Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ecehan hoşgeldin canımmmmm , nasılsınn

umudum ve scorpionsum nereye kaybolduuuuu :26:

umudumun işi vardı scorpımın başı agrıyodu ama cıktımıki:44::44::44:

ecehanım hoşşgeldınnnn

iyiyim çok şükür bitanem, durumun nasıl

hımmmmm kıyama scorpionsumaaa, geçmişler olsuunnn:26: umuduma da kolay gelsiinnnnn

canlarım dün mayıştım haber vermeden çıktım kusura bakmayınnnn..başım da ağrıyordu zatennnnnnnnnnnnn

maşallah habibtemnmmmmm
vayyy yaramazzzz.kızlar bukadar yaramaz olmazzz erkekmi acabaaaaaaaaaaaaaaaaa

inşallah hamilesindirrrr
bitanem ben hiç gebelik yaşamadığım için bilemiyorum.ama her gebelik bir olmazmış.bide bazen adetten bi farkıda yokmuş sanırsamama inşallah seninkiler gebelik belirtisidir

allahım yaaa habibtem sen bian aklımdan çıkmışın ya benim yani bu doktor meselesi
allahım şükürler olsunnnkistlerde gitmişşş olsun napalım bidakine görürüz artıkkksorunsuz geçer inşallah habıbtem diğer aylardaaaaa

selam kızlar ben geldim .. nasılsınız bakimm bugün öğrendiklerimiz benim kan sonuçlarımdan iki tanesi, özellikle Hemosistein yüksek, bu da bir diğeri olan Hemozigot ' u tetikliyomus, ama ikisi de birbirini dengeliyomus .. böyle dedi hemotoloji dr u. +
vitamin hapları yine verilid baska.. B12 noksaklığı varmıs .. bunun içinde hap verildi.. birde coraspirin verildi ama bunu transferden sonra kullanmaya baslıycakmışım ..

şuanda birde iğnelerden ilk bitanesine baslancak.. artık haftaya 14 üne kadar bunlara devam edicem.. gititğim zaman yine baska iğneler de baslıycak sanırım.. hatta bu iğneyi, hamilelik olursa sayet 9 ay boyunca kullancakmışım.. göbekten yapılıyo işte bu iğneler deri altı ..

işte hemotoloji dr u... bir sürü sorular sordu. o kan testlerine göre.. iste ailede damar tıkanıkılğı var mı.. iste seker var mı.. birde düşük yaşamış yada ölü doğum yapan var mı yakın çevrende.. bunları sordu .. fln ..

yukarda bahsettim.. Hemosistein .yüksek çıkmıstı ya.... işte bu ileride seker olabileceğinin ilk adımlarımıymış ne.. zaten dr sorunca dedim.. seker babannemde vardı.. sonradan babamda çıkdı.. artık sıra bana gelicek sanırım ileride.. ileri dedi dr ama bakim ne kadar ileride

bnde böyle simdilik, sizler de ne var ne yok bakalım

geldim canbonum geldimmm
ama ben yine adet oldum yaaaaa9 gün erken oldum ilkleri yaşıyorum bu 2.oldu geçen ayda böyleydi ilaçlar yapıyo galiba yaaaakendimi çok kötü hissediyorummm

Ttlim niye boyle oluyokiii.doktorna bi sorsaa.kistlermi yapiyo acabaaa?
Kuzular bu arada elektriklerimiz kesildi simdi.cepten cvpliyorum.gelemezsem meraketmeyinnnn

gonzalezim hoşgeldinnnnasıl geçti anlat bakalım

hsbuldum balkusum , nassın bakim demin ben yazmaya çalısırken, yine virüs prog. beni tara beni tara diye uyarı veriyodu.. o yüzden ben yazarken bi an yazdırmadı.. tutukluk yapıyo.. daha geçmisede bakamadım.. artık cvp yazabildiğim kadar yazarım.. bunu da söyliyim..

ula bıkdım su virüsden yaww.. exe virüsü git artık yaww

Kuzular bu arada elektriklerimiz kesildi simdi.cepten cvpliyorum.gelemezsem meraketmeyinnnn

tamam bitanem inşallah çabuk gelir elektrikler
adetin 3.günü çağırmıştı yarın bi arım.geçen ayda 8 gün erken oldum adet günümde tekrar başa döndüm lekelenme tarzında bide 12 gün sürdü.onda 12.günü çağırdığı için sorun etmemiştim.ama şimdi 9 gün var daha 3. günümü gitcem yoksa bekliycekmiyim acaba normal edet günümü.bi arım yarın bakem nedıyecek

slm kızlar nasılsınız, gününüz nasıl geçti? 3 gün raporluyum, yat yat sırtım ağrıdı benim, insana yatmak batar mı, bana batıyor işte. mecburi olunca zor geliyor yatmak bile

iyi sayılırım gonzalezim kafam karışık birazz temem bu virüste nerden çıktı yine yaaa

geldim canbonum geldimmm
ama ben yine adet oldum yaaaaa9 gün erken oldum ilkleri yaşıyorum bu 2.oldu geçen ayda böyleydi ilaçlar yapıyo galiba yaaaakendimi çok kötü hissediyorummm

offf bi türlü sayfa açılmadı gonzalezimm yaaaanamm şimdide smill yapmıyor neysemçok sevindim gonzalezim ilaçlarını düzenli al iğnenide vur tedavine hayırlısıyla başladın haydi bismillahhh

iyiim umudummmmmm sen naıslısn canımın içiiii

medcezirim.. iyiyim yazamadan dün çıkmak zorunda kaldım balım simdi diyem barim

ecehan hoşgeldin canımmmmm , nasılsınn

umudum ve scorpionsum nereye kaybolduuuuu :26:

balım esim içerden çağırınca birden çıkdım

canım benim ilacın ismi roaccutane .. ama bunu 6 ay kullanman gerekeiyo ve senin demen gibi hameli kalmaman gerekiyo.. bunu kullanman bittikten sonrada 6 ay yine kalmıycan .. hayırlısı olsun , önce bebis diyorsa esin öyle devam et derim .. yada dr una sor .. yüzüm için ne yapabilirim diye ..

ooo habiptem masaAllah.. küçük habipte büyümüs .. Allahım kucağına alacağın günleri de göstersin cnm

geldim canbonum geldimmm

balım benim.. erkenden adet mi geldi yaa :26::26: ilaçlarda niye böyle yapar ki, bi dr una sor kuzum yaa
seni alıp benim dr a getiresim var.. niye düzene giremiyo balım bi türlü yaa insaAllah farklı bisey olurda bu kez.. yada kuzum dr değiştirsen nebilim.. :44:

iyi sayılırım gonzalezim kafam karışık birazz temem bu virüste nerden çıktı yine yaaa

anladım cnm.. ahh kuzum hiç gitmiyo ki.. tarayıp atıyoz, yine bi yerden mantar giib bitiyo sanırsam

Son düzenleme:
offf bi türlü sayfa açılmadı gonzalezimm yaaaanamm şimdide smill yapmıyor neysemçok sevindim gonzalezim ilaçlarını düzenli al iğnenide vur tedavine hayırlısıyla başladın haydi bismillahhh

bnden sana mı geçti kuzum, sayfa açılmaması demin banada smile yaptırmadı, masue ucu dönüp duruyo anasını satim , hiçbi yeri ellettirmiyo o zamanda

ahh kuzum yine ilaçlarla kilo alıcam.. bir sürü vitamin desteği.. bide bu iğneler hormon ılacı şişiriyo ..
zaten öncekilerden kalan kilom vardı biraz şimdi yine olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…