Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

size doyuuumm olmaaazzz.. ama benim net iyice kafayı sıyırdı, kopup duruyo.. sinir oldum sayesinde ben de koptum burda yaaa
daha fazla sinir olmadan ben kaçaaarrrrr
hepinizii ayrı ayrı çoooooooooooook seviyorumm

uykum gelmis yaww bide yola gittik geldik bugün.. zaten bisey yapsamda yapmasamda uykum çabuk geliyor
şu B12 leri içem de bi kendime gelem barim tam goncales olurum hayalotumun dediği gibi.. şimdi yarım gonzales gibiyim sankim de
ben yavaştan çıkam barim.. hele benim bu kadar geç uyumamam lazım .. Artık içtiğim haplarım iştah açıyor aksamdan iç dedilerdi.. böyle oturursam, habire tıkıncak biseyyler ararım mtfaktan en iyisi yatam ben kısçelerim ..
sizlere bol sohbetler.. ben kaçıyorum.. birazda islerim var yatmadan.. öpüyorum hepnizi, bol bebisli geceler sizlerin olsun, sizleri sviyorummmmm

size doyuuumm olmaaazzz.. ama benim net iyice kafayı sıyırdı, kopup duruyo.. sinir oldum sayesinde ben de koptum burda yaaa
daha fazla sinir olmadan ben kaçaaarrrrr
hepinizii ayrı ayrı çoooooooooooook seviyorumm

ben de çay keyfindesin sanmıştım yaaa
tamam meddcezırım scorpıonsumunda elektrıklerı kesıktı gelemedı daha
iyigeceler tatlı ruyalar bıtanemmm

neeee yuh balkusum anladım ondan bu kadar datlısın sen
sen bizdeki sekeri bitirsende gel yaw.. yeter ki gel nolcak .. sekerimi feda ederim sana balım

olmazzzzzzzzzzz benim oooo

benim ooooooooooooo

Herkese iyi geceler.Bu ay da olmadı arkadaşlar gerçekten üzgünüm.hayırlısı olsun demekten başka yapacağım bir şey yok...

cnm hsgeldin bizde yani bnde hep öyle dedim durdum.. bak 15 yılım bitiyo.. ama halen istiyorum .. bekliyorum .. o yüzden sabır anacım sabırr ya sabııırrrrr

habibtelerimmmm nasilsinizzzzz ben iyi degilimmmmmm afedersiniz kusmalardannnn cok halsizimm...bitti demistimmmm ama hala devam ediyor...o yuzden fazla kalamiyacamm..sizler nasilsiniz bakalim..

tamam umudum ıyıgeceler tatlı ruyalarrrrsen gor bu aydan sonra 90 kiloyla doğuma gıtte görcem ben seniii
iç bakalım b 12leriikramda yiyemedinnesem öptümmmm gonzalezimmm

oooo ALPPIN mmmm gelmiss hsgeldinn habipteeemmmmmm nassın tamda ben çıkıayım diyordum yaa :44::44:

çok sevındım beklenen bebekimdoru insan evini özlüyor vallahiii

evet canım ben aslında evımde baska bir yerde kalamam ama o psikolojiyle kacasım geldi inan sımdı ıyıyım sukur cok zor zamanlar gecırdım su 3 ay ıntıharı bıle dusundum yerı geldı ama rabbıme sukur aklıma mukayet oldu şükür

ben de çay keyfindesin sanmıştım yaaa
tamam meddcezırım scorpıonsumunda elektrıklerı kesıktı gelemedı daha
iyigeceler tatlı ruyalar bıtanemmm

yok bebeğim, çay keyfini kısa kesip buraya koştum.. net de deli etti sağolsun

umudummmmmmmmmm iyi gecelr balkuşum

hayalotum ve diğer habibtelerime de iyi gecelerrrr

yarın görüşüüüürüüüzzz

habibtelerimmmm nasilsinizzzzz ben iyi degilimmmmmm afedersiniz kusmalardannnn cok halsizimm...bitti demistimmmm ama hala devam ediyor...o yuzden fazla kalamiyacamm..sizler nasilsiniz bakalim..

habıbtem kıyamam kuzum yaaa dikkat et kendıne kuzum yavas yavas gecer ınsallah bunlardabende ıyıyım bıtanem sızler ıyı oldukça

tamam umudum ıyıgeceler tatlı ruyalarrrrsen gor bu aydan sonra 90 kiloyla doğuma gıtte görcem ben seniii
iç bakalım b 12leriikramda yiyemedinnesem öptümmmm gonzalezimmm

yaaa deme öylee amaa zaten acıkdıımm
aam bugün taaaaaa öğlen yemistik iyi yedim sanki.. ondan gelince eve sadece çay demledik.. bu saat oldu normaldir ama yaa acıkmam :44::44::44:
sen geç dalganı balım senide görürürüz bigünü

heya yarın alacam ama ikramm bi aralar öyle dadanmıştım ki, ikram a.. o aldığım yerde bi ben bitiriyordum sanırım raflarda, gidiyordum kutudan açıyordu adam

cnm hsgeldin bizde yani bnde hep öyle dedim durdum.. bak 15 yılım bitiyo.. ama halen istiyorum .. bekliyorum .. o yüzden sabır anacım sabırr ya sabııırrrrr [/QUO

Allah ilk önce hiç olmayanlara sonrada 2 yi 3 yü 4 yü 5 yiisteyenlere versin diye dua ederim her zaman arkadaşım dediğin gibi sabır etmekten başka çaremiz yok.

korkma günde sadece 1 bardak içerim başka içmem
çokmu datluyumkı bennnosenın datluluğun gaymağımmmm

insallah gecer simdilik cikiyorum iyi olursam gelirimmmm///hepinizi cok seviyorummm habibtelerimmmmmmmmmmmmm

yok bebeğim, çay keyfini kısa kesip buraya koştum.. net de deli etti sağolsun

umudummmmmmmmmm iyi gecelr balkuşum

hayalotum ve diğer habibtelerime de iyi gecelerrrr

yarın görüşüüüürüüüzzz

ahh saoalsın medcezirim datlı öğrtmenimm benim.. sanada iyi geceler hadi, bol bebisli geceler bide

Alpinim hg cnm ,medcezırım umudum kıss yumurtlucanızmı anacım kacıonuz

anacım benim durum karısık., ne ara yumurtluycam bende bilmiyom vallah
Allah ilk önce hiç olmayanlara sonrada 2 yi 3 yü 4 yü 5 yiisteyenlere versin diye dua ederim her zaman arkadaşım dediğin gibi sabır etmekten başka çaremiz yok.

amin cnm amiinn. insaAllah..
siz ne zamandır istiyorsunuz bebis :44:

korkma günde sadece 1 bardak içerim başka içmem
çokmu datluyumkı bennnosenın datluluğun gaymağımmmm

aman nolcek.. bi senden mi gorkucemm
bilmem ölesin galiba senin enerjin çok geçiyor bana ondan olmasın

hoşgeldin canımhayırlısı olsun kuzum üzülme vardır bundada bi hayırrrr

hoşbulduk teşekkür ederim sanırım yavaş yavaş kafaya takmamayı öğreneceğim ve zamanı geldiğinde o hissettirir geldiğini zaten 15 aydır bekliyoruz kuzuyu amma naza çekti kendini bebiş.

hadi bende çıkıyorum artıkın.. gözlerim gidiyoorrr .... hayırlı geceleriniz olsun .. bol bebisli gecelerr... bu da çok bol bebisli oldu canım öptüümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…