Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

beklenen bebekim onedemek öyle intihar falansakın ha bidaha duymım hiç sana yakışmıyor canım boyle sözlerrrhepımız ınsanız elbettekı zor gunlerde geçirecegız guzel gunlerımızın yanındaama guzel gunlerı yasarken zorlukları yasarsak kıymetını bılemeyızkı .her zorlukta bı kez daha güçlenmelıyız hayata karşı tekrar güzel günlerin tadını çıkartmak için oyuzden kuzum ya sabır dıycen rabbıme dua etcenkı sana guc kuvvet versın.rabbım taşıyamıyacagımız yuklerı vermesın inşallah

RABBİM o karışıklıgın sonunu hayır eder inşallah canım

ah balım ama senın acıkman normal sakın haaa boylede yapma ama .düzenli beslenmen lazım şuan öğün atlama az ye sık yeeebide sana bunları dıyende uygulasa güzel olucak amaaa

tamam tatlım benıde delı edıyor bugun ya bı tuhaflık var sureklı takılıyorrr
tatlı ruyalar kuzum

insallah gecer simdilik cikiyorum iyi olursam gelirimmmm///hepinizi cok seviyorummm habibtelerimmmmmmmmmmmmm
tamam habıbtemmmteyzoşumla kendıne ıyı bakkk

hoşbulduk teşekkür ederim sanırım yavaş yavaş kafaya takmamayı öğreneceğim ve zamanı geldiğinde o hissettirir geldiğini zaten 15 aydır bekliyoruz kuzuyu amma naza çekti kendini bebiş.

bizim melekler pek nazlı olacaklar annesiigelcekler ama inanıyorummm
oğlum yazmışın ikinci meleğinimi gözlüyorsunnn

Hayalotum bılıyorum cnm artık kımsenın etrafında donmuyorum onlar donsün bırazda

aynen kuzum çek kendini kenara bak gözlemle bu arada bırak onlar senın için çabalasın ugrassın kuzum benimmkimseyi takma hayat senın hayatın onlar mutlu oluyorlarsa yaptıklarıyla sen haylı haylı olmayı hakedıyorsun.geçicek bıtanem gecsın su korunma donemı eşin gelsin hayırlısıyla busefer kucagına alıcaksın ınsallah meleğini inanıyorum ben

evet canım aynen oyle yapıyorum , korunma donemım 3 ay fakat eşim sayesine korunmayıda tek yapıyorum ,masrafsız oluyo

alemsin beklenen bebekimmmgecegece güldürdün beni rabbımde seni güldürsün inşallah

inşallah canım cümlemizi

nurlumda gelmedi kaç gündür :44::44:teyzoşlarım nasıllar acaba
yazsaati suedam d yok kesın kaynanası gıtmedı dahasuedamda ıyıdır ınsallah
gelmeyen cok kısı var yaaa en cokta tgb 83 hala yok bukızce hıc gelmedı kaç ay olduuu:44::44:inşallah bıseyı yoktur
gurbetkızçem klnımde yokk
vallahı tek tek yazınca unutuyorum sımdı:26:asetonum sende gelmedın bayadır gorkemımı ozledımmm
unuttum isimleri vallahı ama hepınız aklımdasanızzz

Son düzenleme:
beklenen bebekım eşim yatalım dıyor kuzum bende cıkıyorum artık
yarın yıne gel olurmu
allah rahatlık versın bıtanem ıyı geceler tatlı rüyalarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…