- Konu Sahibi medd_cezir
- #44.001
teşekkür ederim tatlımm.. Iyiyim çok şükür.. Son sancılar inşallah :)
Sen nasılsın bakalım
geçicek onlarda bıtanem bırazdaha sabır canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim tatlımm.. Iyiyim çok şükür.. Son sancılar inşallah :)
Sen nasılsın bakalım
allah iyilik versin .. Canımı sıkmıyordum da düşük gerçekleştiğinde tam emin deilim de 2 bebk düşürdüm o aklıma geldikçe üzülüyorum bide ikiz gebelik genetik sadece anne tarafımda 12 tane ikiz var baba tarafını saymıyorum eşimde de var sanırım bizimde olacaktı ama nasip olmadı sadece ona üzülüyorum rabbim inşallah bidaha nasip eder çok istiyorum çocukları cok seviyorum evlat olunca eminim daha tatlı olacaktır..canım bende iim geçmş olsn dikkat et. Hayrlısıyla bebişin gelir inş sıkma canını
:) inşallah allah hepimize nasip etsin scorpimiz için bende cok cok sevindim ayrıca içimi daha fazla umut kapladı..geçicek onlarda bıtanem bırazdaha sabır canımrabbım tekrarını yasatmasın darısı senın başına scorpim gıbı inşallahhhh
bende ıyıyım bıtanem napım dolanıp dolanıp duruyorummmm
![]()
hepsiciği süper olmuş ağzına diline nefesine sağlık olsunnn
ayyy efkarrrrrrr bastıııııı
benımde sesim güzeldir övünmek gibim olmasın![]()
bi türkü çıgır da dinleyekkk![]()
:) inşallah allah hepimize nasip etsin scorpimiz için bende cok cok sevindim ayrıca içimi daha fazla umut kapladı..
ooooo bu süper işte belkim birgün bir araya geliriz ne demişler dağ dağa kkavuşmaz insan insana kavuşur![]()
çadırımın üstüne şıp dedi damladı![]()
Allah canımı almadı almadı
hey rampi rampi,
rampi rampi rampi rampi maşallah
Veresiye vere vere kalmadı kalmadı
Allah canimi almadı almadı
hey rampi rampi,
rampi rampi rampi rampi maşallah
Sürü sürü cezveler kaynasın kaynasın
Sürüverin cezveler kaynasın kaynasın
hanımların göbeği oynasın oynasın
Hey rampi rampi,
rampi rampi rampi rampi maşallah![]()
allah iyilik versin .. Canımı sıkmıyordum da düşük gerçekleştiğinde tam emin deilim de 2 bebk düşürdüm o aklıma geldikçe üzülüyorum bide ikiz gebelik genetik sadece anne tarafımda 12 tane ikiz var baba tarafını saymıyorum eşimde de var sanırım bizimde olacaktı ama nasip olmadı sadece ona üzülüyorum rabbim inşallah bidaha nasip eder çok istiyorum çocukları cok seviyorum evlat olunca eminim daha tatlı olacaktır..![]()
inşallah canım .. Böyle olması belki de iyi oldu eşimle daha cok yakınlastık buda vesile olmuştur.. Rabbim hepimize tez zamanda sagıklı bebişler versin inşallah...aferım benım balıma işte boyle umutlu ol.derdi veren rabbım dermanını da gonderır kuzum darısı hepımızın başına inşallahscorpımede
![]()
allah iyiliini versin canım![]()
ah canım ah ikiz bizde de çok anne tarafın ooooo bir sürü ablamında ikizleri vat iki tane fıstık yeğnm var inş darısı bizlere ama şuan üzülme canm ok
inşallah canım .. Böyle olması belki de iyi oldu eşimle daha cok yakınlastık buda vesile olmuştur.. Rabbim hepimize tez zamanda sagıklı bebişler versin inşallah...
anam sen beni beğenmiyormusun şimcikkk![]()
amın kuzum benım herzaman ınanarak soylerım vardır bundada bır hayır derler ya gercekten dogru bı sozrabbım beterınden korusun ınsallah
![]()
estağfirullah canımmm beğenmemek haddime mi :) süpersinnn sadece akşam akşam aklına nerden geldi çadırının üstüne şıp demiş damlamış![]()
amin canım amin rabbim daha beterini vermesin birdaha da yasatmasınn![]()
kısaca türkü dağarcığım çok geniş galiba
Canbonum hayalotun aklı işte nerelerde geziniyo bi bilsen
heran heryere sıçrıyabılır
![]()
amın kuzum benım
Canbonlarım ben cıkıyorum benımkı dıkıldı yıne başıma
Iyi geceler öpüyorum sızı tatlı uykularrr yarın gorusurukkkk
![]()