- 13 Aralık 2012
- 1.366
- 323
- 323
- Konu Sahibi medd_cezir
- #43.341
tatlım evet dış gebelikte bi artışoluyor ama yinede sen o testlerde yazan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım evet dış gebelikte bi artışoluyor ama yinede sen o testlerde yazan
rica ederim cnmm.tecrübelerimizi paylaşmamız gerek..
tatlım benim doktorum kafana takma keyfine bak dedi..istersen ay dinlen dedi ama biz akışına bıraktık..bu kimyasaldan sonra 2. ayım..bat bugün ama gelen giden yok..inşallah gelen bebiş olsun diyorum..
cnm evet akıntım çoktu hamilelikte de öyle oluyomuş..bizimki de bir nevi hamilelik..bak bu ay reglin yoğun olabilir..çünkü hamilelik için rahim duvarın kalınlaştı ama embriyo tutunamadı..o duvar dökülürken yoğunluk olabiliyor..benim ilk ay sadece sancım çoktu işten izin aldım iki gün dinlendim..ama reglim normaldi..fakat geçen ay çok yoğun geçti..böyle afedersin büyük parçalar düştü içimde..saat başı ped değiştirdim üstüme geçmesin diye..
tatlım evet dış gebelikte bi artışoluyor ama yinede sen o testlerde yazan <1.2 değerini gör tatlımm.yavaş düşüyor..mümkünse yarın tekrar yaptır yada ptesi..için rahat olsun cnm
çok merak ediyodum en azından geldiğine göre iyi demekkibende gördümmm yeliz diiii.ama bakti kaçtı sanırsammmmmmmmmmmm:26::26::26:
yelizzzzzzzzzzzzzzzz geri dönnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
hayalotummm kızzz gelip seni şu eltinden kurtarayım mıııııııııııııııııııııııııııı
bööleeeeee yapsammmmmmmmmmmmmm![]()
rica ederim cnmm.tecrübelerimizi paylaşmamız gerek..
tatlım benim doktorum kafana takma keyfine bak dedi..istersen ay dinlen dedi ama biz akışına bıraktık..bu kimyasaldan sonra 2. ayım..bat bugün ama gelen giden yok..inşallah gelen bebiş olsun diyorum..
cnm evet akıntım çoktu hamilelikte de öyle oluyomuş..bizimki de bir nevi hamilelik..bak bu ay reglin yoğun olabilir..çünkü hamilelik için rahim duvarın kalınlaştı ama embriyo tutunamadı..o duvar dökülürken yoğunluk olabiliyor..benim ilk ay sadece sancım çoktu işten izin aldım iki gün dinlendim..ama reglim normaldi..fakat geçen ay çok yoğun geçti..böyle afedersin büyük parçalar düştü içimde..saat başı ped değiştirdim üstüme geçmesin diye..
çok merak ediyodum en azından geldiğine göre iyi demekkiyine gelir belki işi çıkmıştır
nolurrrr gelseneeeeeeeeeeeeeee
inşallah gelmesin teyzoşum gelsin hayırlısıylaaaa![]()
Anladim canim yani cok kanamam olursa tedirgin olmayacm olurunu birakicam bende rabbim en guzelini yasatir zaten. insallah bu ay adet olmazsin bebegin seninle olur.. hayirlisiyla kucagina alirsin...
Pazartesi yaptiricam canim baska bi doktora da gidicem ki ucuncu bi doktorunda fikrini alayim ona gore tedbirimi alayim benimji de dusuyo canim yavas yavas sabah ile aksam farketti..
inşallah yaa aylardır yoktuuuu:26:
gelim kızzzzz tümden kurtarayım seni eltidennnncadımıyım neeeeeeeeeeeeeee
inşallah kuşum..az önce kişisel temizliğimi yaptım..hani bi umut işte gelmez de doktora gidersrem diyeeeeeeeahh ahhh umuıt fakirin ekmeği derler işteeeeeeeee:26::26::26:
normal morfoloji=%80
anormal morfoloji=%20
haraketli=yarım saat/ 75.......1saat=70......2saat=60.....3saat=55
az haraketli=yarım saat=10.....1saat=10.....2saat=15.....3saat=10
haraketsiz=yarım saat=15.....1saat=20......2saat=25......3saat=35
baş anamolisi:%6
boyun anamolisi:%3
kuyruk anamolısı:%11
sperm sayısı 1ml'de :33.200.000
sperm sayısı toplam:92.960.000
viskosite:normal
ph:7.6
mikroskop:7-8 lökosit hücresi görüldü
cankızçelerim doktora gösteremedik normalmi oluyorşimdik bi baksanıza bizim spoşlara![]()
inşallah olcek küçükcadı scorpıonsum
olsun kuzum sen her ıhtımale karsı hazırlıklı ol:
allahıım inşallah senınledır teyzoşummm![]()
tatlım vallahi anladığım kadarıyla gayet güzellll..ama bakk kaan aydosa msj yoll bunu bi sor hocam nasıl diye..çok kısa zamanda yanıtlıyo..hareketli sperm çok maşallah..morfoloji yani sağlıklı şekli olan sperm de çok iyi..sayı da ml de 20 milyon normalı..sizinki bayağı yüksek..benim eşime göre değerleriniz çok daha iyi..kaan aydos bi sorun yok normal yolla hamile kalırsınız demişti,..hadi gözünüz aydın cnm..
umutlanıp üzülmek istemiyom..hele çift çizgi görüp yine kaybetmekten korkuyorum..off tatlım ne bileyim..bekleyeyim bikaç gün..belki gecikme olur..öyle hamiş belirtim yok çünkümmmmm:26::26:
ya ona sorma hakkım yok yıllık üyelik yapmam lazımmış yapmadım dahanormalde sanıyorum 6 yada 7 mesaj hakkı verıyolar işte her yerin agrıdıgında bi mesaj atarsan büle
kalırsınn
ama sen karşılaştırdıysan zaten sormusunda scorpıonsum gerek kalmadı.
yani eşiminkiler çok şükür iyi çıktı sıra bende
benimde tek şansım sanıyorumki laparoskopi seçeneğim kaldı :26:
sen ümitlenme kuzum tamamama biliyonki her hamilelikte bir olmazz
aaaaaa hani scorpıonsum gecenlerde dua topıgınde 1 arkadas hamıle oldugunu öğrenmiş diyodum ya hani 6.6 ay olmustu bebişi
işte o doğum yapmışşş ya3 4 gun kuvesde kalmıs meleği simdi evdelermiş
yani toplasan kanındakı bebekten 1 ay kadar hamıle oldugunu bılerek yasadııdarısı bızlere inşallahhh
![]()
valla kuzum bence iyi..inşallah doktorun da söyler zaten..boşver..ptesi dene bazen haftalık soru hakkın oluyor..
yaptır kuşum laparoskopi hsg ne gerekiyorsa..spermden kafan rahat olsun..inşallah en kısa zamnada teyze olcazzzzzzzz![]()
kızzz one kiii 6 aydan sonramı öğrenmişşşşş
nasıl anacım ben kaçırmışım o mevzuyu sen bi anlat heleeeeeeee:44::44::44::44::44:
şimdi önce rahim filmi demişti scorpıonsum duruma göre film esnasında laparoskopiye karar verebılırım demişti.sanırım hsg temız cıkarsa laparoskopı yapcak kotu cıkarsa yapmıcak herhalde
yanı bu konu anca pazartesi belli olur
valla hem korkuyorum scorpıonsum hem sevınıyorum hem kendıme kızıyorum.kızmamın sebebıde dolu dolu 1 sene onca hastane dolandım işlemler bellliyken sadece hapları içip durdum
hayırlısı demekkı kısmet buguneymıss
inşallah kuzum ama belkıde ben bıkez daha teyze oldum haberımız yokkk![]()