- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #42.441
sağol arkadaşım senin de kutlu olsun. bu arada benim hamilelik kimyasalmış, yani 1-2 güne düşer dedi doktorum. bi yandan üzüldüm bi yandan hayırlısı böyleymiş dedim.
sağol arkadaşım senin de kutlu olsun. bu arada benim hamilelik kimyasalmış, yani 1-2 güne düşer dedi doktorum. bi yandan üzüldüm bi yandan hayırlısı böyleymiş dedim.
kadinlar gunumuzz kutlu olsun habibtelerimmmmmmmmmm
beklenen bebekimmmm dun aniden ciktim kusura bakmaaaa tatlim benimmmmm aedersiniz kendimi lavaboda buldummm...seni gormezmiyimm bu guzelligi canimsin
Oncelikle hayirli cumalarrr.
Sonraa kadinlar gunumuz kutlu olsunnn.
Ayrica benkactimmm.ogle tatili biteli ccoook olduu hala ise baslamadim
anladım kuzum fazla yormamaya bak kendini dicem ama nasıl olcak sizin meslekte yaa:26:rabbım kolaylıklar nasıp etsın sana ınsallah dualarım senınleçok sağolun kızlar,şimdilik daha iyiyim merak etmeyin, düşük olmasın diye 3 gün rapor almıştım zaten, artık ayakta atlatmak zorundayım. öğretmen olduğum için kolay kolay izin almak istemiyorum.
korkma bitanem ters bişey olmazselam kızlar.. hayırlı cumalar, kadınlar gününüz kutlu olsun bu arada..
benim canım biraz sıkkın..yasmin içiyorum suanda.. ama elimdeki tablette 3 kalması gerekirden, nasıl olduysa 2 var suanda.. hadi bi fazla içtim yalnıslıkla desem, ama hep sabahtan içiyordum.. nasıl oldu da, böyle bi tane eksik simdi bunun yanında bska ilaçlarad içiyordum.. Allahım nasıl oldu yaa ufff.. insaAllah bi sıkıntı olmaz
demin hemsireyi aradım korka korka.. dedim böyle böyle..
oda nasıl olur böyle bisi onda 21 tane var, ona göre içilmesi gerekiyo fln..
dedim hiç bilmiyorum nasıl oldu.. off ilaç kullana kullana iyice yarım akıllı bise oldumm
o zaman persembe gelicektiniz ya, carsamba geliceksiniz buraya dedi hemsire..
dedim ters bi durum olur mu, suan elimde 2tane kalmıs görünüyor ya..
onu simdiden bilemeyiz dedi.. tedavi sırasında bakıcaz ona dediuff insaAllah ters bise olmaz
tebrıklerrrrrrKızlar hamileyimmmmm şimdi hergün iğne vuruluyorumm göbekten mosmor oldummm Ama bebeğim için katlanmak zorundayımmmmm......
oyyy kuzum kıyamam ben sanaaakizlarrrrrr nerdesiniz yahuuuuuuu ozledim hepinizi...ne yersem cikariyorummmm hala...midem delinecekk ara ara birseyler yiyiprum nbebegimmm ac kalmasinn...biorazdan yemek yer ilaclarimi icerimmm..sizler nasilsinizz
slm kızlar öncelikle dünya emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun. nasılsınız ben pek giremyrum dün çalışmalara başladı yumurtlama günüm 12 ya da 13 mart çalaışmaları nasıl yapsakgün aşırımı yoksa hergün mü:))
bitanelerim ben bugün doktoruma ulaşamadım :26:
yarım gün çalışıyormuş bugün ben aradığımda çıkmıştı.çarşambaya kadar izinliymiş. ohasatanede bi tanedaha tavsiye edilen doktor vardı onu sordum oda çarsambaya kadar izinliymiş nasıl iş bu anlamadım.sonra medıcana hastanesini aradım şu bahçelievlerdeki yarına doluymuş istediğim doktor bir diğeride sadece tüp bebekle ilgilenmeye başlamış .başka bayan bi doktoru söyledi ama onada gitmek istemiyorum nasıl bi doktor bilmiyorum çünküişte benden böyle canbonlarım artık adetin 12 . günü yumurtaya baktırmak için kendi doktoruma gıderım.:26:bu ayda tedavi en başından yattı benim
hangi doktorrr hayalimmmm benim dedğim mi yoğsammmm :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?