Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlarr batıma 1 hafta var ve ben heyecan mı desem korku mu bi değişik ya korkuyorum şu gıcık tek çizgidenn olsun bu sefer olsunn

kızlarr batıma 1 hafta var ve ben heyecan mı desem korku mu bi değişik ya korkuyorum şu gıcık tek çizgidenn olsun bu sefer olsunn

ayşemmmmmmmm inşallaaaahh bu ay hepimize uğur getircek benim şafakta 6, şeyy bi de ateşim olması gerekenden yüksek :26:
bu ara hafif gribal enfeksiyon atlattım eğer ondan değilse bu kez ayyyyyyyyyyy çok heyecanlıı

iim bitanem şafak atıyorumm yaa bendee seni çook özledmm cnmm anca temıslık falann
hadi hayırlısı canımcımmmmmmmm

nerene içtin kuzummm benimmm

valla ben de merak ediyorum, hiç çay içmiş gibi değilim deeee

anam ateşinmi var kuzummmmmallahım inşallah bu kez olmuştur yaaaa
abovvvv ben hiç saymadım şimdi bende baktımda takvime benimde son 10 gün müş yahuuuama benim yine imkansız mayın tarlasında spoşlar yolunu kaybetmiştir bilemmm

Çoook umutlanmak istemiyorum ama elde değil vallaa

bu arada soğan suyu kürüm de dün itibariylee bittii, inşş soğan cücüğüm yoldadırrr

kuzuumm öyle deme Rabbim ol dedikten sonraaaa ne olursa olsun spoşlar yolunu bulurrrrrrrrrrrr

ecehan hoşgeldin canımmmmm , nasılsınn

umudum ve scorpionsum nereye kaybolduuuuu :26:

ben hiç ölçmedimm ateşimi falan pek bilgimde yok yüksek olunca gzel bişeyler oluyo heraldee bnmm akıntm devam edıyo afedersiniz ama idrarımın rengi kop koyu olmus sapsarı kahve gibi bölee ayy ne bileyimm ya sol du simdide sag taraftann tepikleniyorumm sankı ıcerde bısey var tekme atıyo bugun kendimi dinledm biraz daha coktu bugun dıger gunlere gore

yumurtlarsın belki devam et çalışmalara canım

aaa oda vardı valla kuzum bu ayyyşansın %50 iken %80 leri oynuyosun bu ay.tabi herşey rabbimden ama inşaşalh bu ay meleğin seninledir kuzummmanam heyecan yaptım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…