Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kadinlar gunumuzz kutlu olsun habibtelerimmmmmmmmmm

beklenen bebekimmmm dun aniden ciktim kusura bakmaaaa tatlim benimmmmm aedersiniz kendimi lavaboda buldummm...seni gormezmiyimm bu guzelligi canimsin

sağol arkadaşım senin de kutlu olsun. bu arada benim hamilelik kimyasalmış, yani 1-2 güne düşer dedi doktorum. bi yandan üzüldüm bi yandan hayırlısı böyleymiş dedim.

Secill canim bnim uzulme olurmu.Rabbim hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar nasibetsin hepimize.
Bende 2 ay once kimyasal yasadim.doktorum dediki uzulme en azindan dogal yolla hamile kalabiliyorsundedi.
Kusurlu embriyo oldugunu anliyor vucdumuz o yuzden hamilelik sonlaniyor.tatlim kanaman normal reglinden yogun agrili ve uzun surebilir.eger calisiyorsan izin kullabirsin.ben 2 gun gitmemistim ise.Allah birdakini tamamina erdirir insaallahh.

sağol arkadaşım senin de kutlu olsun. bu arada benim hamilelik kimyasalmış, yani 1-2 güne düşer dedi doktorum. bi yandan üzüldüm bi yandan hayırlısı böyleymiş dedim.

bitanem benim canımın içidemekki hayırlısı böyleymiş kuzum üzülme belki sağlıksiz olcaktı meleğin canım benim.vardır bundada bi hayırrr kötünün kötüsüde vardır bunada şükürhem en azından bak hamiş kalabiliyormuşun demekki bi sorun yok demektr bu rabbim bidaha yaşatmasın bundan sonrakileri kucagına alıcaksın rabbımın izniyleee

kadinlar gunumuzz kutlu olsun habibtelerimmmmmmmmmm

beklenen bebekimmmm dun aniden ciktim kusura bakmaaaa tatlim benimmmmm aedersiniz kendimi lavaboda buldummm...seni gormezmiyimm bu guzelligi canimsin

habibtem hoşgeldinnn kuzummmnasılsın bugün bulantılar ne alemde

Oncelikle hayirli cumalarrr.
Sonraa kadinlar gunumuz kutlu olsunnn.
Ayrica benkactimmm.ogle tatili biteli ccoook olduu hala ise baslamadim

çok sağolun kızlar,şimdilik daha iyiyim merak etmeyin, düşük olmasın diye 3 gün rapor almıştım zaten, artık ayakta atlatmak zorundayım. öğretmen olduğum için kolay kolay izin almak istemiyorum.

selam kızlar.. hayırlı cumalar, kadınlar gününüz kutlu olsun bu arada..

benim canım biraz sıkkın.. yasmin içiyorum suanda.. ama elimdeki tablette 3 kalması gerekirden, nasıl olduysa 2 var suanda.. hadi bi fazla içtim yalnıslıkla desem, ama hep sabahtan içiyordum.. nasıl oldu da, böyle bi tane eksik simdi bunun yanında bska ilaçlarad içiyordum.. Allahım nasıl oldu yaa ufff.. insaAllah bi sıkıntı olmaz

demin hemsireyi aradım korka korka.. dedim böyle böyle..
oda nasıl olur böyle bisi onda 21 tane var, ona göre içilmesi gerekiyo fln..
dedim hiç bilmiyorum nasıl oldu.. off ilaç kullana kullana iyice yarım akıllı bise oldumm
o zaman persembe gelicektiniz ya, carsamba geliceksiniz buraya dedi hemsire..
dedim ters bi durum olur mu, suan elimde 2tane kalmıs görünüyor ya..
onu simdiden bilemeyiz dedi.. tedavi sırasında bakıcaz ona dedi uff insaAllah ters bise olmaz

Son düzenleme:
Kızlar hamileyimmmmm şimdi hergün iğne vuruluyorumm göbekten mosmor oldummm Ama bebeğim için katlanmak zorundayımmmmm......

kizlarrrrrr nerdesiniz yahuuuuuuu ozledim hepinizi...ne yersem cikariyorummmm hala...midem delinecekk ara ara birseyler yiyiprum nbebegimmm ac kalmasinn...biorazdan yemek yer ilaclarimi icerimmm..sizler nasilsinizz

slm kızlar öncelikle dünya emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun. nasılsınız ben pek giremyrum dün çalışmalara başladı yumurtlama günüm 12 ya da 13 mart çalaışmaları nasıl yapsak gün aşırımı yoksa hergün mü:))

çok sağolun kızlar,şimdilik daha iyiyim merak etmeyin, düşük olmasın diye 3 gün rapor almıştım zaten, artık ayakta atlatmak zorundayım. öğretmen olduğum için kolay kolay izin almak istemiyorum.
anladım kuzum fazla yormamaya bak kendini dicem ama nasıl olcak sizin meslekte yaa:26:rabbım kolaylıklar nasıp etsın sana ınsallah dualarım senınle
korkma bitanem ters bişey olmaz ama nasıl oldu o iş hala anlamadım vallahi ya:44:sanırım sen içmen gereken ilaçtan içmedinde tekrardan mı içtin yasmini.:26:yada sen içmek için aldın o sırada boş anında geldi bidaha aldın:26:benimde unuttuğum olmuştu 1 defa karıştırmıştım aynı o şekil benimde 1 adet fazladan çıkmıştı meğersem içmemişim.:26:sorun olcagını sanmıyorum kuzum cunku suanda içmiş gözüküyorsun hapı günü gününeüzülme bukadar takma kafana tatlım oldumueğer birgün açık çıkıyorsa 1 kutu daha yasmin al içinden 1 tane fazla iç yine doktorun dediği günü gidersin kontrolune erken gitmemiş olursun.sonuçta gün eksiğin yok şuana kadar.
Kızlar hamileyimmmmm şimdi hergün iğne vuruluyorumm göbekten mosmor oldummm Ama bebeğim için katlanmak zorundayımmmmm......
tebrıklerrrrrrrabbım kucagına almayıda nasıp eder inşallah canımmmolsun sen emın ol onu kucagına aldıgında bütün acıların bitecek rabbım korusun sızlerııı
kizlarrrrrr nerdesiniz yahuuuuuuu ozledim hepinizi...ne yersem cikariyorummmm hala...midem delinecekk ara ara birseyler yiyiprum nbebegimmm ac kalmasinn...biorazdan yemek yer ilaclarimi icerimmm..sizler nasilsinizz
oyyy kuzum kıyamam ben sanaaahabıbtem demekki senin bünyen bu şekıl az daha sabret kuzum az kaldı meleğin gelince sende unutucan bunlarııinşallah bir an önce geçer bulantıların

şuan 2 günde 1 yap kuzum 12 13 hatta 14 her gün yapsonra bikaç kez daha 2 günde 1 yapın bırakırsınız

bitanelerim ben bugün doktoruma ulaşamadım :26:
yarım gün çalışıyormuş bugün ben aradığımda çıkmıştı.çarşambaya kadar izinliymiş. ohasatanede bi tanedaha tavsiye edilen doktor vardı onu sordum oda çarsambaya kadar izinliymiş nasıl iş bu anlamadım.sonra medıcana hastanesini aradım şu bahçelievlerdeki yarına doluymuş istediğim doktor bir diğeride sadece tüp bebekle ilgilenmeye başlamış .başka bayan bi doktoru söyledi ama onada gitmek istemiyorum nasıl bi doktor bilmiyorum çünküişte benden böyle canbonlarımartık adetin 12 . günü yumurtaya baktırmak için kendi doktoruma gıderım.:26:bu ayda tedavi en başından yattı benim

canbonlarım ben devlet hastanesinden rastgele bi doktora randevu aldımkendımı illaki birilerine kurcalatacam
nesem işte pazartesi günü 12dedoktorda bitek erkek vardı valla onuda ben kaptımen azından kendı doktoruma adetın 12.gunu gıderımbuarada devlette yapılması gereken testlerım yapılmış olurrr bedavadansabahtan beri kara kara düşünüyorum kime gidem diye ahanda hayalota beleş doktor testlerde hediyesiiiohhh be içim biraz olsun rahatladııyanlız ilk defa erkek doktora gidicem 68 doğumluymuşgenç olmasında bare benimki tırlatmasın iyicee

hangi doktorrr hayalimmmm benim dedğim mi yoğsammmm :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…