- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #42.421
evet canım ben aslında evımde baska bir yerde kalamam ama o psikolojiyle kacasım geldi inan sımdı ıyıyım sukur cok zor zamanlar gecırdım su 3 ay ıntıharı bıle dusundum yerı geldı ama rabbıme sukur aklıma mukayet oldu şükür
ahh saoalsın medcezirim datlı öğrtmenimm benim..sanada iyi geceler hadi, bol bebisli geceler bide
anacım benim durum karısık.,ne ara yumurtluycam bende bilmiyom vallah
amin cnm amiinn. insaAllah..
siz ne zamandır istiyorsunuz bebis :44:
aman nolcek.. bi senden mi gorkucemm
bilmem ölesin galibasenin enerjin çok geçiyor bana ondan olmasın
yaaa deme öylee amaazaten acıkdıımm
aam bugün taaaaaa öğlen yemistik iyi yedim sanki.. ondan gelince eve sadece çay demledik.. bu saat oldu normaldir ama yaa acıkmam :44::44::44:
sen geç dalganı balımsenide görürürüz bigünü
heya yarın alacam ama ikrammbi aralar öyle dadanmıştım ki, ikram a.. o aldığım yerde bi ben bitiriyordum sanırım raflarda, gidiyordum kutudan açıyordu adam
yok bebeğim, çay keyfini kısa kesip buraya koştum.. net de deli etti sağolsun
umudummmmmmmmmm iyi gecelr balkuşum
hayalotum ve diğer habibtelerime de iyi gecelerrrr
yarın görüşüüüürüüüzzz
tamam habıbtemmminsallah gecer simdilik cikiyorum iyi olursam gelirimmmm///hepinizi cok seviyorummm habibtelerimmmmmmmmmmmmm
ahh saoalsın medcezirim datlı öğrtmenimm benim..sanada iyi geceler hadi, bol bebisli geceler bide
anacım benim durum karısık.,ne ara yumurtluycam bende bilmiyom vallah
amin cnm amiinn. insaAllah..
siz ne zamandır istiyorsunuz bebis :44:
aman nolcek.. bi senden mi gorkucemm
bilmem ölesin galibasenin enerjin çok geçiyor bana ondan olmasın
hoşbulduk teşekkür ederim sanırım yavaş yavaş kafaya takmamayı öğreneceğim ve zamanı geldiğinde o hissettirir geldiğini zaten 15 aydır bekliyoruz kuzuyu amma naza çekti kendini bebiş.
Hayalotum bılıyorum cnm artık kımsenın etrafında donmuyorum onlar donsün bırazda
alpınım benı gormeden gıttı hg demıştım ama
aynen kuzum çek kendini kenara bak gözlemle bu arada bırak onlar senın için çabalasın ugrassın kuzum benimmkimseyi takma hayat senın hayatın onlar mutlu oluyorlarsa yaptıklarıyla sen haylı haylı olmayı hakedıyorsun. geçicek bıtanem gecsın su korunma donemı eşin gelsin hayırlısıyla busefer kucagına alıcaksın ınsallah meleğini inanıyorum ben
evet canım aynen oyle yapıyorum , korunma donemım 3 ay fakat eşim sayesine korunmayıda tek yapıyorum ,masrafsız oluyo
aynen kuzum çek kendini kenara bak gözlemle bu arada bırak onlar senın için çabalasın ugrassın kuzum benimmkimseyi takma hayat senın hayatın onlar mutlu oluyorlarsa yaptıklarıyla sen haylı haylı olmayı hakedıyorsun. geçicek bıtanem gecsın su korunma donemı eşin gelsin hayırlısıyla busefer kucagına alıcaksın ınsallah meleğini inanıyorum ben
alemsin beklenen bebekimmmgecegece güldürdün beni rabbımde seni güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?