- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
- #43.921
merhaba kızçelerrrrrr![]()
iyi gecelerrrrr
nasılsınızzz iyisinizdir inşallahhhh
bebiş habercikleriniz varmııııı![]()
Edaaacıkcık hsgeldin kuzum nassın bakim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızçelerrrrrr![]()
iyi gecelerrrrr
nasılsınızzz iyisinizdir inşallahhhh
bebiş habercikleriniz varmııııı![]()
ALPIINmm habiptem napıyo acaba yaa.. özledim onu daa :26::26::26:
edaaaaaaaaaammmmmm hoşgeldınnnnnnnnnnn
bu ay patlama yaşancak kuzum bugün git yarın gelllherkes tedavıde balım olmayanlar çalışmada
scorcipimiz hamiş şuan![]()
GULCHAN .. cnm snde hsgeldin..napıosn nasıl gidiyo bakalım![]()
nerdesin diyecek duruma getirmesinler adamı o zaman .. ?
dr lar ne derse biz hastalar onu yapıyoruz.. valla hiç boş laf etmesinler.. kendilerine hiç bakmazlar ..
bisey olmaz kuzum.. baktın tırı vırı ediyolar, bska yer bakarsın..
ama sana diyim.. özel olan yerde daha bi itinalı oluyo hersey..
biraz arastır derim..
asılama bile yaptırsan, özellerden bi fiyat belirle kendine.. orayı tercih et kuzum..
ıstanbulu bilmiyorum ama, çevrende bir arastır yada kk da sor neresi uygundur, diye..
bak biz smdi kinde.. ilk bi yere gittik hastane y di..
Allahım bize sıra gelinceye kadar hasta kabuldeki bayan dedi, sistem kitlendi.. haydaa.. siz bekleyin dediler..otur otur içimiz sıkıldı.. esim dedi kalk gidelim diğer tarafa.. kaldık gittik,. bak islemlerimiz nasıl tıkır tıkır işliyo.. halen daha öncekinde devam ediyo olsaydık.. kmbilir anca randevudan çıkmıstık olurduk diye dsünüyorum ..
tmm özel biraz farkı oluyo ama, hastanede git-gel, olmadı şu gün gel..denilip... azar yemekten iyidr kuzum.. bi arastır derim
Edaaacıkcık hsgeldin kuzum nassın bakim![]()
tatlı kuslarım bana müsade..enisteniz hadi yatalım diyor..
yarın erken kalkıcam, kahvalıt
sonrasında biraz hazırlık yapmam gerekiyo..fırsat buludğumda gelirim yine..
öpüyorum sizleri..tatlı rüyalar. bol bebisli gecelerr
bakın :44::44:nasıl da bollandı birden bebislerr![]()
hoşbuldummmmm kızçemmmmmm
ohhh ohh ne guzellll haberım var scopıcımızın hamıle oldugundannn alllahım tezvakıtte kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhhh
darısı bızlerın basınaaa ınsallahhh
diğer kızcelerde tedavı asamasında demekk ne guzell yaa ınsallah hayırlı sonuclar alırlarr buayy![]()
tatlı kuslarım bana müsade..enisteniz hadi yatalım diyor..
yarın erken kalkıcam, kahvalıt
sonrasında biraz hazırlık yapmam gerekiyo..fırsat buludğumda gelirim yine..
öpüyorum sizleri..tatlı rüyalar. bol bebisli gecelerr
bakın :44::44:nasıl da bollandı birden bebislerr![]()
inşallah canım sen nasılsın ne var ne yok![]()
dimi gonzalezım ben bı arastırayım yıne raparuda cıkartmaya calısıyım elımde dursun :26:bır yol bılsem gguzel kolay olcakta ıste ılk ya kafam karıstı.2 gundur ust uste gıttım alt tarafı kagıdı ımzalıcak adam dun onun ıcın randevu al gel dedıkı dunde bostu ımza bolumu atmadı kamilllgıttım randevu aldım bugune 2 dakka surmedı işim onca yol cektım
ki daha bunun tedavısı var bıde öyle bi aşılama oluyomuşki demın kkda okudum kımse hamiş kalamıyomus 17mmde yumurta çatlatıyolarmış tüp bebeğe geçilsin di,ye
![]()
iyiyimmm kuzucukkm nasıl olalımm bebekcıklerımızı bekleme asamasındayızz bakalım ınsallah bu ay gelırlerrr sen nasılsınnn![]()
bollascak tabıııııı
anam benımkı yatmış bilem bende kaçtımmmm
gulchanım hoşgeldın ama cıkmak zorundayım ıyı ol kuzum senı sevıyorummm
tatlı ruyalarrr kızçelerimmmmm iyi gecelerrr yorumlara bakamadım yarın cevaplarım artık bol bebışli ruyalar sızlerle olsunnnn![]()
iyiyim kuzum çok çokşükür bendeben de aynıyım bitanem beklıyoruzz bakalımmm gecen aylarda bıseyler olmadıı bu ay beklıyorum kuzucugumu allahım ne zaman ol derse ozaman olurrabbım tez vakıtte versın ınsalllah kımsenın kuagını bos koymasınnn rabbım buyuk sadece pozıtıf dusunmelıyızzzz
![]()
sen neler ypıyosunn kuzumm ?
tamam kuzum ben yinede rapor u cıkarım elimde dursunheh raporu çıkart kuzum.. lazım olur.. balım hastane islerini bilen sana yardımcı olucak kimse yok mu .. yada esin şöyle yada böyle yapalım diye birsey demiyor mu :26:
bak kuzum bunu demek istedim işte.. bi imza için. git - gel .. daha bunun tedavi aşaması var ..
valla o dediğin yerde ne nasıl yapılıyo bilmiyorum ama, islemler geç ilerliyo.. sanki çok hastaya bakmıyolar gibi oluyo..
ne olursa özel derim ben.. sen simdi kolları sıva bakim.. arastırma için.. haber bekliyom ona göre![]()
hoşbuldum cnaım iyi geceler tatlı rüyalar sana rabbim emeklerini boşa cıkarmasın dogru ve vicdanlı doktorlarla karşılastırsın...![]()
umudum seksenbirim hiç üzülme canımselam cnm.. dün msjlar karıstı yazamadıydım, smdi aklıma gelince bi bakim dedim ..
hsbuldum diyim önce..snde hsgeldin topiğimize
olur tanısalım bakalım, artık yazdığımı görür müsün bilmiyom
ne zamandıııır ... Yaklaşık 15 yıldır olsa diye yolunu gözlüyoruz bebislerimizn ..
neredeyse denemediğimiz , yapmadığımız şey kalmadı ..
Tabi Rabbim nasip etmeyince de hep birseyler sebep oluyo, hep sanki biseyler ters gidiyo
öncesinde normal tedavi ve zaman kaybı..
sonrasında 2 - 3 kere aşılama yaptık evliliğimizin ilk yıllarında
ve dr umuz tüp 'e gitmeniz sizin için daha iyi olur dedi, esimin tahlilleri üzerine aşılamadan sonuç alamayınca..
sonra iste arada yıllar geçerek.. 3 tüp denememmiz oldu maalesef sonuç alamadık..
ilk 2 si 2005 yılında..
3. ise 2010 yılında..
olmadı yani..
bikaç aydır o kür senin bu kür benim biseyler yapmaya çalıstık..dedik bu böyle olmayacak.. hep zaman kaybı ..
smdi yine tedavideyiz bakalım bu 4. tüp olucak..
yaşadıkların ve geçen zaman seni öyle bi hale getiriyor ki, 3 tüp denemesi, 4. tüp olucak kelimelerini yazabiliyoruz, acıya alışıyosun bi zaman sonra ..elden birsey gelmiyor cünkü.. paranın da gücü bi yere kadar ..
suan tedavim için bir sürü iğneler ilaçlar kullanıyorum, çağırdıkları gün merkeze gidiyoruz..kan ve ultrason için .. ve bana bir sonra ki ilacı nasıl kullanmam gerektiğini anlatıyolr ve o ilaca baslıyorum..
artık simdiden sonar daha sık çağırırlar cünük yumoslar istenilen kaliyete geldiğinde islem için çağırcaklar..
bnde yumurta konusunda biraz sıkıntı var sanırım..ama çok değil görünüyo tahlillerde fln..
esimde de spoş sorunu..
artık tedaviyi yarıladık hayırlısı Allah'tan .
melekiiiimmmmmmmmmmm
bitanem gittim doktora infertilite bçlümüne yolladı.ordadakilerde rahim filmi istediler kızçem.çektirince bakalım nedıycekleryapılan testler normal çıktı bıtanem eşiminkide benimkide
şuan için tek sorun kistlerim kaldı
gellldimmmmm gonzalezim yazdımmm sonucumunasılmıs benım bıtanemmm
![]()
kızlar gnaydın aranzda ege unıversıtesıne gıden varmı bebıs ıcın