Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bu arada yine şu sayfalar bi donukluk yapıyo arada, mause 50 kere dönüyo.. hemen yazamıyorum.. haberiniz olsunn

bende dedimki kendi kendime gonzalezim hızlı yazmıyo :44:herhalde eniştemle tartışıyolar didim pc yüzünden gonzalezim şimdi masaya yumruğu atıyordur didim

pöfff bütün gün evde yine yalnızdım.. çok sıkıldım daha gelmedi benim koca yarın için nereye istersen gideriz demisti, ehh insaAllah yorgunum demez , yoksa çok kızıcam

bende dedimki kendi kendime gonzalezim hızlı yazmıyo :44:herhalde eniştemle tartışıyolar didim pc yüzünden gonzalezim şimdi masaya yumruğu atıyordur didim

hele yarın bi gezmeye götürmesin, asıl yumruk o zaman gelicek
yarın götürcem diey bugün evde durduttu beni, babamlaar göndermedi

Son düzenleme:
canbonlarım çıkıyım artık yemeğimi yiyelim eşim gelmek üzeredir sofrayı hazırlıcam daha
yemekten sonra gorusurzzzz kuzukulaklarımmmm
iyi sohbetlerrrr

gelinde yiyelim canım ya çayda yapıyorum toplanın gelin... uff ya keşke yakın olsaydık şey var gibi uzaktasınız

cnm sen nerdeydin :26:

canbonlarım çıkıyım artık yemeğimi yiyelim eşim gelmek üzeredir sofrayı hazırlıcam daha
yemekten sonra gorusurzzzz kuzukulaklarımmmm
iyi sohbetlerrrr

afiyet olsun kuzu kulağım ıspanagım.. pırasam böreğim..

pöfff bütün gün evde yine yalnızdım.. çok sıkıldım daha gelmedi benim koca yarın için nereye istersen gideriz demisti, ehh insaAllah yorgunum demez , yoksa çok kızıcam
demez benim eniştem eniştebeye selaammmmm

hele yarın bi gezmeye götürmesin, asıl yumruk o zaman gelicek
yarın götürcem diey bugün evde durduttu beni, babamlaar göndermedi

salla gonzalezım masaya isabet ettırrırsen ne mutlu sanaaaa
benimkide beni annemlere götürmedi hafta içi sen gidersin parada veririm istediğini alırsın diditabiki bende temem kocacım didimmm

bak seenn. hani evde duracakdın.. hayalotum bi enisteye okutsana bu yazıyı..--->>> gönderme eniste
hoplayıver çekirgeeeezıplayıverr çekirgebenim canım çekirgeepıtı pıtı pıtı çekirgeeeeeee

çekirgeye bak seennn

medcezirimm.. hayalotumm.. ecehanımm hsgeldiniz sevgi kelebeklerim benimm

hepinize sarıldımm
tüstüm bana sarılmak gokmu
hoşbulduk hayolotum
kız çook fazla yanaşma bana ben senin bilidiğin kızcelerden değilim heeeee

tüstüm bana sarılmak gokmu

hoşbulduk hayolotum
kız çook fazla yanaşma bana ben senin bilidiğin kızcelerden değilim heeeee

sana sarılcam da, seni bulamıyom ki.. gezip duruyon
burda olana sarılıyoz, öteki topiğe gidene değil demi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…