Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canlarım ben kaçayım, soğan suyumu kaynatıp içeyim.. hamur yoğurayım, sabah kahvaltıya bişeyler yapayım
hepinizi çoooooooooook seviyorummm
iyi gecelleeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
hayalotum yazdım kız seni görüpte yazmamak olur mu gece gece aşerdim kalktım kek yaptım o yüzden biraz gec cevap yazdım kuzum k.bakma
amanınnnn benım kuzukulağımın canı kekmi çekmişoy oy aşeriyomuşta artıkınafiyet olsun bitanemmmkeske yakın olaydık yapıpta getırırdım sana

hehehe demek bana keçikulak yaptın heeeeenerjik ol ayşem benım bıtaneme bu yakışr zaten

günaydın canbonlarımmm
ben yine bugün dışarlardayım yaaaçok işlerim var
akşam gelirim ancak eve geldiğimde yanınızdayım
sizi seviyorummmm gününüz güzel geçer inşallahhhhh
baş başşşş

ayy deli kızzz..he valla çok çalıştık kızzz hemde gripliyimmm..adamı da grip ettimmm 3 gündeeee
artık az dinleniriz napalımmm

vahh vahh.. desene kurunun yanında yaş da yandı ama ne demisler, körle yatan şaşı kalkar
nyse hiç ummadık bi anda bi bakmışsın gelivermis kuzucuğun
bu arada dedeciğinize de çok geçmis olsun, Rabbim sifa versin insaAllah
ahh ahhh, ahh bi dourabilseekkkk

:44::44:

amin gonzalezım inşallah hepsi aynı çiçek ama beyaz benım çiçegım olsunnolurrrrrrrrrrr

tmm balım senin olsun

gunydın hayalotum.. yine mi dısarlardasın sen bi otur evinde az fırça çekem bari

bu arada gunaydınlar bnden de.. gününüz güzel geçsin insaAllah ..

merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyordum kayıt olmak bugüne kısmetmiş.
dün sabah gebelik testi yaptım pozitif çıktı,dün akşam tekrar yaptım test sonuç vermedi bu sabah tekrar yaptım negatif çıktı.
8 aydır bebek istiyoruz neredeyse her ay sabah akşam test yapıyorum ama hiç böyle birşeyle karsılasmadım sizce neden olabılır bayanlar.yarın gidip kan testi vereceğim ama korkuyorum olumsuz cevap almaktan...sizinde basınıza geldimi daha önce bana yardım edın ne olur

mrb hsgeldiniz
smdi testler değiskenlik gösterebilir diye biliyorum.. ama hiç pozitif sonuç almadığım için, smdi anlattığına göre, bi öyle bi böyle...
yinede bisey desem yalnıs olur mu bilimyorum ki.. :26:
günün.. kaç gün geçmisti :44:
en iyisi yaptırabiliyosan, kan da baktır derim.. en olumlu cvp kan da görülür desem de..
bazen ikisinde de çıkmayan sonuç, ultrasn da görülebiliyomus.. tabi bu ihtimali de değerlendirmek lazım ..

smdi olumsuz cvp almaktan korkuyorum derkene, böyle kendini hırpalamaktan iyidir, en azından ne olduğunu bilirsin ve ona göre hareket edersin ..

kan testi .. olmadı bi dr a görün cnm ,

nerde bu kızçeler yaw .. bu sessizliği de hiç sevmiyorum yaa
nyse ben biraz islerime bakıyım da.. sonra biraz daha geziniyim bari

temem dahada evdeyim

canım en dogrusu kan testinşallah meleğin senınledır canımama korkma en azından ıkılemde kalmakta kurtulcan canım.hayırlısı olsun

ben geldım canbonlarım
gonzalezım emrine amedeyım kuzum artık dızlerının dıbındeyım
yemek yapıyorum bıyandan artık akşam gorusuruk bıtanelerr

habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canlarimmmmm cigerlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmm bobregimmm dalagimmmmmmmmm nasilsinizzzzzz hpinizi cok ozledimmm yaaaa neredesin soracak olursaniz dun buradaki has araplara gittikkkkk kadin erkekler ayri otururlarr...kadinla iki cift laf edemedimmmm hahahah ben kendime gulmeye basladimmmmm

habıbtem hoşgeldinizzzzzznerdeydın bakemmmaraplardaymışınhabıbtem ayva ayvaaa dıyeydın ya kuzummmmm

Canım öncelikle hoşgeldin aramızaaaa

İnşşalllaaaaaaaahhh meleğin seninledir bitanem kan testi en kesin sonuç, yarın inşşş güzel haberlerini alırıııızzzzzzzzzzzzzzzz

vaaaaaaayyy habibtem gezmelerde miymişşş, vallaa kuzum seni çok iyi anlıyorum .. köyde çalışırken gidiyoduk veli ziyaretine.. kadınlar bana sırıtıyou ben onlaraaa
çocuklardan biri rehberlik edip çeviriyodu da ancak anlaşabiliyoduk, tam komedi

Hayalotum ve umudumun da işi varmış, çıkmışlar :26:

neyse ben de kaçayım şimdilik, azcık uzanayım sonra yine geliriimmmmmmm

GÖRÜŞÜÜÜÜÜRRRRRRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜZZZZZZZZ

canbonum hoşgeldinnn bitanemmm
yemek yedim eşim geldide bılaşıklarıda mutfağa tıktım hemencik geldim ama kimseciklert gelmemiş daha

temem dahada evdeyim

laf aramızda.. benden çok çekinir

ben geldım canbonlarım
gonzalezım emrine amedeyım kuzum artık dızlerının dıbındeyım
yemek yapıyorum bıyandan artık akşam gorusuruk bıtanelerr

heh şöyylee.. dizimin dibinden ayrılma

habiptem nerdesin sen yaa...
aywaaaa desen olmuyo muydu yine de

medcezirim yine gel yaa.. bu gelişini saymıyoruzz cünkü göremedim
nerdesiniz kızçelerimmm

burda biri var olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…