Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım ben çıkıyorum artık eblim çok ağrıyo bugün.biraz uzansam iyi olcak kuzularr
bol sohbetler sizlere tatlı ruyalar ıyı gecelerrr

ben de kaçayım bari, daha okumam gereken çalışma kağıtlarım var :26:

serneeeesssssssss hoşgeldin bebeğim ama ben çıkmak zorundayım

yarın görüşürüz inşşş, öpüyorummmmmmmmmmm

canbonlarım nassınız kimsecikler yok daha tünaydın diyim bareee
bende hasta ziyaretine gittim şimdi evi toplıcam dün temizledim ama sagolsun benimki çocuk gibi yine hertaraf heryerde
biraz işlerimi halledıyım yıne gelırım ara ara sizi seviyorummmm

benim de 3 gün geçti. öyle hamilelik belirtisi yok fazla. biraz bulantım var, baş ağrısı, halsizlik falan. ama psikolojik galiba, ne olsa hamileliğe yoruyorum, gece yatarken vücudumu dinliyorum bişey var mı diye. fazla da umutlanmayım diyorum ama demekle olmuyo işte. ptesi test yaptım negatifti. yarın tekrar yıpıcam bakalım hayırlısı...

cnm teşekkürler.bende daha önce ağır bi ilaç kullanmıştım.benimde artık böle akne gibi oldu.ben bir sene önce kullanmıştım o ilacı.kesinlikle hamile kalmaman gerekiyo demişti.bende 2 ay kullanabilmiştim.ama eşimi ikna edemiyorum ya.çok bebek istiyo.kabul etmiyo.cnm sen hangi ilacı kullanmıştın.benim ilacın ismi zoretanin di.

hoşgeldin canım hayırlısı olsun bakalım.inşallah meleğin seninledirmutlaka sonuçtan bizleride haberdar et herşey gönlünce olsunn

hoşgeldin canım hayırlısı olsun bakalım.inşallah meleğin seninledirmutlaka sonuçtan bizleride haberdar et herşey gönlünce olsunn

umarım benimledir. tüm bebek isteyen bekleyenlere Allah nasip etsin inşallah. bugün iş çıkışı test alıcam sabah da kalkınca yapar işe gelince yazar sonucu haber veririm size de. çok heyecanlıyım yaa!!! :)

ya kızlar bi de ne dicem. benim ayaklarım çok üşüyo. normalde adet olacağım gün üşürdü. ama geçen hamileliğimde yine böyle üşüdüğünü hatırlıyorum. kasıklarımda da böyle batma gibi tatlı tatlı bi şeyler oluyor. kendi kendimi mi kandırıyorum? bunların hepsi birer belirti mi acaba? bana yardım edinn!!

habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim dun internetim yoktu girememdimmmmm haber veremedimm sizlere...dun doktordaydik...bebegimi gordummm masalajhhh byumus teyzoslari..hersey cok iyi kistim yok olmus vitaminlereee basladikk...ama rahim kendini kasiyor ilk gebelik diye olurmuss cinsiyetini ogrenemedikkk bebegimiz durmadi artik bir dahaki seere ogrenirimm...sizler nasilsiniz gecmisi okumadim direk yazdimmm..

slm canım yaramaz olcak desene bebegin, bizim yegende öyle durmamış yerinde doktor yaramaz olcak demiş, hakkatende öyle oldu yerinde durmuyor... Kistinde yok olmuş çok şükür... Darısı başımıza inş...k.i.bak

tsk ederim bitanemmmmm....darisi basinizaaa bunu cani gonulden istiyorummmmmm habibtemm....evet babasi gibi yaramaz olacak hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…