- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #42.261
hoşgeldin cancazımmmm
hoşbulduk şekerimm, ayy buraya yetişcem diye çayı nereme içtim bilmiyorum valllaaaa
ayşem de gelmişşşkuzum nasılsın, özlettin kendinii
hoşbulduk şekerimm, ayy buraya yetişcem diye çayı nereme içtim bilmiyorum valllaaaa
ayşem de gelmişşşkuzum nasılsın, özlettin kendinii
kızlarr batıma 1 hafta var ve ben heyecan mı desem korku mu bi değişik ya korkuyorum şu gıcık tek çizgidenn olsun bu sefer olsunn
kızlarr batıma 1 hafta var ve ben heyecan mı desem korku mu bi değişik ya korkuyorum şu gıcık tek çizgidenn olsun bu sefer olsunn
hadi hayırlısı canımcımmmmmmmmiim bitanem şafak atıyorumm yaabendee seni çook özledmm cnmm anca temıslık falann
nerene içtin kuzummm benimmm
ayşemmmmmmmm inşallaaaahh bu ay hepimize uğur getircekbenim şafakta 6, şeyy bi de ateşim olması gerekenden yüksek :26:
bu ara hafif gribal enfeksiyon atlattım eğer ondan değilse bu kezayyyyyyyyyyy çok heyecanlıı
hadi hayırlısı canımcımmmmmmmm
valla ben de merak ediyorum, hiç çay içmiş gibi değilim deeee
korkma bitanem ya inşallah görmessin o tek çizgiyi busefer 2 kıpkırmızı çizgi çıkar inşallahhhh
inşallahh bitanemm inşallahh sana bana burda ki bebek isteyenn herkeseee kıpkırmızıı koccamannn çift cizgi cıkarr
anam ateşinmi var kuzummmmm allahım inşallah bu kez olmuştur yaaaa
abovvvv ben hiç saymadım şimdi bende baktımda takvime benimde son 10 gün müş yahuuuama benim yine imkansız mayın tarlasında spoşlar yolunu kaybetmiştir bilemmm
inşallahh bitanemm inşallahh sana bana burda ki bebek isteyenn herkeseee kıpkırmızıı koccamannn çift cizgi cıkarr
ecehan hoşgeldin canımmmmm , nasılsınn
umudum ve scorpionsum nereye kaybolduuuuu :26:
ayşemmmmmmmm inşallaaaahh bu ay hepimize uğur getircekbenim şafakta 6, şeyy bi de ateşim olması gerekenden yüksek :26:
bu ara hafif gribal enfeksiyon atlattım eğer ondan değilse bu kezayyyyyyyyyyy çok heyecanlıı
hadi hayırlısı canımcımmmmmmmm
valla ben de merak ediyorum, hiç çay içmiş gibi değilim deeee
ben hiç ölçmedimm ateşimi falan pek bilgimde yok yüksek olunca gzel bişeyler oluyo heraldeebnmm akıntm devam edıyo afedersiniz ama idrarımın rengi kop koyu olmus sapsarı kahve gibi bölee ayy ne bileyimm ya sol du simdide sag taraftann tepikleniyorumm sankı ıcerde bısey var tekme atıyo bugun kendimi dinledm biraz daha coktu bugun dıger gunlere gore
Çoook umutlanmak istemiyorum ama elde değil vallaa
bu arada soğan suyu kürüm de dün itibariylee bittii, inşş soğan cücüğüm yoldadırrr
kuzuumm öyle deme Rabbim ol dedikten sonraaaa ne olursa olsun spoşlar yolunu bulurrrrrrrrrrrr
ecehan hoşgeldin canımmmmm , nasılsınn
umudum ve scorpionsum nereye kaybolduuuuu :26:
hg.. cnmm aminn
umudumun işi vardı scorpımın başı agrıyodu ama cıktımıki:44::44::44:
ecehanım hoşşgeldınnnn
yumurtlarsın belki devam et çalışmalara canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?