Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben gitmiştim canım ama 3 yıl oldu gideli senin doktor kim:28:

ben 3 yıllık aradan sonra tekrar başladım salı gününe tahlıle gıdecegım ama hemsıre hsg ıstedı onu sormak ıstedım aslında hıcbır yerden fıyat alamadım hepsı once muayene dıyor ama ben zaten muayene oldum fıyatları araştırıyorum cnm bılgın varmı cekıldınmı sen

sabah yeniden kan verdim.dun hemsire yanlis tupe almis kanimi o yuzden yapamamislar tahlili.sorun bende degilmis cokkk sukurrrr.
Neysemmmm sonuc cikti 429 olmusssss:)
Sanirim iyi.ilk 124 tu 69 saat sonra 429 olmus.yaklasik 3 gunde 3.5 kat artmis.cuma sabahi tekrar yaptiricam.insallah sali doktora gidip gorebilirim keseyi.
Hepinizi optummmi

hoşgeldınızzzzzz:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

tamam kuzum benim :27::27::27::27:ecehanım sende devlette cektırmıstın dıme hsgyı:26:ben bunu özelde çektirsem nolurki aşılama karşılanmazmı daha sonrasında :44:

evet devlette çektirdim... özelde pahalıdır canım.. :16:

sabah yeniden kan verdim.dun hemsire yanlis tupe almis kanimi o yuzden yapamamislar tahlili.sorun bende degilmis cokkk sukurrrr.
Sanirim iyi.ilk 124 tu 69 saat sonra 429 olmus.yaklasik 3 gunde 3.5 kat artmis.cuma sabahi tekrar yaptiricam.insallah sali doktora gidip gorebilirim keseyi.
Hepinizi optummmi

çok şükür canım.. hayırlısı olsun ah bu hemşireler hep asistan çömezler var hastanede.. çoluk çocugun eline kaldık:16:

Hepinizi optummmi

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::51::52::52::52::52::52:COK SUKUR HABIBTEMMMMM:nazar:

ben geldımmmmmmmmmmmmmmm canlarım cıgerlerım sekerparelerımmmm nasılsınız bakalım ben yokken neler yaptınız bayagı kaynatmıssınız o yuzden gecmısı okuyamadımmm hemencecık yazdımmmmm:52::52::52::52::52::52::52:

umudum gonzalezimmmm buyük güne az kaldııı:46::46::46::46:
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kuzum :16:ben şimdi biyere gidicem belki bidaha giremiyebilirim gün içinde oyuzden sana yazım dedim gerçi yine konusuruz ama :1:
gaymaklı gonzalezım bılıyorsun napcanı transferden bir gün önce mutlaka bana yaz kuran okuycam :54:saatinide yaz o işlem olurken dualarımla yanında olmak istiyorummm:29::29:
seni seviyorum gonzalezimmm benim rabbım inşallah sorunsuz bi tedavı nasıp etsın:54:teyzoşlarımı kapıp gelıyorsun o doktorlara biraz yalvar fazla yumurtacık koysunlarr içeri 1 tane bırakmasınlar valla uçarım oraya:52::52::52::52:
gonzalezım sen dondurcanmı yumurta ?habunu bi cevapla bakım inşallah yumurtacıkların çok güzel olurhepsi çift sarılı olurlar inşallahhh:1::1::nazar:
kendine çok iyi bak bıtanem hayırlı yolculuklarrr.enişteme selam süle dikkatli kullansın arabayı:55::55:hayırlısıyla gidip hayırlısıyla dönün inşallah kazasız belasız inşallah:54::54:kendıne iyi bak öptüm bitanem her fırsatta burdan olmassan nerden ulaşacagını bılıyorsun:34::34:merakta bırakma bızlerıııı:52::52::52::52::52:
haydık elimde mendillll sabırsızlıkla donmenı beklıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
allaha emanet ol kuzum seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

ahh kuzum benim..:16::16: naaptın sen yaa.:17:. aıliim mi .. :25::25:güliim mi :1::1:bilemedim simdi :50::50:
ben sana her daim ,
:51: her yerden yeterim :51:sen merak etme tatlı kusum :52::52:
tmm kuzum merak etme .. haber uçururum ben, duramam ki sensiz zaten :17::17::17::52::52:
saat saat, dakika dakika haber verecem kuzum..:42::42: :1:
oy oy Kuran okucakmıs benim balım.. Rabbim okuduğun her harfe yakın zamanda gelecek bebislerinin kısmet kapılarını açsın insaAllah... :16::16::16::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: gönlümden koptu, al sana 3 tane yeter balkusum:52::52::52:
kuzum benim ne varsa onu koyacaklar.. ben istiyorum ki.. 5. gün transferi daha tutunma şansı oluyormus.. ama tabi bunu dr a ilk gititğimed sormustum.. dedim bu 5. gün embiriyosu nasıl oluyo.. hani tutunma şansı daha çokmus dedim.. öyle olur mu acaba bna dedim..
:44: kadın güldü :1: dedi bu yumurtaların gelisimine, birde döllenme zamanına bağlı dedi.. artık elimizde olan bisey değil yani dedi.. yumosla spos arasında ki iletisime bağlıymış kuzum :38: artık daha baska bisey olursa,. haberi salarım sana, sned uçarsın ordan buraya :52::52::52:
enisten daha glmedi, ama bu yazını gösterecem.. ben ki bu kadar duygulandım..
o da eminim çok sevinir balım.. :29:

saol balım sizde Allah'a emanet olun.. bnde birazdan çıkim, giyiniim enisten gelir simdi..çok geçe kalmadan yola çıkalım diyoruz.. öpüyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii balkusuuummmmmmmmmmm :54::54::54:

umudummmmmmmmmmmmmmmmm habıbtemmmm nasılsınnnnn canımmmmmm allahım sanadaa en kısa zmanda ıkızlerını ucuzlerını gondeırır bır tasla ıkı uc dort kus olurrrr...dualarımdasınnnn habıbtmmm:16::16::16::16::16:

umudum gecmisimi okuymadiigim icin seninle ilgili bilgileri tam bilemiyorummm habibtemmm kusura bakmaa...simdi gordummmmm evet senin icin yeni bir hayata basliyacakk allahimin izniylee insallah teyzoslarimla beraber mutlu bir umut olarak gelecesinn sen cok guclusun habibtemmmm...seni cok seviyorummmm insallah allahim gonlune gore verecek...sen bunlari hakkediyorsun...bize zamani soylersen hep birlikte senin icin dualar okuuruzz...basimizin tacisin...insallah bu hasret sona erecek hissediyorum bunu habibtemmm...allah emeklerinizi bosa cikarmasin...allaha emanet olun enistemle...isinizi rast getirsin yumurtaciklarin bebis olsunnnn canim benimmmm...

yazarken agliyorummm habibtemmm o kadar cok seviyorum ki seni icimde kipir kipir birseyler var olacak olacakkk bebisler gobisine konacakkkkkk insallahhh annelerini hic birakmayacaklarrr....allaha emanet olunnnnn iyi yolculuklar HABIBTELERIN EN TATLISI:16::16::16::16::16::16::16:

ben geldımmmmmmmmmmmmmmm canlarım cıgerlerım sekerparelerımmmm nasılsınız bakalım ben yokken neler yaptınız bayagı kaynatmıssınız o yuzden gecmısı okuyamadımmm hemencecık yazdımmmmm:52::52::52::52::52::52::52:

kusum nerdesin sen çk özledim seni.. :16::16:dün seni andım.. :26:nerde bu kızçe diye yazdım topiğe .. :26:
ben bebisleri almaya gidiyom..:1::1::1: artık geldğimde sen nerde olursun bilmiyom da.. :50:
tahminen 2 hafta sonra hersey bitmis olur..
persmbe merkezimize gidilcek sabahtan ..bakalım ne dicekler
şuan iğnelerim ilaçlarım var.. bazen zor oluyor ama katlanıyorum iste..
esim smid gelirr çıkayım artıkın yola çıkcaz cünkü :29:

teyzomusumuz nasıll öperim onu daa :16::16:tr ye ne zaman geliyosun.. :26:hazırlık mı yapıyor ki dedik dün hayalotla hatta :44::44:nyse kuzum.. hayırlı doğum nasip eylesin Mevlam :nazar::emir_bebek::nazar: hadi öpüyorum seni ballı habiptem.. :54::54::54:

umudum seksenbirim hiç üzülme canım :5:allahım size 15 yılın acısını çıkartmak için ikiz :emir_bebek::emir_bebek:verir inş.....
o zaman eşşek sıpalarına:emir_bebek: iki tane vur popişlerine sor bakalım nerdemişler kaç yıldır
:27:

hayolotum hayaletim :1:yine karşılşamamışız ya be kızcem :30::30:
güzel gözcüklerim :53::53:seni arıyo kız gel hadi iki beşlik bozalım:51::51:

kuzum bilimyorum ki.. Mevlam ne dilerse O oluyor.. :29:artık 3 e 5 e bakmıyoruz :52::52::52:
ama sanki benim de içimden 2 geçiyo :53::53: tabi yinede hayırlısı olsun.. 1 tane de olsa sağlıkıl olsun 15 yılın ardından ..

vuramam ki yaa.. nasıl kıyayım 15 yılın ardından, çektiklerime sayarım artık geldikleri için naapim :5:
ama koklaya koklaya sorarım tabi, nerdeydiniz kuzularım bunca zamandır diye :16::16:

Hepinizi optummmi

scorpimmm.. :16::16:masaAllah kuzum değerin katkat katlanır insaAllah :21::21::21:
Rabbim hayırıl haberler almanı nasip eylesin insaAllah tatlım. öpüyrulm seniii :54::54:

ahh kuzum benim..:16::16: naaptın sen yaa.:17:. aıliim mi .. :25::25:güliim mi :1::1:bilemedim simdi :50::50:
ben sana her daim ,
:51: her yerden yeterim :51:sen merak etme tatlı kusum :52::52:
tmm kuzum merak etme .. haber uçururum ben, duramam ki sensiz zaten :17::17::17::52::52:
saat saat, dakika dakika haber verecem kuzum..:42::42: :1:
oy oy Kuran okucakmıs benim balım.. Rabbim okuduğun her harfe yakın zamanda gelecek bebislerinin kısmet kapılarını açsın insaAllah... :16::16::16::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: gönlümden koptu, al sana 3 tane yeter balkusum:52::52::52:
kuzum benim ne varsa onu koyacaklar.. ben istiyorum ki.. 5. gün transferi daha tutunma şansı oluyormus.. ama tabi bunu dr a ilk gititğimed sormustum.. dedim bu 5. gün embiriyosu nasıl oluyo.. hani tutunma şansı daha çokmus dedim.. öyle olur mu acaba bna dedim..
:44: kadın güldü :1: dedi bu yumurtaların gelisimine, birde döllenme zamanına bağlı dedi.. artık elimizde olan bisey değil yani dedi.. yumosla spos arasında ki iletisime bağlıymış kuzum :38: artık daha baska bisey olursa,. haberi salarım sana, sned uçarsın ordan buraya :52::52::52:
enisten daha glmedi, ama bu yazını gösterecem.. ben ki bu kadar duygulandım..
o da eminim çok sevinir balım.. :29:

saol balım sizde Allah'a emanet olun.. bnde birazdan çıkim, giyiniim enisten gelir simdi..çok geçe kalmadan yola çıkalım diyoruz.. öpüyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii balkusuuummmmmmmmmmm :54::54::54:

Cnm dualarım seninle.nezaman olcak transfer.ben uzun zamandır girmiyorum.olaylardan uzak kaldım.neyse cnm Allaha emanet ol.hayırlı haberlerle geleceksin inş.

kıyamama sanaa habıbtemmmm benı andıgınızı burda olmasamda aklınızda oldugunu bılıyorumm canlarımm umudum sana bırsey yazdım okumadın sanırıım bır bakarmısın gıtmeden onceee:17::17::17::17::17::17:

kıyamama sanaa habıbtemmmm benı andıgınızı burda olmasamda aklınızda oldugunu bılıyorumm canlarımm umudum sana bırsey yazdım okumadın sanırıım bır bakarmısın gıtmeden onceee:17::17::17::17::17::17:

kuzum nerde ne yazdın görmedim :26::26::26:

Son düzenleme:
Cnm dualarım seninle.nezaman olcak transfer.ben uzun zamandır girmiyorum.olaylardan uzak kaldım.neyse cnm Allaha emanet ol.hayırlı haberlerle geleceksin inş.

saol cnm.. şuan bilmiyorum zamanını.. epey yarıladık ama tedavimizi ..
sahi sen nerelerdesin niye gelmiyosun cok :26:

sağol esilam..darısı başınıza inşallah..şuan tedirginim geçen sefer kaybettiğm için sevinemiyorum inan..
ama inşallah herşey güzel olacak..
darısı başınıza bitanem..sağlıkla hayırlısıyla inşallahhhh:16::16:

amin cnm.tedirgin olma.inş.bişey olmıcak.Rabbim saglıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsın inş.

slm kızlar nasılsınız bakalım? ben bugün çok yoruldum hem vücudum hem beynim..nöbetçydim tenefslerde derslerde çocukların bağırtısı beni mahfetti..ya birde bugün çok sinirlendm öğrencimin biri müzik öğretmeni hamile diye çıkartmş bunuda bana başka bi öğrenci dedi yahu dedm nerden uyduruyosnz bunları neymş benim göbeğim çıkmşta ona yormuşlar ( bu ara biraz kilo aldımda :))sabah dersten miğde bulantısıyla çıkmşım nezman olduysa artık benm haberm olmadan miğdem bulanmş:)))) baya sinirlendim zaten bu ara iice hassaslaştım bu konuda sonra lavaboya gdp ağladım keşke gerçek olsaydı diye..eşimi aradım söyledim böyle oldu diye o da belkide çocukların içine doğmuştur dyo:) keşke dedim keşke.....:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

saol cnm.. şuan bilmiyorum zamanını.. epey yarıladık ama tedavimizi ..
sahi sen nerelerdesin niye gelmiyosun cok :26:

cnm ya benim bu aralar cnm sıkkın.kafanızı ağrıtmayım diye girmedim.bide tedaviye ara verdim.bu ay akışına bıraktım.Hayırlısı olur inş.bu ayda olmazsa tedaviye devam etcem.cnm bende sana dua etmek istiyorum.transfer yapılırken.(normalde ediyorumda)de etmek istiyorum.hayırlısıyla inş. bu sefer olur.belki birbirimizi sima olarak tanımıyoruz ama.kalbimiz ve dualarımız hep seninle.hep yanındayız.bunu unutma cnm.

slm kızlar nasılsınız bakalım? ben bugün çok yoruldum hem vücudum hem beynim..nöbetçydim tenefslerde derslerde çocukların bağırtısı beni mahfetti..ya birde bugün çok sinirlendm öğrencimin biri müzik öğretmeni hamile diye çıkartmş bunuda bana başka bi öğrenci dedi yahu dedm nerden uyduruyosnz bunları neymş benim göbeğim çıkmşta ona yormuşlar ( bu ara biraz kilo aldımda :))sabah dersten miğde bulantısıyla çıkmşım nezman olduysa artık benm haberm olmadan miğdem bulanmş:)))) baya sinirlendim zaten bu ara iice hassaslaştım bu konuda sonra lavaboya gdp ağladım keşke gerçek olsaydı diye..eşimi aradım söyledim böyle oldu diye o da belkide çocukların içine doğmuştur dyo:) keşke dedim keşke.....:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

cnm aglama.belkide eşinin dediği gibi.cocukların içine doğmustur.napalım sabırlı olucaz.Rabbim en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı evlat nasip eder hepimize.sen suanda tedavi görüyonmu

Back
X