- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #42.601
bu arada yine şu sayfalar bi donukluk yapıyo arada, mause 50 kere dönüyo..hemen yazamıyorum.. haberiniz olsunn
[h=2]08.03.2013 tarihli yayın akışından alıntılar[/h]senin :44::44::44:yayın akışını sevsinlerr
bende dedimki kendi kendime gonzalezim hızlı yazmıyo :44:herhalde eniştemle tartışıyolar didim pc yüzünden gonzalezim şimdi masaya yumruğu atıyordur didim
temem bitanemmmsağol kuzum gel beraber olsunnn
ecehanım bi tabak sarma yollasana gızzzz
valla ben diyim benim yayın akışımı sevmeyen bunun gibi olsunnn
gelinde yiyelim canım ya çayda yapıyorum toplanın gelin... uff ya keşke yakın olsaydık şey var gibi uzaktasınız
canbonlarım çıkıyım artık yemeğimi yiyelim eşim gelmek üzeredir sofrayı hazırlıcam daha
yemekten sonra gorusurzzzz kuzukulaklarımmmm
iyi sohbetlerrrr
demez benim eniştempöfff bütün gün evde yine yalnızdım..çok sıkıldım daha gelmedi benim koca yarın için nereye istersen gideriz demisti, ehh insaAllah yorgunum demez , yoksa çok kızıcam
hele yarın bi gezmeye götürmesin,asıl yumruk o zaman gelicek
yarın götürcem diey bugün evde durduttu beni, babamlaar göndermedi
yaralıbu yürek yaralı.. binbir yerinden yaralıııııı
gelinde yiyelim canım ya çayda yapıyorum toplanın gelin... uff ya keşke yakın olsaydık şey var gibi uzaktasınız
demez benim eniştemeniştebeye selaammmmm
salla gonzalezım masaya isabet ettırrırsen ne mutlu sanaaaa
benimkide beni annemlere götürmedi hafta içi sen gidersin parada veririm istediğini alırsın diditabiki bende temem kocacım didimmm
hoplayıver çekirgeeeezıplayıverr çekirge benim canım çekirgee pıtı pıtı pıtı çekirgeeeeeee
ney var gibi canımmmm
cnm sen nerdeydin :26:
afiyet olsun kuzu kulağım ıspanagım.. pırasam böreğim..
tüstüm bana sarılmak gokmumedcezirimm..hayalotumm.. ecehanımm hsgeldiniz sevgi kelebeklerim benimm
hepinize sarıldımm
hoşbulduk hayolotumohhh neka güzel neka güzelllbizde geçen sene devremülk almıştık sanırım elde para olursa oraya gidicez özledim bu 2.gidişim olcak hayırlısıyla tabi bebişe aniden yakalanmassak
anaaaaaaam melekim ben seni görmemişim yaaakayınpederim bana geldide gözlerimi kör etti bian hoşgeldin topiğimizeeeee kaynaşak bak büle olcakkk
tüstüm bana sarılmak gokmu
hoşbulduk hayolotum
kız çook fazla yanaşma bana ben senin bilidiğin kızcelerden değilim heeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?