- Konu Sahibi medd_cezir
- #43.241
15 yılı acısı çıkartmak lazım demi..![]()
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 yılı acısı çıkartmak lazım demi..![]()
:44::44::44:
saolasın balım benimhepimize insaAllah.. snde heran pesimden gelebilirsin benim gititğim yollara
bu işin ucu heran sanada dokunabilir..
amahayırlısı olsun hakkımızda.. demek ki hayırlsı böyleymis.. vardır bunun da bi mükafatı..
![]()
kuslarım ben biraz pc basından ayrılıyorum.. topik açık.. bavul düzenleme işine baslayım.. uykum gelmeden.. isim bitince yazarım size![]()
canları ben yine garip garip ter dökmeye başladım fenalıklar geliyo bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çıkıyorum şimdilk, belki uyurummm:26: İnşallaaah bu garip hallerimin sonu iyi olur yaaaaa:26::26:
umdum yolunuz açık olsun bitanem,rabbim yardımcınız olsun işiniz rast gitsin balımmmmmm.. inşşallllaaahh bu kez güzel günler sizi bekliyo... yılların yorgunluğunu bi anda silecek hatta hiçe sayacak kadar güzel günler.... dularım sneinle meleğim......
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM İYİ GECELER![]()
hoşbuldum hayalotum![]()
nassın görüşmeyeliii
asyalii ve yazsaatim hoşşgeldinizzzzz![]()
Ahh annecim gelmedin... Bak yine annenin gözlerine nem indi ama annen ağlamamayı öğrendi artık gözyaşlarını içine akıtıyor..
Ahh meleğim çok dua ettim Rabbimden seni diledim hep, sağlığınla gel istedim ...
Ne zaman geleceksin annem ?
Dün gece yağmur yağıyordu babanla arabadayız ; evimize geliyorduk yeşeren dallara baktım, doğayı süzdü gözlerim sonra aklıma minik kuzular geldi meleğim biliyor musun, evimizin yanında güvercinler yuva yapmışlar onlarında yavruları dünyaya geldi seslerini duyuyorum, annelerini görünce nasıl çırpınıyorlar bilsen...Sonra Rabbime yalvardım ey yeri göğü yartan Rabbim, şu cansız ağaca yeniden can veren Rabbim, şu toprağı yeşerten binbir türlü canlıya yavru veren Rabbim benim de yavrumu ver nolurr!! dedim Tabi farkına varmadan ağlamaya başlamışım annecim baban benim göz yaşlarıma dayanamaz ya noldu dedi, hiç dua ediyorum dedim ve sustum meleğim.. Ağlayıp babanı üzmek istemiyorum annecim en iyisi baban uyuyunca sessiz sessiz yastığıma gömülüp ağlıyorum yada baban uyuyunca salonda ağlıyorum çünkü senin hasretine dayanamıyorum kuzucum.
Ahh meleğim çok olmadı mı, seneleri dolduruyorum tek tek sensiz... Her ay yeniden yüreğime basıyorum sabır taşını artık dayanamıyorum ama bil meleğim... Dün gece uyumadan önce yine Rabbimden seni diledim meleğim, Rabbim eşime bu müjdeyi vermeyi nasip et dedim, bir de babaannenle deden büyük bir umutla belkiyorlar ya seni onlar içinde diledim seni bebeğim... Senin için önce Peygamber efendimize salavat getirdim sonra O'nun yüzü suyu hürmetine de seni diledim meleğim... Şimdi bunları yazarken yine geçmişi hatırladım bebeğim seni bekleyeli hayli zaman olmuş ya buraya yazdığım satırları okudukça yüreğim yeniden yandı bebeğim... Nolur artık gel annem , gel nolur!!!
Yine seni Rabbimden diliyeceğim ve biliyorum seni bana gönderecek meleğim... Allahım nolurrr güzel Allahım nolur gönder yavrumu nolurrr!!!
okuyun kızlar çoook güzelmiş......
iyiyim hayolotum umut um yarın mı gidiyo![]()
Ahh annecim gelmedin... Bak yine annenin gözlerine nem indi ama annen ağlamamayı öğrendi artık gözyaşlarını içine akıtıyor..
Ahh meleğim çok dua ettim Rabbimden seni diledim hep, sağlığınla gel istedim ...
Ne zaman geleceksin annem ?
Dün gece yağmur yağıyordu babanla arabadayız ; evimize geliyorduk yeşeren dallara baktım, doğayı süzdü gözlerim sonra aklıma minik kuzular geldi meleğim biliyor musun, evimizin yanında güvercinler yuva yapmışlar onlarında yavruları dünyaya geldi seslerini duyuyorum, annelerini görünce nasıl çırpınıyorlar bilsen...Sonra Rabbime yalvardım ey yeri göğü yartan Rabbim, şu cansız ağaca yeniden can veren Rabbim, şu toprağı yeşerten binbir türlü canlıya yavru veren Rabbim benim de yavrumu ver nolurr!! dedim Tabi farkına varmadan ağlamaya başlamışım annecim baban benim göz yaşlarıma dayanamaz ya noldu dedi, hiç dua ediyorum dedim ve sustum meleğim.. Ağlayıp babanı üzmek istemiyorum annecim en iyisi baban uyuyunca sessiz sessiz yastığıma gömülüp ağlıyorum yada baban uyuyunca salonda ağlıyorum çünkü senin hasretine dayanamıyorum kuzucum.
Ahh meleğim çok olmadı mı, seneleri dolduruyorum tek tek sensiz... Her ay yeniden yüreğime basıyorum sabır taşını artık dayanamıyorum ama bil meleğim... Dün gece uyumadan önce yine Rabbimden seni diledim meleğim, Rabbim eşime bu müjdeyi vermeyi nasip et dedim, bir de babaannenle deden büyük bir umutla belkiyorlar ya seni onlar içinde diledim seni bebeğim... Senin için önce Peygamber efendimize salavat getirdim sonra O'nun yüzü suyu hürmetine de seni diledim meleğim... Şimdi bunları yazarken yine geçmişi hatırladım bebeğim seni bekleyeli hayli zaman olmuş ya buraya yazdığım satırları okudukça yüreğim yeniden yandı bebeğim... Nolur artık gel annem , gel nolur!!!
Yine seni Rabbimden diliyeceğim ve biliyorum seni bana gönderecek meleğim... Allahım nolurrr güzel Allahım nolur gönder yavrumu nolurrr!!!
okuyun kızlar çoook güzelmiş......
gerçektem çok güzelmiş, sanki beni anlatmış duygusala bagladım yine![]()
ağlama kuzum ya okuma böyle şeylerirabbım dermanı olmayan dert vermez sabrınıda gönderır şükredelım halimize yinede
ağlama gelcek meleklerımızzz
![]()
canbonlarım ben cıkıyorum benımkı cok yorgunmuşşş
gonzalezımmmm canımmmm rabbımmm hayırlısıyla gıdıp donmeyı nasıp etsın yıne konusuruz balımmmdualarım senınleee rabbım gonlune gore versın umudummmm
seni çok sevıyorum allaha emanet ol bıtanemmm
kendıne cok ıyı bakk
tatlı ruyalar canbonlarımmm ıyı gecelerrrrr![]()
dayanamadım canım ya..eşimde çok hevesli...çok şükür ediyorum en azından çocuk olmaması için hiç bir sorunumuz yok diyorum, inş tez zamanda gelirler canım..
![]()
öyle kuzum belkı hayırsız olcaklar belkı engellı olcaklar vardır rabbımın bı bıldığı .biz inanmaya devam edelım kuzum
üzme tatlı canını![]()