- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
- #43.261
bakarız canım yeterki olsun... şaka bi yana 3 tane embiriyo konuluyo diye biliyorum rahime... inş üçüde tutar canım...![]()
duruma göre konulabiliniyo cnm.. hersey yumurtanın sposla ilgi alakasına bağlı

kısmat balım.. subat tüp bebek topiğinde bi arkadasın mesela.. 2 konulmusdu.. biri kendi içinde yine bölünmüs. yani biri tek yumurta ikizi.. biri de normal.. etti 3 ..
hersey kader kısmet cnm..hayırlısı olsun hakkımızda ..

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt![]()

canları ben yine garip garip ter dökmeye başladım fenalıklar geliyo bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çıkıyorum şimdilk, belki uyurummm:26: İnşallaaah bu garip hallerimin sonu iyi olur yaaaaa:26::26:
umdum yolunuz açık olsun bitanem,rabbim yardımcınız olsun işiniz rast gitsin balımmmmmm.. inşşallllaaahh bu kez güzel günler sizi bekliyo... yılların yorgunluğunu bi anda silecek hatta hiçe sayacak kadar güzel günler.... dularım sneinle meleğim......
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM İYİ GECELER![]()
saolasın medcezirim.. tatlı rüyalar.. Allahım bu hallerini hayra çıkarsın insaAllah.. öpüyorm seni cankusum

peşindeyimmmmm
umudum bizimkilerde tüp cücüğü olarrrr demmmmeeee
hayırlısı gonzalezım veren rabbım inşallah nasıp eder bızlerede![]()
hayyy Allah iyiliğiin vere emi hayalotum

saolasın balım

tamam gonzalezimmmmmbesmele çekkkkk
![]()

canbonlarım ben cıkıyorum benımkı cok yorgunmuşşş
gonzalezımmmm canımmmm rabbımmm hayırlısıyla gıdıp donmeyı nasıp etsın yıne konusuruz balımmmdualarım senınleee rabbım gonlune gore versın umudummmm
seni çok sevıyorum allaha emanet ol bıtanemmm
kendıne cok ıyı bakk
tatlı ruyalar canbonlarımmm ıyı gecelerrrrr![]()
tatlı rüyalar balım.. saolasın.. Rabbim bu dualarınızı hepimiz için nasip eylesin .. bnde balkusum çk seviomm iyi geceler kusum

haydin bende kaçtım artıkın.. hazırlık tamam yavaştan yatarım .. tatıl rüyalar.. bol bebisil geceler .. sizleri seviorumm