Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yavaştan yatıcam bennn..koçişte gelmedi ama napım uyku geliyo..dün geceden uykusuzum yumurtlama sancısı beni mahfettti dün.öpüyorum hepiniziiii

iyi gecelerrr canlarımmm nasılsınızzz ? ben bugün cok daha iyiyimmm evimi temizledim sabah 8 den beri ayaktayımm 1 saat oldu biteli tam da bitmedi yarın devam edicemm misafirim var yarın yasin okucazz sizin içindee cook dua edicemm bitanelerimm

hoşgeldın kuzum yorulmusundur sımdı sennn kıyamam allah kabul etsın kuzum allah razı olsunnn

iyiym kuzum sen nasıllsınn hoşbuldukk bitanemm

ohh ev mis gibi olmuştur ama ayşem sen de böyle olmuşsundur şimdii kıyamam ben sana ellerine sağlık
demek yasin okuycaksınız, Allah kabule etsin.. dua içinde şimdiden tşk Allah razı olsun kuzuummmm

hayalotum yazdım kız seni görüpte yazmamak olur mu gece gece aşerdim kalktım kek yaptım o yüzden biraz gec cevap yazdım kuzum k.bakma

canbonlarım ben cıkıyorum tatlı ruyalar sızeee öpüyorum okuyamadım bana yazan olduysa ama yarın okurum inşallah sizi seviyorum tatlı rüyalarrrr

hoşgeldın kuzum yorulmusundur sımdı sennn kıyamam allah kabul etsın kuzum allah razı olsunnn

hoşbuldukk bitanemm bnm yine dengesizliğim tuttu aslında cok yorulmam lazım hatta suan uyuyo olmam lazım ama hıcbişey yapmamışş gibi enerjikimmnie böle oldu bilmiyormm valabi konuşasımm var sabahaa kadar

ohh ev mis gibi olmuştur ama ayşem sen de böyle olmuşsundur şimdii kıyamam ben sana ellerine sağlık
demek yasin okuycaksınız, Allah kabule etsin.. dua içinde şimdiden tşk Allah razı olsun kuzuummmm

cok saol kuzumm evim mis gibi oldu çok şükür kuzum yarınıda atlatsam benden iyisi yokk

atlatır benim hamarat ayşeemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…