canım..[/QUOTE]

cook saoll tatlımm

yok kuzum 5 tane isterim ama hayırlısı .1 tane olsunda yavrum eli ayağı düzgün belki yol açılırsa devamı gelirrrr

kilo verilir bitanem ama tekrarlamasın yeter kuzummm

işte kilo veremiyo cnmm bnmm tiroid hastalarıı bi kaç ayönce 9 kilo verdimm ama kan hapları kullanınca geri aldmm

hakkımızda hayırlısı canım ya eşimde o yüzden bekletti biraz beni gezelim tozalım para biriktirelim diye..ben bebekleri çok ama çok severim kimin olursa olsun severim.. bende dedim 1 tanecik olsa olsun dedim aramızda büyür gider dedim istemedi.. çok agladım.. 4 4lük olacakmış bebegin herseyi.. senki biz 4 4 lük büyüdük dedim..kendisi korunuyodu.. ee bak şimdi istiyo olmadı şimdi de 4 tane olsa ne güzel olur diyo... evet canım her gelen rızkıyla nasibiyle gelir nasipsiz sopa bile yenmiyo

ayy sormaa pc başında neler yapıyormm görmen lazım bnmki gitti odadann gülmektann catladımm diyoo
böyle içimm bi kıpır kıpır ALLAH hayırlara cevirsinn inş..

aminnnnnnnn
ilk kkya katıldıgım zamanlar eşim benim hareketlerime çok gülerdi delimisin derdi tip tip bakardı suratıma
şimdi hiç tınlamıyor bile alıştı garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…