- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #42.081
amanınnnn benım kuzukulağımın canı kekmi çekmişhayalotum yazdım kız seni görüpte yazmamak olur mu gece gece aşerdim kalktım kek yaptım o yüzden biraz gec cevap yazdım kuzum k.bakma
hoşbuldukk bitanemm bnm yine dengesizliğim tuttu aslında cok yorulmam lazım hatta suan uyuyo olmam lazım ama hıcbişey yapmamışş gibi enerjikimmnie böle oldu bilmiyormm vala bi konuşasımm var sabahaa kadar
cok saol kuzumm evim mis gibi oldu çok şükür kuzum yarınıda atlatsam benden iyisi yokk
ayy deli kızzz..he valla çok çalıştık kızzz hemde gripliyimmm..adamı da grip ettimmm 3 gündeeee
artık az dinleniriz napalımmm
ahh ahhh, ahh bi dourabilseekkkk
amin gonzalezım inşallah hepsi aynı çiçek ama beyaz benım çiçegım olsunnolurrrrrrrrrrr
amanınnnn benım kuzukulağımın canı kekmi çekmişoy oy aşeriyomuşta artıkın afiyet olsun bitanemmm keske yakın olaydık yapıpta getırırdım sana
hehehedemek bana keçikulak yaptın heeee enerjik ol ayşem benım bıtaneme bu yakışr zaten
günaydın canbonlarımmm
ben yine bugün dışarlardayım yaaaçok işlerim var
akşam gelirim ancak eve geldiğimde yanınızdayım
sizi seviyorummmmgününüz güzel geçer inşallahhhhh
baş başşşş
merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyordum kayıt olmak bugüne kısmetmiş.
dün sabah gebelik testi yaptım pozitif çıktı,dün akşam tekrar yaptım test sonuç vermedi bu sabah tekrar yaptım negatif çıktı.
8 aydır bebek istiyoruz neredeyse her ay sabah akşam test yapıyorum ama hiç böyle birşeyle karsılasmadım sizce neden olabılır bayanlar.yarın gidip kan testi vereceğim ama korkuyorum olumsuz cevap almaktan...sizinde basınıza geldimi daha önce bana yardım edın ne olur
vahh vahh.. desene kurunun yanında yaş da yandı ama ne demisler, körle yatan şaşı kalkar
nyse hiç ummadık bi anda bi bakmışsın gelivermis kuzucuğun
bu arada dedeciğinize de çok geçmis olsun, Rabbim sifa versin insaAllah
:44::44:
tmm balım senin olsun
gunydın hayalotum.. yine mi dısarlardasın senbi otur evinde az fırça çekem bari
bu arada gunaydınlar bnden de.. gününüz güzel geçsin insaAllah ..
dün sabah gebelik testi yaptım pozitif çıktı,dün akşam tekrar yaptım test sonuç vermedi bu sabah tekrar yaptım negatif çıktı.
8 aydır bebek istiyoruz neredeyse her ay sabah akşam test yapıyorum ama hiç böyle birşeyle karsılasmadım sizce neden olabılır bayanlar.yarın gidip kan testi vereceğim ama korkuyorum olumsuz cevap almaktan...sizinde basınıza geldimi daha önce bana yardım edın ne olur
habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canlarimmmmm cigerlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmm bobregimmm dalagimmmmmmmmm nasilsinizzzzzz hpinizi cok ozledimmm yaaaa neredesin soracak olursaniz dun buradaki has araplara gittikkkkk kadin erkekler ayri otururlarr...kadinla iki cift laf edemedimmmm hahahah ben kendime gulmeye basladimmmmm
vaaaaaaayyy habibtem gezmelerde miymişşş, vallaa kuzum seni çok iyi anlıyorum .. köyde çalışırken gidiyoduk veli ziyaretine.. kadınlar bana sırıtıyou ben onlaraaa
çocuklardan biri rehberlik edip çeviriyodu da ancak anlaşabiliyoduk, tam komedi
Hayalotum ve umudumun da işi varmış, çıkmışlar :26:
neyse ben de kaçayım şimdilik, azcık uzanayım sonra yine geliriimmmmmmm
GÖRÜŞÜÜÜÜÜRRRRRRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜZZZZZZZZ
temem dahada evdeyim
ben geldım canbonlarım
gonzalezım emrine amedeyım kuzumartık dızlerının dıbındeyım
yemek yapıyorum bıyandan artık akşam gorusuruk bıtanelerr
habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canlarimmmmm cigerlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmm bobregimmm dalagimmmmmmmmm nasilsinizzzzzz hpinizi cok ozledimmm yaaaa neredesin soracak olursaniz dun buradaki has araplara gittikkkkk kadin erkekler ayri otururlarr...kadinla iki cift laf edemedimmmm hahahah ben kendime gulmeye basladimmmmm
vaaaaaaayyy habibtem gezmelerde miymişşş, vallaa kuzum seni çok iyi anlıyorum .. köyde çalışırken gidiyoduk veli ziyaretine.. kadınlar bana sırıtıyou ben onlaraaa
çocuklardan biri rehberlik edip çeviriyodu da ancak anlaşabiliyoduk, tam komedi
Hayalotum ve umudumun da işi varmış, çıkmışlar :26:
neyse ben de kaçayım şimdilik, azcık uzanayım sonra yine geliriimmmmmmm
GÖRÜŞÜÜÜÜÜRRRRRRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜZZZZZZZZ
nerdesiniz kızçelerimmm
laf aramızda.. benden çok çekinir
heh şöyylee.. dizimin dibinden ayrılma
habiptem nerdesin sen yaa...
aywaaaa desen olmuyo muydu yine de
medcezirim yine gel yaa.. bu gelişini saymıyoruzzcünkü göremedim
burda biri var olur mu
alooooooooooooooooo ağaç olduk be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?