- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #42.041
iyiiym cnaımın içiiiiiiiiiisoğan suyum yarın bitiyoo çok mutluyum inşş faydasını görürüm, inşş göbüşümdedir cücüğümm
sen nsılsın canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sayende içtim şu soğan suyunu yaa Allah razı olsun sendennnnn
inşallah bitanemvallahi öyle bitanem yaa o çamaşır için ne dalga konusu oldum bi bilsen ama olsun hayırlısı artık
valla hayal ettimde gercekten zor bi duruma düşmüşsün.. ALLAH yardımcın olsun
slm kızcelerim
safra kesesi zorlamış tatlım..imdi serum alıyo..belki yatırırlar bilmiyoruz daha
bitanem çok sevndım canımın içi sendend e allah razı olsun bıtanem naptımkiii ama ben içemedim kuzum bu ay biliyonmu oraya gıt buraya gıt derken butun gunlerı bırbırıne karıstırdım gecen gun sabah ıctım sen unut aradan 2 gun gecınce aklıma geldı bu ay yattı benım soğan cuçuğum öyle işte balım inşallah meleğin konmustur senın gobısıneee
hoşgeldin balımmmm, nasıslın
Rabbim şifa versin canımmm
ayyyyyyyyyyyy bana cesaret verdin taktik verdin, portakal ve mandalina olmsaydı kesinlikle içemezdim
hoşgeldınızzzzzzznasılsın asetonum canbonum
valla hayal ettimde gercekten zor bi duruma düşmüşsün.. ALLAH yardımcın olsun
saol balım olsun deger sonucta
scorpıonsum eşine noldu bıtanemm yaaa:26::26:
hoşgeldin balımmmm, nasıslın
Rabbim şifa versin canımmm
ayyyyyyyyyyyy bana cesaret verdin taktik verdin, portakal ve mandalina olmsaydı kesinlikle içemezdim
hoşgeldin tatlı annecikkkkkkkkkkkkkkkkk
kuzum eşim dedğil dedesi hastalanmış..safra kesesi tutmuş..serum alıyor şimdi...
mesaj kutunu boşaltırmısınnnn dolmuş sanırımmmmmmmmmmmmm
anne kelimesi bana hala yabancı geliyor yaaabi tuhaf oluyorum sen nasılsın ?
hay allahhh:26:çok geçmiş olsun kuzum yaaarabbım şifa versin
canım benim çok geçmiş olsun
aaa olurmuuu bi al kucağına nasıl da alışıcan tatlımmmmm
hoşbulduk tatlım inşallah soğan suyun faydasını görürsün
mesaj kutunu boşaltırmısınnnn dolmuş sanırımmmmmmmmmmmmm
aferem benım yavru kuşumaaa valla banada cok ıyı gelıyodu kuzum tadını falan hepsını alıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?