- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #42.401
Nasıl geçsin canım dün geldim ;arkadasımla gezdık bıraz oda gıtme dıye kafamı yedı ama evımı ozledım ,gerısı bıldıgınız gıbı degısen hıcbır sey yok hep aynı
size doyuuumm olmaaazzz.. ama benim net iyice kafayı sıyırdı, kopup duruyo.. sinir oldum sayesinde ben de koptum burda yaaa
daha fazla sinir olmadan ben kaçaaarrrrr
hepinizii ayrı ayrı çoooooooooooook seviyorumm
şey umudumben küçük çay bardağına 4 tane küp şeker atıyom tozşeker varsa 3 çay kaşığı fincan olursa 7 çay kaşığı tozşeker yoksa 8 adet küp şeker valla ben bilmem çayı demle geliyorummm
olmazzzzzzzzzzz benim oooo
Herkese iyi geceler.Bu ay da olmadı arkadaşlar gerçekten üzgünüm.hayırlısı olsun demekten başka yapacağım bir şey yok...
uykum gelmis yawwbide yola gittik geldik bugün.. zaten bisey yapsamda yapmasamda uykum çabuk geliyor
şu B12 leri içem de bi kendime gelem barimtam goncales olurum hayalotumun dediği gibi.. şimdi yarım gonzales gibiyim sankim de
ben yavaştan çıkam barim.. hele benim bu kadar geç uyumamam lazım ..Artık içtiğim haplarım iştah açıyor aksamdan iç dedilerdi.. böyle oturursam, habire tıkıncak biseyyler ararım mtfaktan en iyisi yatam ben kısçelerim ..
sizlere bol sohbetler.. ben kaçıyorum.. birazda islerim var yatmadan.. öpüyorum hepnizi, bol bebisli geceler sizlerin olsun, sizleri sviyorummmmm
çok sevındım beklenen bebekimdoru insan evini özlüyor vallahiii
ben de çay keyfindesin sanmıştım yaaa
tamam meddcezırım scorpıonsumunda elektrıklerı kesıktı gelemedı daha
iyigeceler tatlı ruyalar bıtanemmm
habibtelerimmmm nasilsinizzzzz ben iyi degilimmmmmm afedersiniz kusmalardannnn cok halsizimm...bitti demistimmmm ama hala devam ediyor...o yuzden fazla kalamiyacamm..sizler nasilsiniz bakalim..
tamam umudum ıyıgeceler tatlı ruyalarrrrsen gor bu aydan sonra 90 kiloyla doğuma gıtte görcem ben seniii
iç bakalım b 12leriikramda yiyemedin nesem öptümmmm gonzalezimmm
neeeeyuh balkusum anladım ondan bu kadar datlısın sen
sen bizdeki sekeri bitirsende gel yaw.. yeter ki gel nolcak .. sekerimi feda ederim sana balım
benim ooooooooooooo
cnm hsgeldinbizde yani bnde hep öyle dedim durdum.. bak 15 yılım bitiyo.. ama halen istiyorum .. bekliyorum .. o yüzden sabır anacım sabırr ya sabııırrrrr
Herkese iyi geceler.Bu ay da olmadı arkadaşlar gerçekten üzgünüm.hayırlısı olsun demekten başka yapacağım bir şey yok...
yok bebeğim, çay keyfini kısa kesip buraya koştum.. net de deli etti sağolsun
umudummmmmmmmmm iyi gecelr balkuşum
hayalotum ve diğer habibtelerime de iyi gecelerrrr
yarın görüşüüüürüüüzzz
Alpinim hg cnm ,medcezırım umudum kıss yumurtlucanızmı anacım kacıonuz
Allah ilk önce hiç olmayanlara sonrada 2 yi 3 yü 4 yü 5 yiisteyenlere versin diye dua ederim her zaman arkadaşım dediğin gibi sabır etmekten başka çaremiz yok.
korkma günde sadece 1 bardak içerim başka içmem
çokmu datluyumkı bennnosenın datluluğun gaymağımmmm
hoşgeldin canımhayırlısı olsun kuzum üzülme vardır bundada bi hayırrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?