- Konu Sahibi medd_cezir
- #43.981
ahh canım sorma nasıl tedirgin oldumm.zaten uyuz bir hemşireydi..gitmiş yanlış tüpe kan almış..hadi dedim susayım daha kaç kere gidicem aynı yere..sağol bitanem evet çok şükür..çok şükür canım.. hayırlısı olsun ah bu hemşireler hep asistan çömezler var hastanede.. çoluk çocugun eline kaldık![]()
çok şükür habibtemmm inşallah böyle ddevam ederrrrCOK SUKUR HABIBTEMMMMM
![]()
evetttt umudum transfere giderken hepberaber dualar okuyaım..hayırlısıyla toplasın bebeleri gelsin inşallahhhhumudum gecmisimi okuymadiigim icin seninle ilgili bilgileri tam bilemiyorummm habibtemmm kusura bakmaa...simdi gordummmmm evet senin icin yeni bir hayata basliyacakk allahimin izniylee insallah teyzoslarimla beraber mutlu bir umut olarak gelecesinn sen cok guclusun habibtemmmm...seni cok seviyorummmm insallah allahim gonlune gore verecek...sen bunlari hakkediyorsun...bize zamani soylersen hep birlikte senin icin dualar okuuruzz...basimizin tacisin...insallah bu hasret sona erecek hissediyorum bunu habibtemmm...allah emeklerinizi bosa cikarmasin...allaha emanet olun enistemle...isinizi rast getirsin yumurtaciklarin bebis olsunnnn canim benimmmm...
yazarken agliyorummm habibtemmm o kadar cok seviyorum ki seni icimde kipir kipir birseyler var olacak olacakkk bebisler gobisine konacakkkkkk insallahhh annelerini hic birakmayacaklarrr....allaha emanet olunnnnn iyi yolculuklar HABIBTELERIN EN TATLISI![]()
amin umudum inşallahhh.scorpimmm..masaAllah kuzum değerin katkat katlanır insaAllah
Rabbim hayırıl haberler almanı nasip eylesin insaAllah tatlım. öpüyrulm seniii![]()
birkaç hafta sonra sen daha da yüksek dğerlerle aramıza geleceksin inşallahhh.hanı bebolar bikaç tane olacak yaaaa ondannnn
amin cnmmm inşallahhhhamin cnm.tedirgin olma.inş.bişey olmıcak.Rabbim saglıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsın inş.
keserin takma kafana onlar daha çocuk..ama o saf niyetleriyle belki de içlerine doğmuştur yakında hamile olacağıonslm kızlar nasılsınız bakalım? ben bugün çok yoruldum hem vücudum hem beynim..nöbetçydim tenefslerde derslerde çocukların bağırtısı beni mahfetti..ya birde bugün çok sinirlendm öğrencimin biri müzik öğretmeni hamile diye çıkartmş bunuda bana başka bi öğrenci dedi yahu dedm nerden uyduruyosnz bunları neymş benim göbeğim çıkmşta ona yormuşlar ( bu ara biraz kilo aldımda :))sabah dersten miğde bulantısıyla çıkmşım nezman olduysa artık benm haberm olmadan miğdem bulanmş:)))) baya sinirlendim zaten bu ara iice hassaslaştım bu konuda sonra lavaboya gdp ağladım keşke gerçek olsaydı diye..eşimi aradım söyledim böyle oldu diye o da belkide çocukların içine doğmuştur dyo:) keşke dedim keşke.....![]()
geldim hayalotummmm fazla kalamıycam ama geldim çook şükürrrallahım allahımmm çok şükürrrrr scorcipimmmmmrabbım nazarlardan saklasınnnn akşam halayını çekicem bi geldeeee
hoşgeldınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzhabıbtem nasılsın bıtanemmm çok özledımmmmmmmmm
![]()
ahh bitanem seni öyle iyi anlıyorum kiiiiben de aynı şeyleri yaşyorum hemde hemen hemen her gün ... veliden tut çocuklara öğretmnelere kadar.. sormadık nsna kalmadı.. veliler hocam rüyamda seni gördüm hamileydin der, eski öğrencilerim gelir hamile misiniz diye sorar.. öğretmenler ayrı dert zaten, sormaktan bıkmadılar ama ben bıktım artık en sonunda çocuk istemiyoruz dedim de sustular
üzülme bitanem herşeyin hayırlısı, inşşş Rabbi tez zamanda meleklerimizi gönderir de daha fazla yıpranmayız
canımcımm çok çok sevindim, hadi bakalım darısı başımızaaaaa
ahhh habibtemmmm ne çok özledim seni kuzuuummmmmmmmmm![]()
insanların ağzı torba olsa da büzebilsek bitanem yaaa.salla gitsinnnn.
valla inşallah sağlıklı bir hamileyimdir..
sağlıklı güzel birhamilelik için darısı başınıza diyorummmmm tez zamandaaaaaaaaaaaaa