Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cnm aglama.belkide eşinin dediği gibi.cocukların içine doğmustur.napalım sabırlı olucaz.Rabbim en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı evlat nasip eder hepimize.sen suanda tedavi görüyonmu

canım doktora en son 1 ay önce gttm rahimde küçük bir yara var dedi ilaç kullandm geçmemş ve yarayı dondurdu sonrada gebeliğe kadar gelmene gerek yok dedi ama ben doktorumu değiştircem bat haftaya salı onu onu bekliyorum. bu kez eşimde gelecek doktora bakalım

Son düzenleme:
canım doktora en son 1 ay önce gttm rahimde küçük bir yara var dedi ilaç kullandm geçmemş ve yarayı dondurdu sonrada gebeliğe kadar gelmene gerek yok dedi ama ben doktorumu değiştircem bat haftaya salı onu onu bekliyorum. bu kez eşimde gelecek doktora bakalım

hayırlısı olsun cnm.nekadardır bebiş istiyosunuz.

umudummmmmmmmmmmmmmmmm habıbtemmmm nasılsınnnnn canımmmmmm allahım sanadaa en kısa zmanda ıkızlerını ucuzlerını gondeırır bır tasla ıkı uc dort kus olurrrr...dualarımdasınnnn habıbtmmm:16::16::16::16::16:

umudum gecmisimi okuymadiigim icin seninle ilgili bilgileri tam bilemiyorummm habibtemmm kusura bakmaa...simdi gordummmmm evet senin icin yeni bir hayata basliyacakk allahimin izniylee insallah teyzoslarimla beraber mutlu bir umut olarak gelecesinn sen cok guclusun habibtemmmm...seni cok seviyorummmm insallah allahim gonlune gore verecek...sen bunlari hakkediyorsun...bize zamani soylersen hep birlikte senin icin dualar okuuruzz...basimizin tacisin...insallah bu hasret sona erecek hissediyorum bunu habibtemmm...allah emeklerinizi bosa cikarmasin...allaha emanet olun enistemle...isinizi rast getirsin yumurtaciklarin bebis olsunnnn canim benimmmm...

yazarken agliyorummm habibtemmm o kadar cok seviyorum ki seni icimde kipir kipir birseyler var olacak olacakkk bebisler gobisine konacakkkkkk insallahhh annelerini hic birakmayacaklarrr....allaha emanet olunnnnn iyi yolculuklar HABIBTELERIN EN TATLISI:16::16::16::16::16::16::16:

ahh kuzum benim.. habiptelerin en ballısı .. artık kaç uygun görürse Mevlam o kadarını alıp gelcem evimize insaAllah.. Dualarımız hep bir habiptem.. burada ki herkesin yüreği bir, gönlü bir inanıyorum ben buna .. herkesin savaşı az çok bir .. hepimiz bu savastan yorgun savaşçı olarak kazanacaz insaAllah..yani ben yorgun savaşçı oluyorum .. :1:
yok balım olur mu öyle şey.. ben sana özet geçerim kusum..
artık ne kadar güçlüyüm bilemiyorum.. her acıyı yedikçe yeniden ayağa kalkabilmek için güçlenmek zorundasın bu bi gerçek .. elden gelenin fazlasını yapsak da, Rabbim elbet birgün nasip edecek diye dua ediyoruz hep ..
sizlere haber vermeye illa ki vericem tabi.. dualarla insaAllah bebislerim bu kez gelicek bnde inanıyorum buna insaAllah
saolasın balım... Allah razı olsun ..
ağlama kusum ya.. bnde seni çok seviorumm .. artık bebisleri göbüse kondurmaya gidelim bakalım bi ne diyecekler ..
HABİPTELERN EN BALLISI :16::16::16: MİNİCİĞİNİ DE SEVGİLERİMLE :16::16:

canlarım ben çıkıyorum enisteniz geldi.. birazdan toparlanıp çıkarız.. artık hayırlı yolculuk başlasın , hepinizi öpüyorum. :54::54::54:sevgilerimlee :16::16::16:

canlarım ben çıkıyorum enisteniz geldi.. birazdan toparlanıp çıkarız.. artık hayırlı yolculuk başlasın , hepinizi öpüyorum. :54::54::54:sevgilerimlee :16::16::16:

umudum hayırlı yolculuklar allahım gönlüne göre versin inşallah bukez mutllu son olucak:)))

ben 3 yıllık aradan sonra tekrar başladım salı gününe tahlıle gıdecegım ama hemsıre hsg ıstedı onu sormak ıstedım aslında hıcbır yerden fıyat alamadım hepsı once muayene dıyor ama ben zaten muayene oldum fıyatları araştırıyorum cnm bılgın varmı cekıldınmı sen
canım ben çekildim ama aradan nerdeyse 6 yıl geçti fiyatını hatırlamıyorum ki:28:
kuzum bilimyorum ki.. Mevlam ne dilerse O oluyor.. :29:artık 3 e 5 e bakmıyoruz :52::52::52:
ama sanki benim de içimden 2 geçiyo :53::53: tabi yinede hayırlısı olsun.. 1 tane de olsa sağlıkıl olsun 15 yılın ardından ..

vuramam ki yaa.. nasıl kıyayım 15 yılın ardından, çektiklerime sayarım artık geldikleri için naapim :5:
ama koklaya koklaya sorarım tabi, nerdeydiniz kuzularım bunca zamandır diye :16::16:

umudum yine karşılaşamadık ki yawww...
ne zman olacak canım yumoş toplama işi ne durumda yumoşlar...
senin uzun protokol müydü kısa mı:26:

sabah yeniden kan verdim.dun hemsire yanlis tupe almis kanimi o yuzden yapamamislar tahlili.sorun bende degilmis cokkk sukurrrr.
Neysemmmm sonuc cikti 429 olmusssss:)
Sanirim iyi.ilk 124 tu 69 saat sonra 429 olmus.yaklasik 3 gunde 3.5 kat artmis.cuma sabahi tekrar yaptiricam.insallah sali doktora gidip gorebilirim keseyi.
Hepinizi optummmi
allahım allahımmm çok şükürrrrr scorcipimmmmm:46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:rabbım nazarlardan saklasınnnn akşam halayını çekicem bi geldeeee:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
ben geldımmmmmmmmmmmmmmm canlarım cıgerlerım sekerparelerımmmm nasılsınız bakalım ben yokken neler yaptınız bayagı kaynatmıssınız o yuzden gecmısı okuyamadımmm hemencecık yazdımmmmm:52::52::52::52::52::52::52:
hoşgeldınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:52::52::52::52::52:habıbtem nasılsın bıtanemmm çok özledımmmmmmmmm:54::54::54:

ahh kuzum benim..:16::16: naaptın sen yaa.:17:. aıliim mi .. :25::25:güliim mi :1::1:bilemedim simdi :50::50:
ben sana her daim ,
:51: her yerden yeterim :51:sen merak etme tatlı kusum :52::52:
tmm kuzum merak etme .. haber uçururum ben, duramam ki sensiz zaten :17::17::17::52::52:
saat saat, dakika dakika haber verecem kuzum..:42::42: :1:
oy oy Kuran okucakmıs benim balım.. Rabbim okuduğun her harfe yakın zamanda gelecek bebislerinin kısmet kapılarını açsın insaAllah... :16::16::16::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: gönlümden koptu, al sana 3 tane yeter balkusum:52::52::52:
kuzum benim ne varsa onu koyacaklar.. ben istiyorum ki.. 5. gün transferi daha tutunma şansı oluyormus.. ama tabi bunu dr a ilk gititğimed sormustum.. dedim bu 5. gün embiriyosu nasıl oluyo.. hani tutunma şansı daha çokmus dedim.. öyle olur mu acaba bna dedim..
:44: kadın güldü :1: dedi bu yumurtaların gelisimine, birde döllenme zamanına bağlı dedi.. artık elimizde olan bisey değil yani dedi.. yumosla spos arasında ki iletisime bağlıymış kuzum :38: artık daha baska bisey olursa,. haberi salarım sana, sned uçarsın ordan buraya :52::52::52:
enisten daha glmedi, ama bu yazını gösterecem.. ben ki bu kadar duygulandım..
o da eminim çok sevinir balım.. :29:

saol balım sizde Allah'a emanet olun.. bnde birazdan çıkim, giyiniim enisten gelir simdi..çok geçe kalmadan yola çıkalım diyoruz.. öpüyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii balkusuuummmmmmmmmmm :54::54::54:
anammm duygulandınmııı gıııı :29::29:neka romantık olduk hay allah:1::1::1:tahmın ettıgım gıbı yetişemedim sana gonzalezım senı cok sevıyorummmmm rabbım gonlunden ne gecırıyorsan onu versın inşallah sanıyorum en güzeli bu oldu:52::52::52::52:3üz mü:53::53::53::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::46::46::46::46::46::54::54::54::54:bendende sana ozaman 5.transfer gibim 5 tane bebekle dönmeyi nasıp etsın yarabbımmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::52::52::52::52::52:
slm kızlar nasılsınız bakalım? ben bugün çok yoruldum hem vücudum hem beynim..nöbetçydim tenefslerde derslerde çocukların bağırtısı beni mahfetti..ya birde bugün çok sinirlendm öğrencimin biri müzik öğretmeni hamile diye çıkartmş bunuda bana başka bi öğrenci dedi yahu dedm nerden uyduruyosnz bunları neymş benim göbeğim çıkmşta ona yormuşlar ( bu ara biraz kilo aldımda :))sabah dersten miğde bulantısıyla çıkmşım nezman olduysa artık benm haberm olmadan miğdem bulanmş:)))) baya sinirlendim zaten bu ara iice hassaslaştım bu konuda sonra lavaboya gdp ağladım keşke gerçek olsaydı diye..eşimi aradım söyledim böyle oldu diye o da belkide çocukların içine doğmuştur dyo:) keşke dedim keşke.....:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
üzülme keserim olcak inşallah :46::46::46:belkı eşinin demesi gıbıdırrr:52::52::52::52::52:

temem:6::6::6:allaha emanet ol gonzalezımmmmm:54::54::54::54:

canım ben çekildim ama aradan nerdeyse 6 yıl geçti fiyatını hatırlamıyorum ki:28:

umudum yine karşılaşamadık ki yawww...
ne zman olacak canım yumoş toplama işi ne durumda yumoşlar...
senin uzun protokol müydü kısa mı:26:

melekiiiimmmmmmmm nassınnnn bitanemmmmm:54::54::54::54::54:
daha belli değil meleki umudumun yumoşlarıııı:53::53:gittiğinde yani yarın belli olcek :46::46::46:
bide uzun protoköldü sanırım çünkü şuana kadar yapılanlar kısa diyodu:26:

:47::6::6::6:hayalotummmmmmmmmmmmmm habibtemmm nasilsinnn gecmisi az biraz kurcalarken senin kaynanana sorununu okudum akilli olsunnn gelmeyelim orayaaaa:10::10::10::10::10:

melekiiiimmmmmmmm nassınnnn bitanemmmmm:54::54::54::54::54:
daha belli değil meleki umudumun yumoşlarıııı:53::53:gittiğinde yani yarın belli olcek :46::46::46:
bide uzun protoköldü sanırım çünkü şuana kadar yapılanlar kısa diyodu:26:

iyiyim hayolotum sen nasılsın :16::16:
umudum gitti sanırm yine karşılaşamadık kızcemle:19:

slm kızlar nasılsınız bakalım? ben bugün çok yoruldum hem vücudum hem beynim..nöbetçydim tenefslerde derslerde çocukların bağırtısı beni mahfetti..ya birde bugün çok sinirlendm öğrencimin biri müzik öğretmeni hamile diye çıkartmş bunuda bana başka bi öğrenci dedi yahu dedm nerden uyduruyosnz bunları neymş benim göbeğim çıkmşta ona yormuşlar ( bu ara biraz kilo aldımda :))sabah dersten miğde bulantısıyla çıkmşım nezman olduysa artık benm haberm olmadan miğdem bulanmş:)))) baya sinirlendim zaten bu ara iice hassaslaştım bu konuda sonra lavaboya gdp ağladım keşke gerçek olsaydı diye..eşimi aradım söyledim böyle oldu diye o da belkide çocukların içine doğmuştur dyo:) keşke dedim keşke.....:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

ahh bitanem seni öyle iyi anlıyorum kiiii :14: ben de aynı şeyleri yaşyorum hemde hemen hemen her gün ... veliden tut çocuklara öğretmnelere kadar.. sormadık nsna kalmadı.. veliler hocam rüyamda seni gördüm hamileydin der, eski öğrencilerim gelir hamile misiniz diye sorar.. öğretmenler ayrı dert zaten, sormaktan bıkmadılar ama ben bıktım artık en sonunda çocuk istemiyoruz dedim de sustular:27: üzülme bitanem herşeyin hayırlısı, inşşş Rabbi tez zamanda meleklerimizi gönderir de daha fazla yıpranmayız :14:

sabah yeniden kan verdim.dun hemsire yanlis tupe almis kanimi o yuzden yapamamislar tahlili.sorun bende degilmis cokkk sukurrrr.
Neysemmmm sonuc cikti 429 olmusssss:)
Sanirim iyi.ilk 124 tu 69 saat sonra 429 olmus.yaklasik 3 gunde 3.5 kat artmis.cuma sabahi tekrar yaptiricam.insallah sali doktora gidip gorebilirim keseyi.
Hepinizi optummmi

canımcımm çok çok sevindim, hadi bakalım darısı başımızaaaaa :52:

:47::6::6::6:hayalotummmmmmmmmmmmmm habibtemmm nasilsinnn gecmisi az biraz kurcalarken senin kaynanana sorununu okudum akilli olsunnn gelmeyelim orayaaaa:10::10::10::10::10:

ahhh habibtemmmm ne çok özledim seni kuzuuummmmmmmmmm :16:

dularımız seninle canımmmmmmmmmm :16: inşş güzel haberlerinle meleklerinle dönersin bitanemmm :69:
öpüyorum çoooooooookkk :54:

Canlaarıımm ben kaçtım, kocişimle kahve keyfi yapıcazzz :16:
hepinizi çok seviyorum :54:

habibtem de glmiş, balıımm inşş sonra tekrar denk geliriz çok özledim senii veeee çok çok öpüyoruummmmm :54:

temem habıbtem akıllandı sımdık sorun yok :46::46::46::46:nasılsın bıtanem ıyımısın:54::54::54:fındıkım nasıl:emir_bebek::nazar:
iyiyim hayolotum sen nasılsın :16::16:
umudum gitti sanırm yine karşılaşamadık kızcemle:19:
bende iyiyim bitanem çok şükür:54:gitti kuzum ama yazar yıne o merak etme inşallah karşılaşırsınız:16::16::16:
Canlaarıımm ben kaçtım, kocişimle kahve keyfi yapıcazzz :16:
hepinizi çok seviyorum :54:

habibtem de glmiş, balıımm inşş sonra tekrar denk geliriz çok özledim senii veeee çok çok öpüyoruummmmm :54:
temem meddcezırımmmm iyi keyiflerrrrr:54::54::54::54:
kızlar adetime 5/6 gün kaldı.. idrar testi yapsam çıkarmı sizce??

yapma canım daha çok erken en azından batının 1 gün geçmesini bekle:34:

Back
X