Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bakarız canım yeterki olsun... şaka bi yana 3 tane embiriyo konuluyo diye biliyorum rahime... inş üçüde tutar canım... :16:

duruma göre konulabiliniyo cnm.. hersey yumurtanın sposla ilgi alakasına bağlı :1:
kısmat balım.. subat tüp bebek topiğinde bi arkadasın mesela.. 2 konulmusdu.. biri kendi içinde yine bölünmüs. yani biri tek yumurta ikizi.. biri de normal.. etti 3 ..
hersey kader kısmet cnm..hayırlısı olsun hakkımızda ..:nazar::nazar::nazar:

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

:1::1::1::1::1:
canları ben yine garip garip ter dökmeye başladım fenalıklar geliyo bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:14::14::14::14::14:

çıkıyorum şimdilk, belki uyurummm:26: İnşallaaah bu garip hallerimin sonu iyi olur yaaaaa:26::26:

umdum yolunuz açık olsun bitanem,rabbim yardımcınız olsun işiniz rast gitsin balımmmmmm.. inşşallllaaahh bu kez güzel günler sizi bekliyo... yılların yorgunluğunu bi anda silecek hatta hiçe sayacak kadar güzel günler.... dularım sneinle meleğim......

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM İYİ GECELER :54:

saolasın medcezirim.. tatlı rüyalar.. Allahım bu hallerini hayra çıkarsın insaAllah.. öpüyorm seni cankusum :54::54:

peşindeyimmmmm:10::10::10::10::10::10::10::10:
umudum bizimkilerde tüp cücüğü olarrrr demmmmeeee:52::52::52::52:
hayırlısı gonzalezım veren rabbım inşallah nasıp eder bızlerede :16::16::16:

hayyy Allah iyiliğiin vere emi hayalotum :9::9::9::9:heya bizimkilerde tüp cücüğü olarr balım nolcekk :52::52::52::52:
saolasın balım :16::16:

tamam gonzalezimmmmm:46::46::46::46:besmele çekkkkk:16::16::16::16::nazar:

:16::16::16:

canbonlarım ben cıkıyorum benımkı cok yorgunmuşşş:31::31:
gonzalezımmmm canımmmm rabbımmm hayırlısıyla gıdıp donmeyı nasıp etsın yıne konusuruz balımmm:16::16::16:dualarım senınleee rabbım gonlune gore versın umudummmm:54::54::54:
seni çok sevıyorum allaha emanet ol bıtanemmm:54::54:
kendıne cok ıyı bakk:16::16:
tatlı ruyalar canbonlarımmm ıyı gecelerrrrr:54::54::54:

tatlı rüyalar balım.. saolasın.. Rabbim bu dualarınızı hepimiz için nasip eylesin .. bnde balkusum çk seviomm iyi geceler kusum :54::54::54:

haydin bende kaçtım artıkın.. hazırlık tamam yavaştan yatarım .. tatıl rüyalar.. bol bebisil geceler .. sizleri seviorumm :54::54::54:

kuzum önceki dr lar neye bakmıslar bunca zaman, sana ne deyip oyalamıslar seni tuhaf yani he .. bu çocuğu sen kendi basına yapmıcaksın ya.. tabi ki esinden de bir takım tahliller vs. isticekler ki.. hem sana hem de gerekirse esinede birseyler yapıp tedaviyi ona göre hızlandırmaları gerekiyordu bence.. oldu ki zaten eşlere pek birsey yapılmıyor ..zaten bu giib durumlarda tüp ten baska yol görünmüyo.. kadın da olsa bile, erkekte sorun varsa, direk tüp deniliyo zaten ..bak bu kez ki dr unu sevdim, senden rahim filmi esinden olması gereken tahlil vs. neler yapacağın belli oldu simdi.. önce ki dr ne yapmıs acaba bunca zaman kızdım doğrusu .. ki esinden bile bir tahlil bile istememis .. !!!insaAllah balım, vakit geldi ki yapılması gerekenleri biliyorsun simdi.. insaAllaah yakın zamanda hepimiz sevineceğiz .. :16:gulchanm hakkında hayırlısı olsun bitanem.. herseye sabır diyelim napalım, elimizden gelen bu sabır ve dua.. insaAllah sağlıklan gelisir bundan sonra kiler.. ben duymustum böyle bi belirtiler oluyor diye.. hayırlısı olsun insaAllah bebisin sesinledir :16:kuzum hadi insaAllah bu kez turnayı vuracan heralde gözünden :1::1:Allpınmmmmmmmmmmmmm kusum nerelerdesin yaa.. bgün içimden geçirdim seni.. bu kızçe nerelered acaba.. dedim durdum.. napıyosun iyi misin kusum yaaaa .. çok özledim senii :16::16::16:selencelkimm.. ıımmmm :17::17:şeyyy :17::17:demek gördün he :1::1::1: kuzum napalım .. o güzelliğe kavusmak için,. bu sıkıntılara katlanıcaz.. Rabbim bu sıkıntıları hayırlısınla atlatabilmeyin nasip eyler insaAllah.. öpüyorum seni.. :54::54:yarın ordayım, aç kollarını bana :17::17::52::52::52:hu huuuuuuuuuuuuuuuu :24::24: kızlar ben geldim anacım :21::21:ne ediyonuz bakimm :51::51:
Ah canimcim insallah bisey olmaz ve bebegim umarim sagliklidir.. Insallah gec dollenmedir. Rabbimden gelen hersey guzel bunada sukur Allahim bu gunlerimizi aratmasin...

UMudummmmm habibtemmmn in iyi haberlerle gelirsin b Allah gönlüne göre versin habibtemmm dualarım seninle:16::16::16::16:

Dun aksam gelemedim.annemdeydimm.yatip uyumusum orda.kiyamamislar.11gibi esim geldi eve donduk.yine vurup kafayi yattim:1:sabah ta uyuya kaldim:52:
Umudum yola cikacakti onunla da konusamadik.hayirli haberle donecek insallah.boy boy bebeler getirecek bize:49::49:
Neyse ben simdi ise gideyim canlarim.aksama gorusuruz insallahh:16::16:

kızlar ben adet oldum yarın doktora gidicem yine ikinci aşılamaya başlıcam inş..:16:

canbonlarım ben döndüm evimdeyimmm:16::16:
annemde çok iyi valla ortalıkta dört dönüyordu yıne bukadın canının kıymetını hıc bılmıyor ya:27::27:
eee sızler nerdesınızkı aceppp:44::44::44:
hayalım benım mazaretim varmı nolurr beni dövmeee:1::1::1::1:
habıbtem hoşgeldınnnnn:54::54::54:
scorpıonsum uyku tulumum benım nassınnn:54::54::54::54:
gulchanımmm:54::54::54::54:
umdum gıtmışşşş:16::16:hadi hayırlısı allahım nolur umuduma yardım et:16::16:
ecehanım olsun kuzum ikinci aşılamada şans daha yüksek inşallah hayırlısı olsun napalım :16::16::16::16:dularım senınleee:54::54::54:

canbonlarım ben döndüm evimdeyimmm:16::16:
annemde çok iyi valla ortalıkta dört dönüyordu yıne bukadın canının kıymetını hıc bılmıyor ya:27::27:
eee sızler nerdesınızkı aceppp:44::44::44:
hayalım benım mazaretim varmı nolurr beni dövmeee:1::1::1::1:
habıbtem hoşgeldınnnnn:54::54::54:
scorpıonsum uyku tulumum benım nassınnn:54::54::54::54:
gulchanımmm:54::54::54::54:
umdum gıtmışşşş:16::16:hadi hayırlısı allahım nolur umuduma yardım et:16::16:
ecehanım olsun kuzum ikinci aşılamada şans daha yüksek inşallah hayırlısı olsun napalım :16::16::16::16:dularım senınleee:54::54::54:

şekercim valla dün çok uyudummm..psikolojik sanırımm bat yaklaştıkça huyum değişiyo:52::52::52:
annemle kuzenim bende cnm burada olamazsam meraketmeyinnnnnnnnn:16::16::16::16::16:

umudum burdamısınnnn:53::53::53::53:nasılsın gonzalezimmm vardınızmıııı:46::46::46::46::46:
meddcezırım ayşem kırmızılar ne durumdaaa:26::26:nasılsınızzzzz:54::54::54::54::54:

ben geldim ama bu kez kırmızılarımlaaa :14: :14: :14:
bu ayda olmadı.................................................................................................................................................... :25:

umudum kuzum siz gitmediniz mi, ayşemmm bari sen güzel haberler ver bizeeee:5:

bu ayda olmadı.................................................................................................................................................... :25:

ağlama bitanem yaaa:26::26::26:yine hayırlısı demekten başka sözümüz yokki:50:olcak kuzum biraz daha sabırr meddcezırım benım.:29:

ooooo Aysecik masaAllah işe de başlamışsın.. hayırlı olsun kuzum.. :nazar:
Allah'ım bide ben işe başlayaydım şurdan tasınıdğım zaman insaAllah kafama göre bir yer olurda çalısırım :31:

umudummm cok saol bitanemm benmm hepimiz için hayırlı olsunn inş.. cnmm sendee inş.. dilediğin gibi bi iş bulursunn bitanemm :16:

hayırlı olsun canım senin için çok sevindim.. çalışmak kendi paranı kazanmak gibisi yok.. hem kafan dagılır bi tanem... :16:

evet tatlım iyi oldu bnmm içinn cok saol hayatımm :16:

umudum burdamısınnnn:53::53::53::53:nasılsın gonzalezimmm vardınızmıııı:46::46::46::46::46:
meddcezırım ayşem kırmızılar ne durumdaaa:26::26:nasılsınızzzzz:54::54::54::54::54:

hayalotumm bnmm kırmızılar gelmedi daha sabah test yaptımm negatif cıktı pazartesiye kadar beklicem kırmızılar gelmezse gidicm dr ye sonucu biildiririmm ama olmicak bu seferde biliyorumm ... gecen ayda 3 gün geciktii 4. gün oldum ....

yok medcezirimm yokk maaleseff yook !!!!

Selam habibtelerim nasılsiniz abim yanımda o yüzden giremiyorum pek medcexirim canim benim kıyamam sana allahım en kısa zamanda bebeğini meleğini yollayacak ins habibtem:50:

hayalotumm bnmm kırmızılar gelmedi daha sabah test yaptımm negatif cıktı pazartesiye kadar beklicem kırmızılar gelmezse gidicm dr ye sonucu biildiririmm ama olmicak bu seferde biliyorumm ... gecen ayda 3 gün geciktii 4. gün oldum ....

:53::53:gelmedimi:44::44:negatifmi çıktı:26:hayırlısı olsun ayşem olcak ama biraz daha sabır bıtanem:16:
işin nasıl gıdıyor:54:

:53::53:gelmedimi:44::44:negatifmi çıktı:26:hayırlısı olsun ayşem olcak ama biraz daha sabır bıtanem:16:
işin nasıl gıdıyor:54:

cumartesı tekrarlıcam testi 10 gün yada 1 hafta gectıkten sonra net bellı oluyomus yani bosuna yapma dıyolar bana ama ınsan daayanamıyo kı ... iş cok şükür iyi bitanemm onumuzdeki hafta toplantı yapıcamm bakalım

kuzum du bakalım, daha kırmızılar gelmemiş.. o zamana dek umudunu kırma.. ayy inşş güzel haberlerini alırız bebeğimmmmmm :16:

Back
X