Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Selam habibtelerim nasılsiniz abim yanımda o yüzden giremiyorum pek medcexirim canim benim kıyamam sana allahım en kısa zamanda bebeğini meleğini yollayacak ins habibtem:50:

ağlama bitanem yaaa:26::26::26:yine hayırlısı demekten başka sözümüz yokki:50:olcak kuzum biraz daha sabırr meddcezırım benım.:29:

canlarım desteğiniz için sağolunnnnnnn.. Napalım Rabbim bu ayda uygun görmemiş demek ki.. bidaha ki aya Allah kerim....
inşalllaaahh tez zamanda nasip olur hepimize de.......................................................................................:14::14::14::14::14::14::14::14:

cumartesı tekrarlıcam testi 10 gün yada 1 hafta gectıkten sonra net bellı oluyomus yani bosuna yapma dıyolar bana ama ınsan daayanamıyo kı ... iş cok şükür iyi bitanemm onumuzdeki hafta toplantı yapıcamm bakalım

evet kuzum kan testı var hiç olmadı kırmızılar gelene kadar bekle bakalım:16:
nazar degmesın kuzum hadı hayırlısı:46::46::46:

canlarım desteğiniz için sağolunnnnnnn.. Napalım Rabbim bu ayda uygun görmemiş demek ki.. bidaha ki aya Allah kerim....
inşalllaaahh tez zamanda nasip olur hepimize de.......................................................................................:14::14::14::14::14::14::14::14:

biatenem olcak tabı allahım nasıp ederse:16::16::16:
peki doktora gitcekmisin yine meddcezırım:29:

inş. bitanemm ya dua edinn bnmm için bu sefer olsunn ALLAHın izniylee

dularım sizlerleee:16::16::16::16::16:
ama üzülmeyin nolurr :29::29:meddcezırım bak ben git gel yapa yapa en sonunda başladım tedavıme hiç beklemediğim bi anda:16:inşallah meleklerimizde gelcek böyle sıra sıra hiç beklemedığimiz bi ayda:16:
ben inanıyorumrabbım açtığımız elleri geri çevirmicek inşallahhh:16::16::16::16:

canlarım ben adetimin 3. günü dr.a gitcem de şuan adetim tam anlamıyla gelmedi.. pede bile bulaşmadı hala ama wc.deyken çook uçuk pembe akıntım oldu... şimdi ben adet günlerimi sayarken bugünden mi başlıycam yani 14 mart mı diycem :44:
kocişim de benim gibi çoook keyifsiz:25::25::25::25: kıyamam yaaa, benim üzülmem ayrı ben onun üzülmesine hiç dayanamıyorum :14::14::14::14::14:
Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşşş :16:

canlarım ben adetimin 3. günü dr.a gitcem de şuan adetim tam anlamıyla gelmedi.. pede bile bulaşmadı hala ama wc.deyken çook uçuk pembe akıntım oldu... şimdi ben adet günlerimi sayarken bugünden mi başlıycam yani 14 mart mı diycem :44:
kocişim de benim gibi çoook keyifsiz:25::25::25::25: kıyamam yaaa, benim üzülmem ayrı ben onun üzülmesine hiç dayanamıyorum :14::14::14::14::14:

canım evet onu 1.günü sayıcaksın yarında bi bak bakalım nasıl gelicek adetin hadi hayırlısı bitanemmm:16::16:iyi geceler canbonummm

Son düzenleme:
UMudummmmm habibtemmmn in iyi haberlerle gelirsin b Allah gönlüne göre versin habibtemmm dualarım seninle:16::16::16::16:

saolasın balıl habiptem benim :54:

Dun aksam gelemedim.annemdeydimm.yatip uyumusum orda.kiyamamislar.11gibi esim geldi eve donduk.yine vurup kafayi yattim:1:sabah ta uyuya kaldim:52:
Umudum yola cikacakti onunla da konusamadik.hayirli haberle donecek insallah.boy boy bebeler getirecek bize:49::49:
Neyse ben simdi ise gideyim canlarim.aksama gorusuruz insallahh:16::16:

oy oy scorpim benim.. boy boy bebeler getircem size inşş. :16:

umudum burdamısınnnn:53::53::53::53:nasılsın gonzalezimmm vardınızmıııı:46::46::46::46::46:
meddcezırım ayşem kırmızılar ne durumdaaa:26::26:nasılsınızzzzz:54::54::54::54::54:

balım geldik evdeyiz biz ..burdayım da, yazamadım bi türlü anlatcam simdi

ben geldim ama bu kez kırmızılarımlaaa :14: :14: :14:
bu ayda olmadı.................................................................................................................................................... :25:

umudum kuzum siz gitmediniz mi, ayşemmm bari sen güzel haberler ver bizeeee:5:

medcezirim dur ağlama hemen..

gittikte yine eve geldik ..

gonzalez umudum ya bize yazı yazıyor yada cıkmak zorunda kaldııı:24::24::24:

:54::54::54::54:

kuzum bak tam gelmemis adetin.. tam kırmızı olduğu zaman ki günden sayılıyor diye biliyorum ben .. sen bi kan versene kuzum yaa :44: öncekiler de böyle mi oluyordu adetin :26::26:

canlarım .. biz eve geldik yine evdeyiz .. bugün 2. iğnem başladı .. sabah aksam bu sulandırılmış sekilde verdiler bize.. ve kan alındı benden bunun sonucuna göre dr pazartesi çağırabilirim demis.. bize öğleden sonra aradılar beni.. dediler dr umuz, kan tahlili sonucuna göre pzartesi gelmenize gerek görmedi, yine persembe geliceksiniz.. ve bundan önce ultrasaonla baktı ..ve yanındakih hemsireye birseyler dedi ve o da not aldı benim dosyama.. sonra bi iğne adı söyledi..buna da baslasın cumartesi gününden itibaren dedi.. simdilik böyle kuzularım.... haftaya persembeye kadar yine kendi evimde olayım dedik esimle..orda durmayı gerektircek birsey yokdu yani ..o yüzden geldik eve..

şuan işte.. bi vitamin hapım.. birde B 12 hapım var.. bir de ilk iğnem vardı, onu yapıyorum bu saat 8 deki ilaçlarım..
2. iğneye baslandı sulandırılmıs sekilde olan dedim ya, bu da sabah 10 , aksam 8 olarak yapılcak ..
ve 3. iğnem de cumartesi baslancak..
artık haftaya persemeb gidince, ultrasnla bakılıp yine yumurta takibi yapıldığı için artık daha sık çağırabilicekler ..zamanla yumurtalar istenilen kaliteye gelene kadar çağıracakları gün aralığı azalıcak.. ve sonra opum olucak yani yumurta toplama islemim..

şimdilik böyle kızçelerim.. gün boyu giremedim nete orda.. dedim eve gelicem nasılsa evden yazarım size.. :16:

yazdım kuzum yazdım.:16:. gel bi sarılam :48:çok özledim :17::17::17::54:napıyosn bakim :38:

:46::46::46::46::46:umudum napam yazdıklarını okudum şimdikkk:53::53:hoşgeldin tekrardan evineee:52::52::52::52:
şimdik ilaçlarını zamanında alıyosun düzenli al bak :4::4::4:
yani haftaya perşembe yumurtalara bakılcak ondan sonra daha orda kalıcaksın dime teyzoşlarım yerleştirilene kadar:44::44:
hadi hayırlısı umudum:16:uzak hastane oluncada zor oluyomus ya gıt gel gıt gel:26:rabbım enişteme çok para versın :1:sanada bol sabır versın gonzalezım:54:
dur bende bi sarılam :70::70::70::70:
bunlarda senin içinnnn:71::71::71::71:

Son düzenleme:
:46::46::46::46::46:umudum napam yazdıklarını okudum şimdikkk:53::53:hoşgeldin tekrardan evineee:52::52::52::52:
şimdik ilaçlarını zamanında alıyosun düzenli al bak :4::4::4:
yani haftaya perşembe yumurtalara bakılcak ondan sonra daha orda kalıcaksın dime teyzoşlarım yerleştirilene kadar:44::44:
hadi hayırlısı umudum:16:uzak hastane oluncada zor oluyomus ya gıt gel gıt gel:26:rabbım enişteme çok para versın :1:sanada bol sabır versın gonzalezım:54:
dur bende bi sarılam :70::70::70::70:

geldik kuzum.. kürkçü dükkanına.. ama yine vermediler bana senin teyzoslarını :52::52::52::52:
alıyom balım.. iğne olmak zor gelse de yapıyom işte :50::50::50:
artık haftaya persmbe gititğmide ne dicekler hersey ultrson ve kan a bağlı kusum :26:
hani yumurta büyüklüğüne göre, önceleri mesela 4-5güned bir çağırıyolar, sonra 4 günde bir sonra bir.. sonra 3 günde bir.. sonra 2 günde, sonra 1günde bir olunca da yumurta olmuş oluyo.. istenilen sekilde .. ondan sonra da yumurta toplama için gün veriyolar o zaman gidiyorum..
hani sık sık çağıracakları zaman orada kalıcam ..
napalım balım. Ankarada oturmuyoruz.. oralı olsak daha rahatta..
önceki yerimiz bundan az daha uzaktı.. orda kalıyoduk..çoğunluk..
ama bu kez kinde dr um.. öncekilered kısa protokol tutulmus, smdikinde biz uzun protokol dan tedaviyi yapalım dedi ..
o yüzden böyle sanırım.. ilaçlar iğneler daha farklı yani :26:
he balım amiin.. enistene çok para :27::27: e napalım.. bizim bebisler paralı, olmadan olmuyo kuzum :50::50::50:
heh dorğu dedin.. banada bol sabır kuzum :29:
sarıl kuzum :38:

geldik kuzum.. kürkçü dükkanına.. ama yine vermediler bana senin teyzoslarını :52::52::52::52:
alıyom balım.. iğne olmak zor gelse de yapıyom işte :50::50::50:
artık haftaya persmbe gititğmide ne dicekler hersey ultrson ve kan a bağlı kusum :26:
hani yumurta büyüklüğüne göre, önceleri mesela 4-5güned bir çağırıyolar, sonra 4 günde bir sonra bir.. sonra 3 günde bir.. sonra 2 günde, sonra 1günde bir olunca da yumurta olmuş oluyo.. istenilen sekilde .. ondan sonra da yumurta toplama için gün veriyolar o zaman gidiyorum..
hani sık sık çağıracakları zaman orada kalıcam ..
napalım balım. Ankarada oturmuyoruz.. oralı olsak daha rahatta..
önceki yerimiz bundan az daha uzaktı.. orda kalıyoduk..çoğunluk..
ama bu kez kinde dr um.. öncekilered kısa protokol tutulmus, smdikinde biz uzun protokol dan tedaviyi yapalım dedi ..
o yüzden böyle sanırım.. ilaçlar iğneler daha farklı yani :26:
he balım amiin.. enistene çok para :27::27: e napalım.. bizim bebisler paralı, olmadan olmuyo kuzum :50::50::50:
heh dorğu dedin.. banada bol sabır kuzum :29:
sarıl kuzum :38:

ama gonzalezım bak farklı dıyon daha guzel bısey degılmı bu:16:meleğimin gelmesi daha buyuk bı oran dıme :40:acısı sıkıntısı daha çoktur belki ama sonucu hepsinde dahada güzel olcek gonzalezımmm:46::46::46:anladım umudum ya nekadar karısık bi işmiş bu tüpbebek zormuş umuduum :50:rabbım kolaylık nasıp etsın bıtaneme :16:sarılıyom gonzalezımmm benımmmmm:54::54::54:çak bakalımmm:13::13::13::52::52::52::52::52:

gonzalezim madem evdesin yarın konusuruk bebegım yıne:16:
enişten yatalım diyor cıkmam gerek:54::54:
bu arada eniştebeye selam:1:adam en sonunda bıkacak valla benden dicekki ya bu kız hep selam yolluyor halimi hatrımı hiç sormuyor diyecek:9::9::9:
ıyı geceler gonzalezim bu arada senın eniştenin son yarım dakika içinde 3.kez hadi yatalım hayatım demesi:27::27::27::1::1:
4. dediğinde surat ifadesi bundan:38: ha buna dönüyor:27::27:
oyuzden ben çıktımmm:9::9::9::9:senı sevıyorum ıyı gecelerrr gonzalezımmm:3::3::3::54::54::54:tatlı rüyalarr canbonlarımmmmm:54::54::54::54::54:
:10::10::10::10::10::10::10::10:

ama gonzalezım bak farklı dıyon daha guzel bısey degılmı bu:16:meleğimin gelmesi daha buyuk bı oran dıme :40:acısı sıkıntısı daha çoktur belki ama sonucu hepsinde dahada güzel olcek gonzalezımmm:46::46::46:anladım umudum ya nekadar karısık bi işmiş bu tüpbebek zormuş umuduum :50:rabbım kolaylık nasıp etsın bıtaneme :16:sarılıyom gonzalezımmm benımmmmm:54::54::54:çak bakalımmm:13::13::13::52::52::52::52::52:

evt balım bunda ki hersey farklı ilerliyo, bakalım insaAllah.. umudum var çok sükür ..
öle sıkınıt oluyo ama napalım.. bebisler gelicek sabır kalmamıştır :17::17::52::52::52::52:
hem karısık,. hem tüpü yapması da zor anacım :31:
saol balım.. çakim bakalım :13::1::1::54:

gonzalezim madem evdesin yarın konusuruk bebegım yıne:16:
enişten yatalım diyor cıkmam gerek:54::54:
bu arada eniştebeye selam:1:adam en sonunda bıkacak valla benden dicekki ya bu kız hep selam yolluyor halimi hatrımı hiç sormuyor diyecek:9::9::9:
ıyı geceler gonzalezim bu arada senın eniştenin son yarım dakika içinde 3.kez hadi yatalım hayatım demesi:27::27::27::1::1:
4. dediğinde surat ifadesi bundan:38: ha buna dönüyor:27::27:
oyuzden ben çıktımmm:9::9::9::9:senı sevıyorum ıyı gecelerrr gonzalezımmm:3::3::3::54::54::54:tatlı rüyalarr canbonlarımmmmm:54::54::54::54::54:
:10::10::10::10::10::10::10::10:

tmm balım.. bende dicekdim.. gündüz konusuruz kuzum .. öpüyom seni :54:

Back
X