Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

melek181 hsg cnm bak hayalotum bu melek.. hemide 181 olanından
subat topiğinden arkadas.. tanışın kaynaşırn bakim

napıyosunuz bakım
benm moral yine bozuk erken gebelik testi aldım bata 3 gün var negatif cıktı
hazirana kadar ara veriyorum tatil dönüşü tekrar başlıycam
korunmak cok rahat bişeymiş onu anladım sıkıntı yok stres yok ohhh missss

gümüşüm hoşgeldin hayırlısı olsun bitanemmmolur olur takma kafananereye gidiyonuz bakemmm

gümüşüm hoşgeldin hayırlısı olsun bitanemmmolur olur takma kafananereye gidiyonuz bakemmm
kemere gidiyoruz canım ilk defa 7gece tatil yapıcaz uzun tuttuk erken rezervasyonla cokda ucuza aldık
sen napıyosun
kız ben senin ndn hamile kalmadığını hala bilmiyorum sorunmu var :26:

atla süpürgeyeee

temem de nereye gidiyok :44::44::44:

aslm cnm hsgeldin ekim topiğimize bak buradaki arkadaslar da tanıs, kaynas nebilim bisiler yap, öle bakma hepsi çok sevimlidir..

napalım, herkes birseyler pesinde , kimi gezmede, kiminin msafiri var, kiminın bat günleri.. kimi dr peslerinde
erken testlerte ne yoruyorsun kendini smdi olmadı diye kafana takıcan

hadi hayolot kaynaşak nasıl olcak o iş

gonzalezim kayınpederim geldi çıkmak zorundayım öptüm

ooo hayalot koşacak ama nasıl, :44::44:kayınpeder engeline takılmışş

kemere gidiyoruz canım ilk defa 7gece tatil yapıcaz uzun tuttuk erken rezervasyonla cokda ucuza aldık
sen napıyosun

sorun hayalotumun kistleri yüzünden bi türlü buna çare niye bulamıyolar anlamıyorum

sorun hayalotumun kistleri yüzünden bi türlü buna çare niye bulamıyolar anlamıyorum
onun kistlere benm pıhtılaşmaya çözüm yok galiba
aman yok takmıycam ya sıkıldım hakkaten bunaldım az dinleniyim tailime gidiyim orda başlarız çalışmalara

aman yok takmıycam ya sıkıldım hakkaten bunaldım az dinleniyim tailime gidiyim orda başlarız çalışmalara

nasıl yaa.. :26: senin niye pıhtılasmaya çözüm yok :44::44:

Herkese güzeeeellll bir haftasonu diliyoruummmmmmmmm

İki gündür misafir trafiğinden gelemiyorum vee canişkolarımı çoooooooook özledimmmm

Herkese güzeeeellll bir haftasonu diliyoruummmmmmmmm

İki gündür misafir trafiğinden gelemiyorum vee canişkolarımı çoooooooook özledimmmm

oooo medcezirimm gelmiisssss hsgeldin balım bak nasıl sarılıyom
bizde dedik nerde kaldı bu.. topik yollarında kaldı gözlerimiz
misafirler gittiler mi cnm simdi :26:

eee ben medcezirime yazarken var görünüyodu.. :44::44:smdi bakdım gitmiss

medcezirimm.. hayalotumm.. ecehanımm hsgeldiniz sevgi kelebeklerim benimm

hepinize sarıldımm

sen napıyosun
ohhh neka güzel neka güzelllbizde geçen sene devremülk almıştık sanırım elde para olursa oraya gidicezözledim bu 2.gidişim olcak hayırlısıyla tabi bebişe aniden yakalanmassak

hadi hayolot kaynaşak nasıl olcak o iş

anaaaaaaam melekim ben seni görmemişim yaaakayınpederim bana geldide gözlerimi kör etti bianhoşgeldin topiğimizeeeeekaynaşak bak büle olcakkk

neremi gidiyokkkeee rüyalarda gezmeye gidiyok gonzalezimmmm

valla şuanlık yokama bi yol bulunur elbet gümüşümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…