Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canlarım ben adetimin 3. günü dr.a gitcem de şuan adetim tam anlamıyla gelmedi.. pede bile bulaşmadı hala ama wc.deyken çook uçuk pembe akıntım oldu... şimdi ben adet günlerimi sayarken bugünden mi başlıycam yani 14 mart mı diycem :44:
kocişim de benim gibi çoook keyifsiz:25::25::25::25: kıyamam yaaa, benim üzülmem ayrı ben onun üzülmesine hiç dayanamıyorum :14::14::14::14::14:
Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşşş :16:

medd kuzum bu ay olmazsa bidahaki ay tatlımmmm..üzme kendini biz hergelen aydan umutluyuz çok şükürrrr..
ama bak daha pembe akıntıymış kuzum takipet eğer kırmızıya dönmezse test yaptır kuzummm..Allahın hikmeti belli mi olur bi bakmışsın yerleşme kanaması oluabilir..:46::46::46:

saolasın balıl habiptem benim :54:

oy oy scorpim benim.. boy boy bebeler getircem size inşş. :16:

balım geldik evdeyiz biz ..burdayım da, yazamadım bi türlü anlatcam simdi

medcezirim dur ağlama hemen..

gittikte yine eve geldik ..

:54::54::54::54:

kuzum bak tam gelmemis adetin.. tam kırmızı olduğu zaman ki günden sayılıyor diye biliyorum ben .. sen bi kan versene kuzum yaa :44: öncekiler de böyle mi oluyordu adetin :26::26:

canlarım .. biz eve geldik yine evdeyiz .. bugün 2. iğnem başladı .. sabah aksam bu sulandırılmış sekilde verdiler bize.. ve kan alındı benden bunun sonucuna göre dr pazartesi çağırabilirim demis.. bize öğleden sonra aradılar beni.. dediler dr umuz, kan tahlili sonucuna göre pzartesi gelmenize gerek görmedi, yine persembe geliceksiniz.. ve bundan önce ultrasaonla baktı ..ve yanındakih hemsireye birseyler dedi ve o da not aldı benim dosyama.. sonra bi iğne adı söyledi..buna da baslasın cumartesi gününden itibaren dedi.. simdilik böyle kuzularım.... haftaya persembeye kadar yine kendi evimde olayım dedik esimle..orda durmayı gerektircek birsey yokdu yani ..o yüzden geldik eve..

şuan işte.. bi vitamin hapım.. birde B 12 hapım var.. bir de ilk iğnem vardı, onu yapıyorum bu saat 8 deki ilaçlarım..
2. iğneye baslandı sulandırılmıs sekilde olan dedim ya, bu da sabah 10 , aksam 8 olarak yapılcak ..
ve 3. iğnem de cumartesi baslancak..
artık haftaya persemeb gidince, ultrasnla bakılıp yine yumurta takibi yapıldığı için artık daha sık çağırabilicekler ..zamanla yumurtalar istenilen kaliteye gelene kadar çağıracakları gün aralığı azalıcak.. ve sonra opum olucak yani yumurta toplama islemim..

şimdilik böyle kızçelerim.. gün boyu giremedim nete orda.. dedim eve gelicem nasılsa evden yazarım size.. :16:

umudummmm yavyummmm yolunuz açık olsun tüp tüp bebeleriniz olsun inşallahhhhhhhhhhhhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydın canbonlarımmm:16::16::16:
yahu parça parça uyudum.dün gece nekadar rüzgar fırtına yağmur vardı ya:31:bütün balkondaki eşyaları gece salona taşımak zorunda kaldık:32::32::32::32:allahım dışarda kalanlara yardım etsin:16:
ben şimdik önce şu balkonu yıkım sonra evi toparlım gelırım :12::12:yine canbonlarımmm:54::54::54:

umudummmm yavyummmm yolunuz açık olsun tüp tüp bebeleriniz olsun inşallahhhhhhhhhhhhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ahh kuzum öyle zor ki..:5::5: o tüplere ulasmak iğnelerden geçiyo.. iğneler paradan geçiyo.. para hep bizden hep bizden gidiyo.. sonunad olucağını bilsek tamam olan olmayan bütün paraları verelim :14::14::14:
Allahım dan bolca sabır.. bolca dayanma gücü diliyorum ..

aaaaaaaaaaa dün kimseler gelmemiş ayolll..:30::30::30:akşam in cin top oynamış topikteee..kızçelerimin de işi vardı demekkiii..
kuzularım ben de dün 26 günlük minik yeğenime gittim..Allahım çok tatlı yaaaaaa..teyzesininkuzusu kucağımda uyudu yinee:21::21::21::21:Allah bize de nasibeder inşallahhh..teyzelik böyleyse annelik nasıl kimbilirrrrr:31::31::31::31:
hadi uyanın da gelin kk ya amaaaa:16::16::16::16:

Büyüyor teyzesî çok şükür Rabb'ime ama pek rahat değilim kanamam var hala 1 ay daha stresli olacak sanırım :50: sen nasılsın cnm bat yaklaştı dimi

canım sen hep yat mümkünse..ama çok ta endişelenme doktorun zaten söyler sana.bazıları uzun süre kanamayla hamileliğini tamamlıyor..inşallah geçer seninki tez zamanda..ilaç verdimi doktor kanama ,için cnmmm
evet tatlım bat bugün benim..adet öncesi gibi göğüslerim şiş sadece..şu an anlayamıyorum..günümün geçmesini bekliycemm.tabiii geçerse hayırlısıyla..
:21::21:

selam habibtelerimmm bu aralar giremiyorum neteeee yogunluktan dolayi canlarim benim kusuuruma bakmayinnn.....sizleri cokkk cokkk ozledimmmmmm...herkes iyimi bakalim kimsecikler yok nerelerdesinizz hatunlarrr...:53::53::53::53::53:

Günaydınnnn habibtelerimmm :16:
hayalim hoşgeldinnn:16::16:nasıl oldun kuzum :29::nazar:
aaaaaaaaaaa dün kimseler gelmemiş ayolll..:30::30::30:akşam in cin top oynamış topikteee..kızçelerimin de işi vardı demekkiii..
kuzularım ben de dün 26 günlük minik yeğenime gittim..Allahım çok tatlı yaaaaaa..teyzesininkuzusu kucağımda uyudu yinee:21::21::21::21:Allah bize de nasibeder inşallahhh..teyzelik böyleyse annelik nasıl kimbilirrrrr:31::31::31::31:
hadi uyanın da gelin kk ya amaaaa:16::16::16::16:
valla scorpım kımsecıkler gelmemıs dun:44:ayy yerim ben onu yaaa maşallahh:nazar:rabbım bızlerede nasıp eder inşallah:1:
selam habibtelerimmm bu aralar giremiyorum neteeee yogunluktan dolayi canlarim benim kusuuruma bakmayinnn.....sizleri cokkk cokkk ozledimmmmmm...herkes iyimi bakalim kimsecikler yok nerelerdesinizz hatunlarrr...:53::53::53::53::53:

iyiyiz habıbtemm nasılsınnnn yaklaşıyo artık zamanın hazırlıkların coktur habıbtem:16:keike yakın olabılseydım yardım ederdım:29:

canbonlarım herkese iyi haftasonlarıııı:46::46::46:
dün misafirlerim vardı bi boşluk yakalayamadım.
bugünde sabahtan eşimle testi vermeye gittik.sonuçları 3te alcaz bakalım nasl çıkıcaklar:1:ee sizler nasılsınızz bakalım:27::27:

canbonlarım herkese iyi haftasonlarıııı:46::46::46:
dün misafirlerim vardı bi boşluk yakalayamadım.
bugünde sabahtan eşimle testi vermeye gittik.sonuçları 3te alcaz bakalım nasl çıkıcaklar:1:ee sizler nasılsınızz bakalım:27::27:

canim benimmm kiyamam ki sana ben ...sen yanimda olman bile yeterdi bana...insallah sonuclar iyi cikar habibtem benimmm..//en kisa zamanda melegini yollar sana..:54::54::54::54::54:

canım sen hep yat mümkünse..ama çok ta endişelenme doktorun zaten söyler sana.bazıları uzun süre kanamayla hamileliğini tamamlıyor..inşallah geçer seninki tez zamanda..ilaç verdimi doktor kanama ,için cnmmm
evet tatlım bat bugün benim..adet öncesi gibi göğüslerim şiş sadece..şu an anlayamıyorum..günümün geçmesini bekliycemm.tabiii geçerse hayırlısıyla..
:21::21:
İnş gelmezzz scorpim :16: bu ay hamiş çıkmadı topiğîmizden:50: güzel haberi sen ver bu ay :21: nisandada umudum hayalotum meddcezirimm ve ismini yazamadığım bütün topik arkadaşlarımız
sen kasım anneleri topiğine katılıyormusunn..ben bir hevesle takipediyorum daaa ya tutarsa bu ay diyeee:9::9::9:
bak linki burası
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/596522-2013-kasim-anneleri-192.html
Yok bitanem hiç bakmadım dur bir bakayım:52: sadece hangî ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun topiğine bakıyorum:52 Ordada güzel insanlar var :16: birde sevdiğîm însanlar car kırgınlık sebebiyle bizim topiğe yazmayan onları görüyorum orda o kadar

Back
X