- Konu Sahibi medd_cezir
- #43.321
gulchanım nasılsın bıtanem
naptın:26:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gulchanım nasılsın bıtanemnaptın:26:
Ahhh hayalotum iyiyim diyimdeaslinda iyi degilim doktordun okadar korkuttu ki beni anlatammam yok hayati risk tasiyomusum yok bilmem ne dis gebelik diyip durdu hemen acile git dedi seni hemen takip altina alsinlar dedi bende eve gelip esyalarimi toplayip acile gittim ordaki doktor dusuk olmus dedi bu arada sonucum 12.56 dan 2.47 ye dusmus benim anlamadigim sey hic kanamam falan olmadi nasil lduda dusurdum bilemedim tabi doktor dusmus deyince bnede bi rahatlama oldu ki anlatamam tahlil falan yapti olusum sirasinda tutunamamis sadece bu dedi doktor yanlis soylemis dedi cok rAhatladim oyle iste bebis istemedi bizi .. hayirlisi olsun Allahim bu gunlerimizi aratmasin bunada sukur.. sende insallah hayirli guzel haberler alirsin insallah...
gulchanım rabbım tekrarını yaşatmasın bıtanem.olsun bunada şükür diyelim yinede neleri var çevremızde.sağlıklız embriyo tutunamazmış demekki hayırlısı boyleymiş bitanemama ben bu doktorun dediklerinden kafam karıştı şimdi keşke bi 3.doktora daha gitseydın kuzum bılemedım bende valla:26:adetın gelmedi dime daha:44:scorpıonsumunda galıba değer düştüken sonra gelmişti adeti yanlış hatırlamıyorsam.gelince kendısı mutlaka sana yazar :26:
Sagol bitanem adetim gelmedi daha ilk doktor ickanamadan bile bahsetti benimde kaam cok karisik annemin doktoruna gidicem hafta ici bana biraz uzqk ama olsun gidicemm.. Allahim daha beterini vermesin bunada sukur..
Canim benim coj sagol dusundugun icin dikkat ediyorum da hcg degeri yuksekken vardi mide bulantim agrilarim falan persembeden beri midem bulanmiyo karnimda ara ara agriyo iste insallah canim gerek kalmaz ama dusmus bence cunku carsamba 12.56 cuma sabah 2.47 aksamda 2.12 yqvas yavas hcg dusuyo diagebelikte az az cogalmasi gerekmiyo muydu ?allah korusun canım ya ama ne bilim karın agrın bulantın vs bunlar falan varsa dırek acıle doktor soylemıstır gerçi:26:kendını takıp et hep ınsallah kendı düşer hıcbıseye gerek kalmaz bıtanemçok geçmiş olsun canım olsun en azından gebelık yasayabıldın bıdaha olur allahın izniyle
![]()
Ahhh hayalotum iyiyim diyimdeaslinda iyi degilim doktordun okadar korkuttu ki beni anlatammam yok hayati risk tasiyomusum yok bilmem ne dis gebelik diyip durdu hemen acile git dedi seni hemen takip altina alsinlar dedi bende eve gelip esyalarimi toplayip acile gittim ordaki doktor dusuk olmus dedi bu arada sonucum 12.56 dan 2.47 ye dusmus benim anlamadigim sey hic kanamam falan olmadi nasil lduda dusurdum bilemedim tabi doktor dusmus deyince bnede bi rahatlama oldu ki anlatamam tahlil falan yapti olusum sirasinda tutunamamis sadece bu dedi doktor yanlis soylemis dedi cok rAhatladim oyle iste bebis istemedi bizi .. hayirlisi olsun Allahim bu gunlerimizi aratmasin bunada sukur.. sende insallah hayirli guzel haberler alirsin insallah...
Canim benim coj sagol dusundugun icin dikkat ediyorum da hcg degeri yuksekken vardi mide bulantim agrilarim falan persembeden beri midem bulanmiyo karnimda ara ara agriyo iste insallah canim gerek kalmaz ama dusmus bence cunku carsamba 12.56 cuma sabah 2.47 aksamda 2.12 yqvas yavas hcg dusuyo diagebelikte az az cogalmasi gerekmiyo muydu ?
gulchanım rabbım tekrarını yaşatmasın bıtanem.olsun bunada şükür diyelim yinede neleri var çevremızde.sağlıklız embriyo tutunamazmış demekki hayırlısı boyleymiş bitanemama ben bu doktorun dediklerinden kafam karıştı şimdi keşke bi 3.doktora daha gitseydın kuzum bılemedım bende valla:26:adetın gelmedi dime daha:44:scorpıonsumunda galıba değer düştüken sonra gelmişti adeti yanlış hatırlamıyorsam.gelince kendısı mutlaka sana yazar :26:
Canim benim coj sagol dusundugun icin dikkat ediyorum da hcg degeri yuksekken vardi mide bulantim agrilarim falan persembeden beri midem bulanmiyo karnimda ara ara agriyo iste insallah canim gerek kalmaz ama dusmus bence cunku carsamba 12.56 cuma sabah 2.47 aksamda 2.12 yqvas yavas hcg dusuyo diagebelikte az az cogalmasi gerekmiyo muydu ?
gittinmiii![]()
sen değilmisin kuzum yaaa:44::44::44:alaaalllaaa yazsana çok özledimmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
İnş gelmezzz scorpimbu ay hamiş çıkmadı topiğîmizden
güzel haberi sen ver bu ay
nisandada umudum hayalotum meddcezirimm ve ismini yazamadığım bütün topik arkadaşlarımız
Yok bitanem hiç bakmadım dur bir bakayımsadece hangî ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun topiğine bakıyorum:52 Ordada güzel insanlar var
birde sevdiğîm însanlar car kırgınlık sebebiyle bizim topiğe yazmayan onları görüyorum orda o kadar
eltim geldı gelırım yıneöpüyorum hayalimmm
gulchanım
scorpıonsum
gulchanım habersız bırakma bızlerı![]()
gülcanımmm senin dekimyasal gebelik oldu sanırım tatlımmm..değerin 0 olunca regl başlıyor tatlım..bugün yarın olabilirsin..ama yine de sen git anein doktoruyla da bi görüş..doktorlar bu durumlarda dış gebelikten korkuyor o yüzden seni de korkutmuştur cnm..Allah beterinden korusun..en azından hamile kalabilmenin göstergesi demişti benim doktorum..üzülme olurmu..kmyasaldan sonra kolay hamile kalınıyor diyorlarrr
Cok tesekkur ederim canim benim insallah öyledir sen daha sonra hamile kaldin mi ? korunmam gerekiyo mu bide kimyasal gebelikten sonra cok degisik akintin oldu mu senin akinti afedersin ama iri parca gibi neden oldu anlamadim.