Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

çok şükür canım.. hayırlısı olsun ah bu hemşireler hep asistan çömezler var hastanede.. çoluk çocugun eline kaldık:16:
ahh canım sorma nasıl tedirgin oldumm.zaten uyuz bir hemşireydi..gitmiş yanlış tüpe kan almış..hadi dedim susayım daha kaç kere gidicem aynı yere..sağol bitanem evet çok şükür..
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::51::52::52::52::52::52:COK SUKUR HABIBTEMMMMM:nazar:
çok şükür habibtemmm inşallah böyle ddevam ederrrr
umudum gecmisimi okuymadiigim icin seninle ilgili bilgileri tam bilemiyorummm habibtemmm kusura bakmaa...simdi gordummmmm evet senin icin yeni bir hayata basliyacakk allahimin izniylee insallah teyzoslarimla beraber mutlu bir umut olarak gelecesinn sen cok guclusun habibtemmmm...seni cok seviyorummmm insallah allahim gonlune gore verecek...sen bunlari hakkediyorsun...bize zamani soylersen hep birlikte senin icin dualar okuuruzz...basimizin tacisin...insallah bu hasret sona erecek hissediyorum bunu habibtemmm...allah emeklerinizi bosa cikarmasin...allaha emanet olun enistemle...isinizi rast getirsin yumurtaciklarin bebis olsunnnn canim benimmmm...

yazarken agliyorummm habibtemmm o kadar cok seviyorum ki seni icimde kipir kipir birseyler var olacak olacakkk bebisler gobisine konacakkkkkk insallahhh annelerini hic birakmayacaklarrr....allaha emanet olunnnnn iyi yolculuklar HABIBTELERIN EN TATLISI:16::16::16::16::16::16::16:
evetttt umudum transfere giderken hepberaber dualar okuyaım..hayırlısıyla toplasın bebeleri gelsin inşallahhhh
scorpimmm.. :16::16:masaAllah kuzum değerin katkat katlanır insaAllah :21::21::21:
Rabbim hayırıl haberler almanı nasip eylesin insaAllah tatlım. öpüyrulm seniii :54::54:
amin umudum inşallahhh.
birkaç hafta sonra sen daha da yüksek dğerlerle aramıza geleceksin inşallahhh.hanı bebolar bikaç tane olacak yaaaa ondannnn
amin cnm.tedirgin olma.inş.bişey olmıcak.Rabbim saglıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsın inş.
amin cnmmm inşallahhhh
slm kızlar nasılsınız bakalım? ben bugün çok yoruldum hem vücudum hem beynim..nöbetçydim tenefslerde derslerde çocukların bağırtısı beni mahfetti..ya birde bugün çok sinirlendm öğrencimin biri müzik öğretmeni hamile diye çıkartmş bunuda bana başka bi öğrenci dedi yahu dedm nerden uyduruyosnz bunları neymş benim göbeğim çıkmşta ona yormuşlar ( bu ara biraz kilo aldımda :))sabah dersten miğde bulantısıyla çıkmşım nezman olduysa artık benm haberm olmadan miğdem bulanmş:)))) baya sinirlendim zaten bu ara iice hassaslaştım bu konuda sonra lavaboya gdp ağladım keşke gerçek olsaydı diye..eşimi aradım söyledim böyle oldu diye o da belkide çocukların içine doğmuştur dyo:) keşke dedim keşke.....:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
keserin takma kafana onlar daha çocuk..ama o saf niyetleriyle belki de içlerine doğmuştur yakında hamile olacağıon
allahım allahımmm çok şükürrrrr scorcipimmmmm:46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:rabbım nazarlardan saklasınnnn akşam halayını çekicem bi geldeeee:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

hoşgeldınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:52::52::52::52::52:habıbtem nasılsın bıtanemmm çok özledımmmmmmmmm:54::54::54:
geldim hayalotummmm fazla kalamıycam ama geldim çook şükürrr
ahh bitanem seni öyle iyi anlıyorum kiiii :14: ben de aynı şeyleri yaşyorum hemde hemen hemen her gün ... veliden tut çocuklara öğretmnelere kadar.. sormadık nsna kalmadı.. veliler hocam rüyamda seni gördüm hamileydin der, eski öğrencilerim gelir hamile misiniz diye sorar.. öğretmenler ayrı dert zaten, sormaktan bıkmadılar ama ben bıktım artık en sonunda çocuk istemiyoruz dedim de sustular:27: üzülme bitanem herşeyin hayırlısı, inşşş Rabbi tez zamanda meleklerimizi gönderir de daha fazla yıpranmayız :14:

canımcımm çok çok sevindim, hadi bakalım darısı başımızaaaaa :52:

ahhh habibtemmmm ne çok özledim seni kuzuuummmmmmmmmm :16:

insanların ağzı torba olsa da büzebilsek bitanem yaaa.salla gitsinnnn.
valla inşallah sağlıklı bir hamileyimdir..
sağlıklı güzel birhamilelik için darısı başınıza diyorummmmm tez zamandaaaaaaaaaaaaa

Ayy yaptım dayanamayıpp ama negatif tabikii..
cok sinirr oldumm neden çıkmazkiii

canım çünkü gebelik hormonu adetten 1 hafta sonra salgılanmaya başlıyo genelde.
kan testi için bata en az 2 gün kala
idrar testi için bat ve battan 1 hafta sonra belli ediyor tabı bu sadece genelleme idrarda gebelık olmayıp kanda bellı olanda var :34:oyuzden bekle dedım sen yıne umudunu kesme batını bekle atın 2 gun gecerse bi test daha yaparsın oldumu canım.hadi hayırlısı olsunnn:54:

hayalotummm canımsınnnn..
kuzum çok bekledim yatmadan bi baktım ki sen gelmişsin..çok uykum var tatlım..dün az uyudum..ben seni öpeyim yarın görüşürüz kusuruma bakma bitanem yaaa:16::16::16::16:

tamam kuzum benım tatlı ruyalar dualarımdasın unutma:16::16::16:busefer oldu scorpıonsum senı sevıyorum teyzosumu yerıme oksaaa:52::52::52::52::52:tatlı uykularrrr:54::54::54::54:

8scorpinsum çok sevndim değernn yükselmesne inş kat kat artar darısı bize inşallah

Back
X