Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Secills canım benim, herşeyin hayırlısı bitanem... inşallaahh en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın bitanemmmm

Umudummmm yanlışlıkla mı içtin acaba ilacı :26: sıkıntı etme kuzumm, Rabbimin izniyleee bişecik olmaz inşş

lastrose41 canımm Rabbim yardımcın olsun, inşallaaah en kısa zamanda Rabbim şifa verir de iğnelere gerek kalmaz.. bu arada bebişin hayırlı olsuuuuuuuuuuuuunnnn

hayalotum dr bulamana sevindim, hem 68li olmsı da iyi baya tecrübelidir.. inşşş her şey yolunda gider de gittiğin bu dr sayesinde haberini alırızzzz

habibtemin midesi çok bulanıyomuş, kıyamam kuzum geçmiş olsun :26:

gurbetkızçemin kırmızıları gelmiş.. hayırlısı inşş bi daha ki ay meleği göbüşüne konarr çok özledim bitanemmii

miamorem de gelmiş,, oyy snein hamiş takvimini sevsinleeerrrrrrrrr

ecehanımın da inşş güzel haberlerini alcaaazzzzz

gümüş19 canım inşşş kelebeğin göbüşünde tez zamanda konar bi bakarsın tatilen önce hamiş kalırsın

CALNARIM NİHAYEEEETTT
BUGÜNE GELEBİLDİİİMMMM, NASILSINIIZZZZZZZZZZZZ

hoşgeldinnnn bulduım kuzum buldummmm çok şükür ama sevmediğim devlet hastanesindeeben şu testlerimi beleşe getirimde sonra yine kaçarım özele
miamoremmi gelmişşş ya dünkü sayfaları okuyamadım ordamıydıkiiibi geçmişe bakım hemen bulabılırsem tabı

bende çokk özledim bitanemi yaaaaaagittilermi kuzummmm

belki çay içiyodurrrrr

Evet bitanem gittiler, dün akşam bi çift misafirimiz oldu.. öğleden sonra da okuldan arkadaşları geldiler.. öyle işte.. sen napıyosun görüşmeyeliiii

inş canım inş hepimiz birbirimize güzel haberler veriririz canım...

Evet bitanem gittiler, dün akşam bi çift misafirimiz oldu.. öğleden sonra da okuldan arkadaşları geldiler.. öyle işte.. sen napıyosun görüşmeyeliiii

napam kuzum benimde sabah kavaltıya misafirlerim vardı 2ye gelıyodu gıttılersonrada kayınpederim geldi yemek yedi kaynanacugum yokmuş evdesonram daha kımse gelmesın dıye dısarı atıverdım kendımıöyle işte bıtanem şimdide yemek pişiyo eşim yolda yemek yicezzz

ikimizde misafirler telaşındayız desenee

canım mutfakta işim var benimde birazdan gelirim, size şimdiden afiyet olsuunnnnn

olsun bi de erkek doktıor tecrüben olsunnn..ee bu da gençmiş ama olsun kuşum doktor ihtiyaç sonuçta..
hem beleş tahlillerr ohh süperrrr
heee olsun bakalım bide bunu denıyelımmmillaki bitane erkek olmalı yoksam içimde kalacak
hoşşgeldinnnnnnnyirim ben senin meleğini yaaaarabbim nazarlardan saklasınnn
ben geldim deee tatlım az geç kaldım dimiiii
birazcıkın öyle oldu sanırsammm

bende çok sevdim bu candanı yaaaaaaa

ikimizde misafirler telaşındayız desenee

canım mutfakta işim var benimde birazdan gelirim, size şimdiden afiyet olsuunnnnn

bende misafir istemiyorum şu sıralar, herkeste gelmek istiyo kimin hastayım diye geri cevirdik, bitanesine eşim hayır diyememiş artık... yakında gelirler...

bu arada yine şu sayfalar bi donukluk yapıyo arada, mause 50 kere dönüyo.. hemen yazamıyorum.. haberiniz olsunn

ne yapalım bilidğin gibi işte..
ohh ellerine sağlık.. afiyet olsun sizlere

iyiyim bidenem, sen nassın kuzum

sagol canım ama kociş işte şuan artık gece yer...dün akşam dedigi söyledim homur homur ediyo banane ben 13. günü yapcam diyo ne güldüm dün akşam...

[h=2]08.03.2013 tarihli yayın akışından alıntılar[/h]senin :44::44::44:yayın akışını sevsinlerr

sagol canım ama kociş işte şuan artık gece yer...dün akşam dedigi söyledim homur homur ediyo banane ben 13. günü yapcam diyo ne güldüm dün akşam...

e yapması size kalmıs artık..

ee 13. güne kaç gün kaldı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…