- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #42.061
hoşbuldukkkinşallah sende çamaşırın faydasını rabbimin izniyle görürsün bitanem
niye sustunuz bitanelerim yaaa:44::44::44:
yavaştan yatıcam bennn..koçişte gelmedi ama napım uyku geliyo..dün geceden uykusuzum yumurtlama sancısı beni mahfettti dün.öpüyorum hepiniziiii
yavaştan yatıcam bennn..koçişte gelmedi ama napım uyku geliyo..dün geceden uykusuzum yumurtlama sancısı beni mahfettti dün.öpüyorum hepiniziiii
burdayım şekerim ntv.ye daldım bi an
iyi geceler bebeğimmmmmm, öpüyorum çoooooookkk
tememne izliyon süle bakem
karadayıyı izliyodum, bittii ardından kim milyoner olmak ister başladı şimdi de onu izliyorum öle işte
bizimde eşim pcde film izliyo ben kkdatv kapalı tasarruf yapıyoruz ilk defa
Ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmhoşgeldin
nasılsın kuzumm :26:
iyi gecelerrr canlarımmm nasılsınızzz ? ben bugün cok daha iyiyimmm evimi temizledim sabah 8 den beri ayaktayımm 1 saat oldu biteli tam da bitmedi yarın devam edicemm misafirim var yarın yasin okucazz sizin içindee cook dua edicemm bitanelerimm
iyi gecelerrr canlarımmm nasılsınızzz ? ben bugün cok daha iyiyimmm evimi temizledim sabah 8 den beri ayaktayımm 1 saat oldu biteli tam da bitmedi yarın devam edicemm misafirim var yarın yasin okucazz sizin içindee cook dua edicemm bitanelerimm
iyiym kuzum sen nasıllsınn hoşbuldukk bitanemm
hoşgeldın kuzum yorulmusundur sımdı sennn kıyamamallah kabul etsın kuzum allah razı olsunnn
ohh ev mis gibi olmuştur ama ayşem sen de böyle olmuşsundur şimdiikıyamam ben sana ellerine sağlık
demek yasin okuycaksınız, Allah kabule etsin.. dua içinde şimdiden tşk Allah razı olsun kuzuummmm
hayalotum yazdım kız seni görüpte yazmamak olur mu gece gece aşerdim kalktım kek yaptım o yüzden biraz gec cevap yazdım kuzum k.bakma
hoşbuldukk bitanemm bnm yine dengesizliğim tuttu aslında cok yorulmam lazım hatta suan uyuyo olmam lazım ama hıcbişey yapmamışş gibi enerjikimmnie böle oldu bilmiyormm vala bi konuşasımm var sabahaa kadar
cok saol kuzumm evim mis gibi oldu çok şükür kuzum yarınıda atlatsam benden iyisi yokk
canbonlarım ben cıkıyorum tatlı ruyalar sızeeeöpüyorum okuyamadım bana yazan olduysa ama yarın okurum inşallah sizi seviyorum tatlı rüyalarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?